Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Φταίνε τα προγνωστικά μοντέλα, όχι εμείς λέει ο Στέλιος Πέτσας

Την παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη πως έπεσαν έξω στις προβλέψεις και ξέφυγαν τα κρούσματα επιβεβαίωσε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τους πολίτες έριξε την ευθύνη και στην επιστήμη.

Κραυγή αγωνίας από το νοσοκομείο Κιλκίς

Σήμα κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Κιλκίς μεσούσης μάλιστα της πανδημίας εκπέμπουν γιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της πόλης, όπου τελευταία καταγράφεται έξαρση του ιού.

Του Γιώργου Φραγγίδη : Ο κόσμος μας ίσως αύριο να μην είναι όπως τον ξέραμε. Οι καιροί ου μενετοί.

 Έχει περάσει πολύς χρόνος από την πρωτοεμφάνιση του κορωνοϊού και την παρουσία της πανδημίας Covid-19, που άλλαξαν τα πάντα επηρεάζοντας όλες τις πλευρές της ζωής μας.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων για κάθε Ταμείο

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ξεκινάει οι πληρωμή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2020. Ειδικότερα, για την πρόληψη και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη μείωση του συνωστισμού, οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις μηνός

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι Γεωργιάδη: Η χώρα πληρώνει τις φιέστες Μητσοτάκη για τον τουρισμό

Για πανικό Γεωργιάδη μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι πληρώνουμε τις φιέστες Μητσοτάκη για τον Τουρισμό.

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί

Νέα πιο αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως από την Παρασκευή ισχύει περιορισμός κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00 σε όλη τη χώρα.

Κορονοϊός: Αρνητικά ρεκόρ με 43 νεκρούς και 297 διασωληνωμένους - 2.752 νέα κρούσματα - Ο "χάρτης" της διασποράς

Ανακοινώθηκαν τα τελευταία στοιχεία σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν δύο νέα αρνητικά ρεκόρ, τόσο στον αριθμό των ασθενών που κατέληξαν σε ένα 24ωρο όσο και στον αριθμό των διασωληνωμένων.

Lockdown: Ποια προϊόντα δεν θα πωλούνται από σήμερα στα σούπερ μάρκετ

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα, Τετάρτη, στα σούπερ μάρκετ οι περιορισμοί στην πώληση ειδών που δεν είναι πρώτης ανάγκης, όπως αναφέρεται σε σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Γεωργιάδης: Ανοίξαμε τον τουρισμό και εξαπλώθηκε γρήγορα ο κορονοϊός

Σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς για συνέδεσε το άνοιγμα του τουρισμού το καλοκαίρι με την αύξηση των κρουσμάτων και την έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας που οδήγησε στο lockdown.

Θεσσαλονίκη: Σκέψεις για πιο σκληρό lockdown - Κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και απαγόρευση κυκλοφορίας

Μετά τις προειδοποιητικές αναφορές για υψηλή διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα και την ανάγκη για δυναμική ενίσχυση του ΕΣΥ στην Θεσσαλονίκη, η Κυβέρνηση τις επόμενες ώρες αναμένεται να επιβάλλει νέο σκληρότερο lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο σχολείων.