Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Eκτακτο: Παραιτήθηκε ο Νίκος Τόσκας!

Ο πρωθυπουργός Aλέξης Τσίπρας είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.

Άρης: Τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ο Σάββας Κωφίδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Σάββας Κωφίδης
Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του Άρη αναλαμβάνει ο Σάββας Κωφίδης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η μαύρη αγορά αγροτικών προϊόντων δυσκολεύει τη μεταποιητική βιομηχανία

Αποτέλεσμα εικόνας για Η μαύρη αγορά αγροτικών προϊόντωνΑρρυθµίες στη λειτουργία της αγοράς και δυσκολίες στην κάλυψη των αναγκών της εγχώριας µεταποιητικής βιοµηχανίας µε αγροτικά προϊόντα, δηµιουργεί ο ιδιότυπος τρόπος εφαρµογής του καθεστώς άµεσης φορολογίας των αγροτών, κυρίως µετά τις αλλαγές που επέφερε ο

Πιστώθηκαν 1,3 εκατ. για υπόλοιπα εξισωτικής αποζημίωση του 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για κτηνοτροφια
Στους λογαριασμούς τους βρίσκουν την Παρασκευή 3 Αυγούστου 1.946 αγρότες και κτηνοτρόφοι χρήματα για υπόλοιπα από την εξισωτική αποζημίωση του 2017, συνολικού ποσού περίπου 1,3 εκατ. ευρώ.

Καμπανάκι από τον Economist: Ο κόσμος «χάνει τη μάχη» με την κλιματική αλλαγή

Φωτογραφία: APΗ Γη «ψήνεται» και παντού στο βόρειο ημισφαίριο οι φλόγες κατακαίνε μεγάλες εκτάσεις, με πιο ενδεικτικές περιπτώσεις τις φονικές πυρκαγιές γύρω από την Αθήνα και στην Καλιφόρνια, καθώς και το ακόμη πιο φονικό κύμα καύσωνα στην Ιαπωνία, γράφει ο «Economist» σε κύριο άρθρο του,

Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα

Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη για τη μεταφορά του Δημήτρη ΚουφοντίναΟργισμένη ήταν η αντίδραση της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρης του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη, Παύλου Μπακογιάννη, στην απόφαση για μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 29χρονου στο Κιλκίς

Η ληστεία ήταν το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης που έγινε, πριν από περίπου 10 μέρες, σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς με θύμα έναν 29χρονο αλλοδαπό.

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας - Η οργισμένη αντίδραση Μητσοτάκη

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας - Η οργισμένη αντίδραση ΜητσοτάκηΣτις αγροτικές φυλακές Βόλου μεταφέρεται ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας, έπειτα από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μοσκοβισί: Το δεύτερο μνημόνιο θα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς εάν δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές το 2015

Μοσκοβισί: Το δεύτερο μνημόνιο θα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς εάν δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές το 2015Ήταν σωστό που σώσαμε την Ελλάδα από μια ενδεχόμενη χρεοκοπία καθώς έτσι προστατεύσαμε την οικονομία της Ευρωζώνης και έτσι αποφύγαμε τις καταστροφικές συνέπειες για ορισμένες από τις οικονομίες της Ευρωζώνης, σημειώνει ο

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Λαμία: Εμβόλισε την αποθήκη του ΟΣΕ - Μία τραυματίας

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Λαμία: Εμβόλισε την αποθήκη του ΟΣΕ - Μία τραυματίας - ΦΩΤOΤο τρένο κινούμενο από Λιανοκλάδι προς Στυλίδα, μόλις μπήκε στον σταθμό της Λαμίας, εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην αποθήκη που υπάρχει στο σημείο.

Υπέγραψε στον Απόλλων Σμύρνης ο Σικαμπάλα

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφει ο Μαχμούντ Σικαμπάλα, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Ζαμάλεκ.