Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Μαίνεται η ένταση Ελλάδας – Τουρκίας: Νέα Navtex από την Άγκυρα

Η παράταση της έντασης από την Τουρκία εκθέτει το Βερολίνο – Η ...Μία νέα Navtex φαίνεται πως εξέδωσε η Τουρκία συνεχίζοντας τη προκλητική πολιτική με την ένταση στη Μεσόγειο να φτάνει στο κόκκινο.Σύμφωνα με τον

Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στα Προπύλαια και πορεία διαμαρτυρίας μετά τις ανακοινώσεις Κεραμέως

ΣΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 19:00 στα ...
Με φόντο τους όρους έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία, όπως ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (24/08), δάσκαλοι και καθηγητές θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση αύριο, Τρίτη 25 Αυγούστου, στα Προπύλαια.

Γερμανικές εταιρείες συμμετείχαν στη δημιουργία τουρκικού στόλου drones

Στην ανάπτυξη του τουρκικού στόλου drones συμμετείχαν εταιρείες από τη Γερμανία, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (20/08).«Κατά τα έτη 2009 έως 2018, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εξέδωσε συνολικά 33 άδειες για την παράδοση σχετικών

Άνοιγμα σχολείων: Η Νίκη Κεραμέως εξόργισε τους εκπαιδευτικούς και μπέρδεψε τους γονείς

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα τους, τους εκπαιδευτικούς με όσα είπε και όσα δεν είπε στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας. Οι αντιδράσεις από ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ.

Σέρρες: Άλλος ένας νεκρός από τον ιό του Δυτικού Νείλου- Δύο νέα κρούσματα

Άλλος ένας θάνατος από ιό του Δυτικού Νείλου καταγράφηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, πρόκειται για έναν άνδρα 93 ετών από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Οι οδηγίες Κεραμέως

Τα σχολεία θα λειτουργήσουν με έκτακτα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και, μεταξύ άλλων, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας, οι οριστικές αποφάσεις για το άνοιγμα θα ληφθούν την 1η Σεπτεμβρίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Επέλεξε το "παρών" για την ΑΟΖ με Αίγυπτο

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει παρών στη ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Οι λόγοι της απόφασης.Τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει παρών στη ψηφοφορία στη Βουλή για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών με την Αίγυπυτο κοινοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τουλουπάκη - διάρρηξη: Πήραν τον σκληρό δίσκο και έγγραφα από το γραφείο της

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η οικία της δεν φυλασσόταν αν και, όπως λέει η ίδια η επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, έπρεπε να φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Βερολίνο: Βήμα προς την λάθος κατεύθυνση η παράταση της τουρκικής NAVTEX

"Βήμα προς την λάθος κατεύθυνση" χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Κρίστοφερ Μπούργκερ, την παράταση της τουρκικής NAVTEX τονίζοντας ότι μία ενδεχόμενη κλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο, θα έχει ακόμη βαρύτερες συνέπειες.

Κορωνοϊός: Επανέρχεται η ενημέρωση με Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Επανέρχεται η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά . Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς θα προχωρούν σε ενημέρωση κάθε Τρίτη και Πέμπτη ή Τρίτη και Παρασκευή, καθώς θεωρείται