Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Συνεδρίαση ΚΟ ΚΙΝΑΛ: Η γκρίνια για τα ποσοστά, τις κλειστές διαδικασίες και… το ΠΑΣΟΚ

Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής να μην ήταν όσο επεισοδιακή θα περίμεναν κάποιοι, όμως οι τόνοι

0 ΣΒΕ: Στον αέρα η αγροτική παραγωγή φρούτων στην Κεντρική Μακεδονία λόγω παγετού

Τουλάχιστον 15 βιομηχανίες που παράγουν κομπόστες, απλό ή συμπυκνωμένο χυμό ροδάκινου και βερίκοκου και κατεψυγμένο κύβο φρούτων, προμηθεύονται

Νάσος Ηλιόπουλος: Επικίνδυνη για τη ζωή των πολιτών η κυβέρνηση της ΝΔ

Για μια «επικίνδυνη κυβέρνηση για τη ζωή και το μέλλον των πολιτών, τόσο στο υγειονομικό όσο και στο οικονομικό πεδίο», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Βαρουφάκης: Το εργασιακό νομοσχέδιο του Κ. Χατζηδάκη επαναφέρει το δόγμα του σοκ

Την εκτίμηση ότι η κρίση στην Ευρώπη «όλο και βαθαίνει», γι αυτό υπάρχει η ανάγκη για ένα «οικουμενικό βασικό εισόδημα», έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας το Σάββατο (17/04) στην ΚΕ του ΜέΡΑ 25.

"Σύννεφα" στο Μαξίμου για Δένδια μετά τον καυγά με Τσαβούσογλου

Επισήμως ο Μητσοτάκης εξέφρασε στον υπουργό Εξωτερικών την ικανοποίηση του για τους χειρισμούς στην Τουρκία. Ανεπισήμως όμως πολλοί στην κυβέρνηση βλέπουν τον Δένδια ως δελφίνο και τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

ΑΠΕ: Πνέει επενδυτικός "άνεμος" για αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα

Εκτόξευση κατά 60% του νέου δυναμικού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που θα ενταχθούν εφέτος στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, σε σύγκριση με πέρυσι, αναμένεται

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και για το 2021 - Όλες οι λεπτομέρειες

Τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, που έχουν καταθέσει στην εφορία, μπορούν να πάρουν πίσω οι ιδιοκτήτες τους και να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα χωρίς πέναλτι.

Κορονοϊός: Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα οι εκκλησίες - Τι προτείνει η Ιερά Σύνοδος για την Ανάσταση

Η κυβέρνηση και οι ειδικοί δεν προβληματίζονται μόνο για τις μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες.