Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μπουτάρης: Ψέμα και λάσπη ότι ο Δήμος καθυστερεί το μετρό

Την ανάληψη πρωτοβουλιών, από τη Δευτέρα κιόλας για το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι προτίθεται να αναλάβει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας μετά τις σοβαρές εξελίξεις, ότι «το έργο πρέπει να τελειώσει».

Ελληνικό πλοίο ψάχνει το Boeing στη Μάλακα

Εν πλω προς σε θαλάσσια περιοχή στα Στενά της Μάλακα βρίσκεται το ελληνικών συμφερόντων πλοίο ELKA Athina μετά από σήμα που πήρε από τον θάλαμο επιχειρήσεων της Ινδονησίας για πιθανή ύπαρξη αντικειμένων, συγκεκριμένα βαλίτσες επιβατών του χαμένου Boeing.
 Ανώτατες πηγές του Λιμενικού είπαν στο theToc.gr ότι όλα

Της Γεωργίας Σαδανά : Τους πήρε το ποτάμι και η… Ποταμιά

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία φέρνει την Νέα Δημοκρατία αντιμέτωπη με το ιστορικό της χαμηλό και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το κερασάκι στην εκλογική τούρτα του Μαΐου.
Αυτή δηλαδή που θα κρίνει αν ο «γνωστός πολιτικός κόσμος» θα περάσει στη λήθη, ή αν θα επιβιώσει, καταγράφοντας μια ακόμη χρονιά ζωής. Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός από

«Μπηχτή» του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα για τον Καραμανλή

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Real News προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, καθώς το γραφείο Τύπου του κόμματος σχολιάζει σε έντονο ύφος τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρίνοντας το άνοιγμα του κ. Τσίπρα στους Καραμανλικούς της ΝΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Θεοδωράκης: Φέρε μου τα ένσημα του Τσίπρα και μετά μιλάμε

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη όπου πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των ευρωεκλογών. Κατά την διάρκεια ομιλίας του όμως στα Χανιά, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα ενός εκ των παρευρισκομένων. Ο πολίτης ο οποίος τάχθηκε σαφώς υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως πίσω από Το Ποτάμι βρίσκονται συμφέροντα, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε στον

Επίθεση Κουτσούμπα στην «Ελιά» και στο «Ποτάμι»

Επίθεση εναντίον της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του σε κομματική συνεστίαση στη Θεσσαλονίκη, και απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης με το ΚΚΕ στις εκλογές του Μαϊου.
«Την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ την έχει γευτεί ο λαός μας είτε ως αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις, είτε τώρα με

‹ › Ευρωψηφοδέλτια: οι πρώτες λίστες των υποψηφίων για τις Βρυξέλλες

Προσπάθεια να εκπροσωπηθούν όλες οι «φυλές», όλες οι γενιές και οι τάσεις των κομμάτων καταβάλλεται εντατικά τις τελευταίες ημέρες, καθώς πυκνώνουν οι διεργασίες για τη συγκρότηση των ευρωψηφοδελτίων. Η newsmail παραθέτει τα πρώτα ονόματα και τα πρώτα παρασκήνια από την κατάρτιση της επίμαχης λίστας.

Τον Εύοσμο επισκέφθηκε η Νιόβη Παυλίδου

Το τεράστιο θέμα της ανεργίας και τα σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει στον Εύοσμο, η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου.
Σε συνάντηση που είχε το Σάββατο με πολίτες της περιοχής η κ. Παυλίδου άκουσε τις απόψεις, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και διατύπωσε τις δικές της θέσεις και

Στο 7% το προβάδισμα Καμίνη για την Αθήνα

Ευρύ προβάδισμα για το Δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται πως έχει ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με έρευνα της MRB που δημοσιεύεται αύριο, Κυριακή, στη Real News.
Όπως αναφέρει η δημοσκόπηση, ο Γιώργος Καμίνης παίρνει