Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι μισοί Έλληνες δεν έχουν χρησιμοποιήσει το ίντερνετ


Το 45% των Ελλήνων δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τον Παγκόσμιο Ιστό, και μόνο τα μισά ελληνικά νοικοκυριά ήταν συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο το 2011, αποκαλύπτουν επίσημα στοιχεία της Eurostat.
Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος μεταξύ των 27 χωρών-μελών της ΕΕ: στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Βουλγαρία, όπου το 46% των πολιτών δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το Διαδίκτυο, και η Ρουμανία όπου το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει στο 54%. Τα ποσοστά αυτά αφορούν στις ηλιακές ομάδες από 16 έως 74 ετών.

Γιατί όσοι τραγουδούν όπερα, είναι...υπέρβαροι;


Για πολλά χρόνια οι καλλιτέχνες της όπερας ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία τους υπέρβαροι. Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες αυτό δεν είναι τυχαίο αφού το βάθος της φωνής ενός ατόμου απαιτεί πολλή προσπάθεια και σκληρή επαναλαμβανόμενη εξάσκηση.
  Το βάρος ενός ατόμου επηρεάζει σίγουρα την δύναμη του διαφράγματος αλλά και των πνευμόνων του και το βοηθάει να παράγει ιδιαίτερα  υψηλές νότες.

Τα Χριστούγεννα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι;


Τα Χριστούγεννα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι;
Έχουμε μάθει ότι τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς, ευχαρίστησης και επαφής με την οικογένεια και τους κοντινούς μας ανθρώπους. Η πόλη στολίζεται, τα μαγαζιά το ίδιο, οι άνθρωποι βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν δώρα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Όμως είναι σύνηθες φαινόμενο, αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων να αντιμετωπίζουν διαταραχές διάθεσης με κορύφωση καταθλιπτικά συναισθήματα. Ειδικοί ψυχικής υγείας αναφέρουν ότι οι περιπτώσεις ατόμων που σπεύδουν για θεραπευτική υποστήριξη, αυξάνονται αυτή την περίοδο. Αντίστοιχες είναι και οι περιπτώσεις ατόμων σε θεραπεία, όπου κορυφώνεται ο προβληματισμός τους αυτή την περίοδο.

Χρήσιμες συμβουλές για νέους μπαμπάδες


Χρήσιμες συμβουλές για νέους μπαμπάδες

Μπαμπάς δεν σημαίνει μόνο παιχνίδι και χαρά, σημαίνει και υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις απέναντι στο μωρό, αλλά και απέναντι στη γυναίκα που μόλις γέννησε. 
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη δίνει συμβουλές χρήσιμες για τους νέους μπαμπάδες και για ένα σπίτι γεμάτο ευτυχία. Δώστε του το κείμενο να το διαβάσει...

Συμβουλές στους μπαμπάδες!

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να είναι ενεργός και συμμέτοχος σε ό, τι γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχολείται με όλα όσα χρειάζεται το παιδί, χωρίς διακρίσεις και χωρίς σεξισμούς (αυτά τα κάνουν οι γυναίκες και όχι οι άντρες). Το παιδί έχει δύο γονείς και πρέπει να συνεισφέρουν και οι 2 στο μεγάλωμά του από την πρώτη στιγμή.

Καμμένος: Αναιδής και αχάριστη η Νάνα Μούσχουρη


Καμμένος: Αναιδής και αχάριστη η Νάνα Μούσχουρη

«Διαγράφω την Νανά Μούσχουρη, για αχαριστία στον Ελληνικό λαό που την ανέδειξε και για αναίδεια στη χώρα, που την πλήρωνε ως Ευρωβουλευτή της». 

Με αυτό το μήνυμα μέσω twitter, ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην μέλος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, άσκησε σκληρή κριτική κατά της διάσημης Ελληνίδας τραγουδίστριας, Νάνας Μούσχουρη, για τις χθεσινές δηλώσεις της. 

