Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Έρευνα για το Plan B Βαρουφάκη από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος

Έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει γίνει απόπειρα παρέμβασης ή παρέμβαση στο σύστημα της γενικής γραμματείας δημοσίων εσόδων, θα διενεργήσει η διεύθυνση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, στο πλαίσιο της

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ;

To 1 εκατ. ευρώ πλησίασε το κόστος της μεγάλης πανελλαδικής έρευνας, τηλεφωνικής και με κάλπες, που διεξάγεται υπό την αιγίδα γερμανικού ιδρύματος καθώς και Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν συμφέροντα σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό της Βαλαβάνη

Τη στήριξή της στην πρώην αναπληρώτρια υπουργό Νάντια Βαλαβάνη, για την επίθεση που δέχεται, εξέφρασε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σε ψήφισμά της που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα αναφέρεται ότι «η συντρόφισσα

Μέχρι 6% οι μειώσεις στους συνταξιούχους του ΙΚΑ

Το ΙΚΑ εξέδωσε την εγκύκλιο για την αύξηση του ποσοστού παρακράτησης από 4% σε 6% στις χορηγούμενες κύριες συντάξεις για την ασφάλιση του κλάδου παροχών ασθενείας των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Συγκεκριμένα η εγκύκλιος αναφέρει ότι από τη 1η Ιουλίου του

Τραπεζικό κραχ -30% στο Χρηματιστήριο -Κομμένη στα δύο η αγορά

Με νέα μεγάλη πτώση άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο, την επόμενη μέρα του κραχ -16%.
Από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης κινούνταν και πάλι σε αρνητικό έδαφος, και μάλιστα στις 10:36 υποχωρούσε κατά

Αλαβάνος κατά Τσίπρα

Άλλα ντ’ άλλων χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής του Σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος. Όπως είπε κατάφερε να ξαναφέρει στο προσκήνιο τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ως μόνη λύση προέκρινε τις εκλογές, στις οποίες