Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Του Γ. Λακόπουλου : Κυριάκος Πιερακάκης - Εκπλήξεις


Για τον Κυριάκο Πιερρακάκη υπάρχουν κάποιες θολές εικόνες από την παρουσία του στο βήμα συνεδρίων του πρόσφατου ΠΑΣΟΚ.Ήταν σχεδόν άγνωστος στο ακροατήριό του. Όσοι είχαν πληροφορίες έλεγαν ότι ήταν άνθρωπος του Βενιζέλου -που τον απέσπασε από τη Διαμαντοπούλου.

Άρθρο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου στους Financial Times: Ας μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος- Δεν έχουμε πολυτέλεια χρόνου

Στο άρθρό τους οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου επισημαίνουν ότι «δέκα χρόνια αργότερα, 23 Απριλίου, την ίδια ημέρα που το 2010 η Ελλάδα ζητούσε επίσημα την ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού πλαισίου στήριξης, οι ηγέτες της

Εξιχνιάστηκε μεγάλη απάτη σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη και πλαστογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος τριών ατόμων.

Ο Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης: Ο ήλιος σκοτώνει τον κορονοϊό

Την εκτίμηση πως οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, μπορούν να σκοτώσουν τον κορονοϊό μέσα σε λίγα λεπτά, εξέφρασε σε συνέντευξη , ο Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ομότιμος καθηγητής Μοριακής Γενετικής στο ΑΠΘ και Ιδρυτής και Διευθυντής

Εκτός από τον κορονοϊό φοβούνται και «έκρηξη» της νόσου των Λεγεωναρίων οι ειδικοί

Τα εμπορικά κτήρια, που χρειάζεται να κλείσουν για εβδομάδες στην προσπάθεια για να τιθασευθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, είναι δυνατόν να αποτελέσουν εστία για μια άλλη επίφοβη λοίμωξη των πνευμόνων: τη νόσο των «λεγεωναρίων».

Καιρός: Έρχεται μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα φτάσει τους 28 βαθμούς

Υποχωρούν από το Σάββατο 25 Απριλίου οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, κάτι που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην καλοκαιρία και την άνοιξη.

ΟΑΕΔ: Παρατείνεται εκ νέου η αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας

Την παράταση της αυτόματης ανανέωσης όλων των δελτίωνανεργίας που λήγουν έως και τις 10 Μαΐου 2020, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΟΑΕΔ αποφάσισε η Διοίκηση του Οργανισμού,στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Κορονοϊός: 130 νεκροί, 27 νέα κρούσματα - 2.490 συνολικά στη χώρα μας

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Παρασκευής, συνολικά 130 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο 24ωρο εξέπνευσαν πέντε ακόμη συνάνθρωποί μας. 

Βαρουφάκης: Η ολιγωρία της κυβέρνησης θα μας κοστίσει πολύ ακριβά

Λιτότητα, υφεσιακό κύμα και αύξηση του χρέους της χώρας θα είναι οι συνέπειες της ολιγωρίας που επέδειξε η κυβέρνηση στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις των Eurogroup και Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Γεννηματά: Η άτακτη υποχώρηση του κ. Μητσοτάκη για το voucher, δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη

Η Φώφη Γεννηματά επέκρινε τη στάση του Κ. Μητσοτάκη, λέγοντας πως "οφείλει να πρωτοστατήσει σε αυτή τη μάχη, χωρίς να κρύβεται πίσω από τις παρεμβάσεις του Κόντε, του Σάντσεθ και του Μακρόν".

Τσίπρας: Ποιος έχει την ευθύνη για την κομπίνα;

Ανέβασε τους αντιπολιτευτικούς τόνους του στη Βουλή την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για το φιάσκο των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης.
«Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, αν πιστεύετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τη πρόθεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να βάλουμε πλάτη στην

«Θέλω διαζύγιο»! -Σε αναμονή οι χωρισμοί, χαμός στα ληξιαρχεία λόγω κορωνοϊού

Σε αναμονή βρίσκονται, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και του (μερικού) «λουκέτου» στα δικαστήρια, τα διαζύγια ζευγαριών που επιθυμούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

WEB TV ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ευθύνες του Πρωθυπουργού στην υπόθεση των voucher - Και ποια η Επόμενη μέρα...


WEB TV ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ευθύνες του Πρωθυπουργού στην υπόθεση