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με πιστή τήρηση των προβλεπόμενων εσωκομματικών διαδικασιών -δηλαδή εκλογές από τη βάση- θα πρέπει να προκύψει η νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, διαμήνυσε ο Γιάννης Ραγκούσης καλώντας όσους έχουν στο μυαλό τους άλλες λύσεις να ξεχάσουν τα «δαχτυλίδια». Μιλώντας

CERN: Βρήκαν σημάδια του «σωματιδίου του Θεού»

«Σημάδια» του μποζονίου Χιγκς ανακοίνωσαν ότι βρήκαν οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών κοντά στη Γενεύη. Ωστόσο, όπως πρόσθεσαν, δεν υπάρχουν ακόμη επαρκείς αποδείξεις. Η ανακάλυψη του σωματιδίου που θεωρείται το «Ιερό Δισκοπότηρο της Φυσικής», θα λύσει τον γρίφο για την ύπαρξη της μάζας στην ύλη.

82χρονη παρθένα έκανε σεξ και κατέληξε στο νοσοκομείο!



Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή! Μια 82χρονη γυναίκα διεκομίσθη σε νοσοκομείο με αιμορραγία, εξαιτίας ρήξης του παρθενικού υμένα!


Η ηλικιωμένη, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε βρεθεί ποτέ ερωτικά με άνδρα ,παρόλα αυτά η σχέση της με ένα 32χρονο Αλβανό, που φρόντιζε το σπίτι της, έμελλε να… «ολοκληρωθεί»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Στο Πολιτικό Συμβούλιο η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Στο Πολιτικό Συμβούλιο η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ
Αντίστροφα αρχίζει να μετρά ο χρόνος για τις εξελίξεις όσον αφορά στη διαδοχή στο
ΠΑΣΟΚ. Την ερχόμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα.

Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Απασχόλησης προτείνει η Συλβάνα Ράπτη

Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Απασχόλησης προτείνει η Συλβάνα Ράπτη
Τη σύσταση ενός Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου
 Απασχόλησης πρότεινε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη, με παρέμβασή της στη συζήτηση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο για την αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας.
Το Παρατηρητήριο αυτό, εξήγησε η κ. Ράπτη, θα είναι ένας μηχανισμός ανταλλαγής πληροφοριών σε σχέση με την ζήτηση και την προσφορά εργασίας που θα μπορούσε να διευκολύνει την

Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου: Επί τάπητος οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ


Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου: Επί τάπητος οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου. Στη συνάντηση, η οποία έγινε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, οι δύο άντρες συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και για την «επόμενη ημέρα» του Κινήματος.

Απειλή χρεοκοπίας και στο βάθος εκλογές



Σε βαθιά νερά πλέει πλέον η κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο πρωθυπουργός, στη βραδινή του ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, αλλά και στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, θα θέσει τους υπουργούς ενώπιους με τις ευθύνες τους: «Δουλεύουμε ή καταρρέουμε»! Σύμφωνα με συνεργάτες του, «η κυβέρνηση έχει καθίσει»!

Ράϊχενμπαχ: Η ανταγωνιστικότητα κρίνει την παραμονή στο ευρώ


Ράϊχενμπαχ: Η ανταγωνιστικότητα κρίνει την παραμονή στο ευρώ
Η ελληνική οικονομία οφείλει να σταματήσει να βασίζεται στις αυξήσεις φόρων και πρέπει πλέον να κινηθεί πιο επιθετικά στην κατεύθυνση της κατάργησης περιττών κρατικών οργανισμών και της εθελούσιας εξόδου από το Δημόσιο, σημείωσε ο Πολ Τόμσεν μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα εκδήλωσε την έντονη διαφωνία του με όσους λένε ότι η χώρα μας Ελλάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα.

Να πως η Γερμανία ''ξεζουμίζει'' όλη την Ευρώπη


Κατά 22 φορές λιγότερο είναι το επιτόκιο δανεισμού της Γερμανίας από της Ιταλίας, όπως προκύπτει από την έστω αδόκιμη σύγκριση των σημερινών δημοπρασιών.

Προσέξτε τις συγκλονιστικές αποκλίσεις στις σημερινές δημοπρασίες ομολόγων των 2 χωρών.

