Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Αντιδρά το ΠΑΣΟΚ για τις συνθήκες θανάτου του βαρυποινίτη

«Ο νόμος της ζούγκλας δεν είναι αποδεκτός σε μια δημοκρατική κοινωνία» δήλωσε ο εισηγητής Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος με αφορμή το θάνατο του βαρυποινίτη Αλβανού Ίλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Ο Βενιζέλος και η Πολωνή βοσκοπούλα: H γνωριμία με το όνομα-έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο

Μία Πολωνή βοσκοπούλα, που είχε κάνει μία αξέχαστη παρέμβαση στην προεκλογική εκστρατεία του Ευάγγελου Βενιζέλου ετοιμάζει ως όνομα έκπληξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Οπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας περιλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς που

Στη δημοσιότητα η «λίστα Νικολούδη»

Τη «λίστα Νικολούδη», που περιλαμβάνει ονόματα δημάρχων, περιφερειαρχών, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων με προβληματικό πόθεν έσχες, θα δώσει σήμερα στα μέλη της η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι το έγγραφο είχε σταλεί από τον Πρόεδρο της

Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αυριανή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου;

Όλα είναι ανοιχτά για τον ΣΥΡΙΖΑ και στις σκέψεις του είναι ακόμη και να αποχωρήσει από την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, κάτι που άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ο εισηγητής του, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Θα σκεφθούμε αν θα συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε τη διαδικασία αυτή έως το τέλος», είπε και στο στρατόπεδο της αξιωματικής

Παραιτήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Χαρακόπουλος

Την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Αντώνη Σαμαρά υπέβαλε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Ολόκληρη η δήλωση
Ο κ. Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: