Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Αβραμόπουλος στέλνει τον Πάγκαλο στις Βρυξέλλες

Να εκπροσωπήσει την ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζήτησε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον κ. Πάγκαλο, ο οποίος έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου) και

Ο Παπανδρέου ρίχνει τους τόνους ...Με επικριτικό ύφος κατά του Αντώνη Σαμαρά στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού

Οι αντιδράσεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ μετά από τα όσα έγινα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ είχαν συνέχεια και τη Δευτέρα, με τον περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρά σε αποκλιμάκωση του έντονου σκηνικού, μέσω του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Ελενόπουλου.
Με ανακοίνωση του, ο κ. Ελενόπουλος αναφέρεται στη στάση του

Επίσκεψη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδη στον Ιερό Ναό της Παναγίας

Τη διαβεβαίωσή του, πως ο Δήμος Κιλκίς θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το πλούσιο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Κιλκίς, μετέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, επισκεπτόμενος τα συσσίτια της Μητρόπολης, στο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας.
Ο κ. Τονικίδης συνεχάρη τον Πανοσιολογιότατο

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ : ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Πιστεύαμε ότι μετά το βρώμικο 89' και την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό δικαστήριο, οι πολιτικές διώξεις θα αποτελούσαν παρελθόν.
Δυστυχώς η πραγματικότητα μας απογοήτευσε.                                          Κι όμως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κακόβουλα συμφέροντα που μας θύμισαν ότι όποιος παλεύει καθημερινά για την πολυπόθητη Αλλαγή του 81 κυνηγιέται γιατί ξεβολεύει.

Ανακοίνωσε ο Μαυρομάτης: Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θερμαϊκού

Ο κ. Μαυρομάτης μίλησε σε εκδήλωση στην Περαία ως επικεφαλής του
συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία»
Υποψήφιος για το Δήμο Θερμαϊκού είναι ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας Γιάννης Μαυρομάτης.

Προτάσεις από τους παραγωγούς ενέργειας για τη «μαύρη τρύπα»

Να συμμετάσχουν και οι τράπεζες στο «κούρεμα» των εσόδων στα φωτοβολταϊκά καθώς και να αυξηθεί περαιτέρω το «τέλος ΑΠΕ» (ΕΤΜΕΑΡ) που πληρώνουν οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών ρεύματος, ζητάει ο Σύνδεσμος των παραγωγών του κλάδου με επιστολή προς το ΥΠΕΚΑ.
Με αφορμή το νομοσχέδιο (τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση την

Κουκουλόπουλος: Μπορεί να διάβαζε το Μνημόνιο ο Χρυσοχοϊδης, γι’ αυτό δεν ήρθε


Αιχμές για όσους έλειπαν από την Συνδιάσκεψη της «Ελιάς» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον Real Fm και την Κάτια Μακρή.
«Έλειπαν αυτοί που εμπνεύστηκαν το "Λεφτά Υπάρχουν", αυτοί που προκάλεσαν λέγοντας ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε" και έλειπε και η

Oριστικό λουκέτο στη Neoset -Κηρύχθηκε σε πτώχευση

Με την απόφαση 212/2014 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, η Neoset κηρύχθηκε σε πτώχευση ύστερα από την αίτηση των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας, που εκδικάστηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2013.
Η ίδια η εταιρεία, τον Νοέμβριο του 2012, είχε καταθέσει αίτηση

Στο εδώλιο ξανά οι 42 του Χρηματιστηρίου για τις μετοχές φούσκες του 1999

Εδώλιο ξανά δείχνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου πάγου Χαραλαμπος Βουρλιωτης, για τους 42 κατηγορουμένους-εμπλεκόμενους στην υπόθεση με τις μετοχές φούσκες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι οποίοι πρόσφατα αθωώθηκαν, με ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

OTAN ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΕΥΡΗΚΑ!

Λαυράκι έβγαλε ο Παναγιώτης Νικολούδης, πρόεδρος της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από την έρευνα που έκανε, ούτε λίγο ούτε πολύ λέει με βεβαιότητα πως τη διετία 2007 μέχρι 2009 γινόταν το τρελό πανηγύρι με τα ξεπλύματα σε μερικές τράπεζες.

Άρθρο Αθανάσιου Τσαυτάρη : «Η αλιεία στη νέα ψηφιακή εποχή»



Η αλιεία είναι ένας πολύ σημαντικός κλάδος για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για την κοινωνική και οικονομική συνοχή των παράκτιων και νησιωτικών περιοχών.
Παρά το γεγονός της ανέλιξης της ψηφιακής τεχνολογίας τις τελευταίες δεκαετίες, οι εφαρμογές της στην αλιεία της χώρας μας ήταν ελάχιστες. Σχεδόν το σύνολο των συνεχώς αυξανόμενων πληροφοριών (αιτήσεις για αλιευτικές άδειες, έκδοση πιστοποιητικών

Βουλευτής μαγνητοσκοπούσε τον Ιβάν Σαββίδη!

Συνέβη κι αυτό! Στην επιτροπή της Βουλής που ακούει τον Ιβάν Σαββίδη να μιλάει για τα προβλήματα των Ελλήνων της διασποράς, βουλευτής (;) σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο για να τον μαγνητοσκοπήσει!
Τον πήρε χαμπάρι όμως ο πρόεδρος της επιτροπής Σάββας

Καρύδης: «Kάνει λάθος ο Παπανδρέου»

Για ελπιδοφόρο ξεκίνημα της «Ελιάς» έκανε λόγο ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μετά τη διήμερη συνδιάσκεψη του ενιαίου σχήματος, εν όψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Καλά ξεκινά και ελπιδοφόρα η ‘’Ελιά’’. Πάντα η συνένωση δυνάμεων μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε στον

Μήνυμα της Σ.Συμεωνίδου υποψήφιας δημάρχου για το δήμο Παιονίας

Μ’ ένα μήνυμα από καρδιάς η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παιονία Εν Δράσει» και υποψήφια δήμαρχος Παιονίας, Σόνια Συμεωνίδου, απευθύνεται στους δημότες Παιονίας, ξεκινώντας τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης και ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο με τους δημότες για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Παράλληλα, η κ. Συμεωνίδου παρουσιάζει και το πολύτιμο έργο και

Χρυσοχοΐδης: «Το κόμμα του Αντρέα και της Μελίνας είναι απαραίτητο για τη νέα Ελλάδα»

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης με αιχμηρό τρόπο τάσσεται κατά της εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας στο άρθρο του στα ΝΕΑ ότι αντίθετα το Κίνημα πρέπει να πρωτοστατήσει στη μάχη για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας και τη σύνθεση μιας μαζικής δημοκρατικής παράταξης της Προοδευτικής Αριστεράς.
Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δεν συμμετείχε στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Ελιάς, ενώ απουσίαζε και από την

ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ «ΕΛΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αυτή η Συνδιάσκεψη δεν αφορά μόνο ένα κόμμα, αφορά μία παράταξη και έχει σημασία να κάνουμε αυτή τη διάκριση. Η δημοκρατική παράταξη, παρά το ότι βρήκε έκφραση από το κόμμα των φιλελευθέρων, από την Ένωση Κέντρου, από το ΠΑΣΟΚ, ποτέ δεν υπήρξε απόλυτα ταυτόσημη με αυτούς τους τρεις χώρους, με αυτούς τους τρεις σχηματισμούς.
Και αυτό διότι η δημοκρατική παράταξη δεν είναι κόμμα, η