Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Τζακ ποτ στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ


Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι:

Αλέξης Τσίπρας Ενας χρόνος όλα ανάποδα

Αλέξης Τσίπρας στο Εθνος της Κυριακής: Ενας χρόνος όλα ανάποδαΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για τη διακυβέρνηση της ΝΔ, εξηγεί τι εννοεί όταν κάνει λόγο για μαφιόζικες και παρακρατικές μεθόδους και τονίζει: Ο Μητσοτάκης βύθισε την οικονομία, καλύπτει την αποτυχία του πίσω από τον κορονοϊό.

Έρχεται το νέο "Εξοικονομώ": Πράσινη επιδότηση σε 60.000 κάθε χρόνο

Για το νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ" μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς στην "Ημερησία" του Έθνους της Κυριακής,. Όπως είπε πρόκειται για ένα μοντέρνο και αρκετά πιο φιλικό πλαίσιο για την ενίσχυση της ενεργειακής αναβάθμισης 60.000 κατοικιών ετησίως. προϋπολογισμού

Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα για τους Σέρβους - Έξαρση κρουσμάτων στη γειτονική χώρα

Την απαγόρευση εισόδου των Σέρβων πολιτών στην Ελλάδα, από το πρωί της Δευτέρας, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στη γειτονική χώρα, ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, από τις 6 αύριο το πρωί και

Αδεια η Χαλκιδική από τουρίστες: Στο 85% η μείωση του τζίρου στα καταλύματα

Πτώση που αγγίζει και το 85% στους τζίρους τους είχαν τα καταλύματα τον Ιούνιο του 2020 σε σχέση με πέρυσι. Βάσει πρόσφατης έρευνας που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε ότι φέτος τον Ιούνιο υπήρξε μείωση τζίρου για τα καταλύματα της τάξεως του 80% - 85%.

«Τρέχει» πλέον το νέο κόμμα της κεντροδεξιάς από «καραμανλικούς»

Ανοιχτή και σχεδόν επίσημη είναι πλέον η διαμόρφωση μιας νέας τάσης εκτός της ΝΔ, που κατοχυρώνει τη θέση της στην κεντροδεξιά παράταξη, αποτελούμενη κυρίως από "καραμανλικά" στελέχη.

ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι και πρώην υπουργοί της ΝΔ πρωταγωνιστές του παρακράτους

Ανακοίνωση με αφορμή πρωτοσέλιδο εφημερίδας σχετικά με τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.«Μέχρι και πρώην υπουργοί της ΝΔ πρωταγωνιστές του παρακράτους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και ρωτά τον πρωθυπουργό, αν θα τους θέσει εκτός ΝΔ.

Τουρκία: Ποια είναι η «γενιά Ζ» που απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Ερντογάν

Τουρκία: Ποια είναι η «γενιά Ζ» που απειλεί την πρωτοκαθεδρία του ΕρντογάνΤο φιάσκο της τηλεδιάσκεψης με νέους που πραγματοποίησε πρόσφατα ο Ερντογάν επανέφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για τη λεγόμενη «γενιά Ζ» η οποία φαίνεται να «απειλεί» την πρωτοκαθεδρία του τούρκου προέδρου.

Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί, εδώ και δυο μήνες, ανάμεσα στο πολιτικό όφελος και την οικονομική και κοινωνική κρίση.

Η κυβέρνηση άλλαξε τρεις φορές τα πρωτόκολλα και τις ημερομηνίες, προκαλώντας εκνευρισμό σε τουριστικές επιχειρήσεις, τουρίστες και χώρες, γιατί το μυαλό της ήταν στο απρόσμενο πολιτικό κεφάλαιο που είχε αποκτήσει, από τα σχετικά καλά υγειονομικά αποτελέσματα.

Μάρκος Μπόλαρης: Όπου υπάρχουν προσωπικές ευθύνες, δεν δικαιούται αυτός που τις έχει, να ζητά άσυλο στο κόμμα

«Σε καμία περίπτωση όπου υπάρχουν προσωπικές ευθύνες δεν δικαιούται αυτός που τις έχει να ζητά άσυλο, ομπρέλα και ασπίδα από το κόμμα του ή την παράταξή του. Αναλαμβάνει τις ευθύνες. Και αυτό όχι μόνο για τον Παππά, αλλά για τον κάθε Παππά σε κάθε περίπτωση!». 

Εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία: O συνασπισμός του Ζάεφ προηγείται με 3,6% σε νέο γκάλοπ

Με αέρα συγκρατημένης αισιοδοξίας αντιμετωπίζει ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες του Ζόραν Ζάεφ την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στη Βόρεια Μακεδονία.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 18,4 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ- «Καμπάνα» για το ΚΙΝΑΛ πέρασε τέταρτο μετά το ΚΚΕ

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνει το 37,7% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,3%, το Κίνημα Αλλαγής με 5,2%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 2,9%, το ΜΕΡΑ25 με 3%, η Ανταρσύα με 1%, οι Έλληνες για την

Επίορκοι αστυνομικοί: Αντιδήμαρχος και αστυνομικός διευθυντής στο κύκλωμα

Επίορκοι αστυνομικοί: Αντιδήμαρχος και αστυνομικός διευθυντής στο κύκλωμαΑίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγικά μέλη επίορκους αστυνομικούς σε νομό της βορείου Ελλάδος. Η δράση τους δεν αφορούσε, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, μόνο στις λαθρανασκαφές για τον εντοπισμό αρχαίων αντικειμένων και χρυσού, αλλά και στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και πλαστών διαβατηρίων.

Μακρόν σε Μέρκελ: Φτάσαμε ένα βήμα πριν ανοίξουμε πυρ με Τούρκους

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ πως «στο ναυτικό επεισόδιο στη Λιβύη φτάσαμε στο παρά ένα από ένα πολεμικό επεισόδιο με αληθινά πυρά μεταξύ γαλλικού και τουρκικού ναυτικού στη Μεσόγειο», όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.