Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»





Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.
Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»

Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο ν. ΚΙλκίς


Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής Βαγγέλη Ζορκάδη.  Στη συνέλευση αποφασίστηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ του Νομού Κιλκίς για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είναι:

Φ. Γεννηματά: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς

Φ. Γεννηματά: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς
«Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου», τόνισε η κ. Γεννηματά, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ ότι σε περίπτωση σχηματισμού μη βιώσιμης κυβέρνησης θα προσφύγει στις κάλπες.
Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για αδυναμία κατανόησης της πραγματικότητας και για μικροκομματική αλαζονεία που καθίσταται ανεύθυνη και επικίνδυνη, ενώ του καταλόγισε «στρατηγική γεμάτη

Η Ντόρα κλείνει την πόρτα συνεργασίας στη ΝΔ

Η Ντόρα κλείνει την πόρτα συνεργασίας στη ΝΔ

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας απέκλεισε την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για επιστροφή «όσων πλήγωσαν την παράταξη»,  χωρίς βέβαια να διαψεύδει ότι υπήρξε δίαυλος επικοινωνίας με τη Συγγρού το προηγούμενο διάστημα. Επίσης εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ υποστηρίζοντας σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ ότι «εκβιάζει τον ελληνικό λαό. Δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης και της πραγματικότητας».

Υποχρεωτικά πιστοποιητικό υγείας για τους μετανάστες

Πιστοποιητικό υγείας θα πρέπει να έχουν όσοι μετανάστες εργάζονται στην Ελλάδα, τόνισαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Με  Υγειονομική Διάταξη, προσδιορίζονται τα λοιμώδη νοσήματα που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθιερώνεται η

Φώφη Γεννηματά: Οι εκλογές θα είναι μεγάλη δοκιμασία για το ΠΑΣΟΚ

Φώφη Γεννηματά: Οι εκλογές θα είναι μεγάλη δοκιμασία για το ΠΑΣΟΚ
Σε συνέντευξη της στο Βήμα της Κυριακής, η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα εξαρτηθεί όχι από το ποιος θα εκφράσει τη δυσαρέσκεια του, αλλά από το ποια πολιτική δύναμη θα απαντήσει στην αγωνία για το αύριο με όραμα και ρεαλισμό.

«Στα ίσα» Βενιζέλος - Σαμαράς για την πρωθυπουργία


«Στα ίσα» Βενιζέλος - Σαμαράς για την πρωθυπουργία Με το «καλημέρα» ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινείται στα ίδια επίπεδα αποδοχής με τον πρόεδρο της ΝΔ, κλείνοντας την ψαλίδα και ανακτώντας ποσοστά από την Αριστερά, δείχνει νέα δημοσκόπηση.

Ποια ονόματα γράφει και σβήνει ο Α. Σαμαράς στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Παραδόθηκαν πριν από λίγες ώρες στον Αντώνη Σαμαρά τα ονόματα των υποψηφίων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ σε όλη τη χώρα. Ποια ονόματα περιλαμβάνονται στις λίστες της Θεσσαλονίκης
Το σχετικό ξεσκαρτάρισμα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Αγγελιοφόρου της Κυριακής», έγινε από το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά την προκήρυξη των εθνικών

Τρία κέντρα κράτησης μεταναστών ανά περιφέρεια προβλέπει η τροπολογία Χρυσοχοΐδη


Τρία κέντρα κράτησης μεταναστών ανά περιφέρεια προβλέπει η τροπολογία Χρυσοχοΐδη
Τροπολογία που θα προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων φιλοξενίας μεταναστών ανά περιφέρεια θα κατατεθεί τη Δευτέρα όπως προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε τηλεοπτικό σταθμό, τόνισε ότι όλοι οι μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα πρέπει να φύγουν από το κέντρο της Αθήνας και από την Ελλάδα.