Η Γερμανία άντλησε 4,18 δις ευρώ με επιτόκιο 0,29% σε δημοπρασία 2ετών ομολόγων.

Ομιλία... αυτοκριτικής από τον Γ. Παπανδρέου

«Την ανάγκη η Ελλάδα να γίνει μια χώρα που παράγει, εξαγωγικά και ανταγωνιστικά», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Δείξε μου το δώρο σου να σου πω ποιος είσαι


Δώρο
Κάθε χρόνο, η 36χρονη Αμερικανίδα Άσλεϊ Ντελκαχούντι υπόσχεται στον εαυτό της ότι δεν θα αγοράσει τα δώρα των Χριστουγέννων την τελευταία στιγμή. Πάντα, όμως, καταλήγει να ψωνίζει την 24η Δεκεμβρίου. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλόριντα κατατάσσει τους ανθρώπους σε κατηγορίες ανάλογα με το πώς ψωνίζουν τα δώρα τους.

17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν άνοιγμα λογαριασμών



Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο έστειλαν 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την οποία ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αδήλωτες καταθέσεις.

ΝΔ: Αμεση απεμπλοκή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ



Την άμεση ανάγκη απεμπλοκής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ στην πράξη τονίζει ο πεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι «οι επισκέψεις του Επιτρόπου κ. Χαν και του επικεφαλής της κοινοτικής ομάδας κρούσης κ. Ράιχενμπαχ υπογραμμίζουν το βαθύ προβληματισμό για την εμπλοκή του ΕΣΠΑ».

56χρονος έδωσε ζωή σε 4 ανθρώπους!


Ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους του έδωσε 56χρονος, ο οποίος κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία. Τα όργανα του δότη δόθηκαν σε

τρεις ασθενείς στη Θεσσαλονίκη και σε μία στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα ο ένας νεφρός μεταμοσχεύθηκε στο Λαϊκό, σε γυναίκα 51 ετών, η οποία υποβαλλόταν 7 χρόνια σε αιμοκάθαρση. Ο δεύτερος νεφρός στο Ιπποκράτειο, σε άντρα 28 ετών, ο οποίος υποβαλλόταν 9 χρόνια σε αιμοκάθαρση και οι κερατοειδείς σε δύο ασθενείς με σοβαρά οφθαλμολογικά

Εκδήλωση από την ΚΝΕ με θέμα "Ο Σοσιαλισμός είναι το μέλλον"



Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : « Ο Σοσιαλισμός είναι το μέλλον, συμπεράσματα και διδάγματα με αφορμή τα 20 χρόνια από τις ανατροπές», το Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στις 19:00, στο περίπτερο 8 στη ΔΕΘ.

Ερώτηση Κιλτίδη σχετικά με την εξαίρεση των χώρων στάθμευσης από το έκτακτο ενιαίο τέλος ακινήτων



Κύριε Υπουργέ 
Γνωρίζουμε όλοι, ότι η οικονομική κρίση, την οποία βιώνουμε και η οποία έχει ως παραμέτρους την κοινωνική, την πολιτική και γενικά την κρίση θεσμών και αξιών, οδήγησε στη λήψη σκληρών και επώδυνων, για τους πολίτες, μέτρων, που με την σειρά τους, έφεραν την οικονομική δυσπραγία και οδήγησαν σε απόγνωση όλους τους Έλληνες. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χ. Γκουντενούδης για τον εξορθολογισμό του δημοσίου τομέα



"Ο εξορθολογισμός στη δομή και την λειτουργία του Δημόσιου Τομέα, είναι ένα από τα βασικά όσο και επείγοντα ζητούμενα της εποχής. Αποτελεί μείζον προαπαιτούμενο στην προσπάθεια ανάταξης της χώρας. Η διαδικασία αυτή όμως δεν πρέπει να εξαντλείται στην δραστική αριθμητική μείωση Υπηρεσιών και εργαζομένων στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Η προσπάθεια ενεργοποίησης του Δημόσιου Μηχανισμού μέσα από περικοπές και καταργήσεις έρχεται πολλές φορές σε πλήρη αντίθεση με την, φραστική τουλάχιστον, πρόθεση για αποκέντρωση. 

Επιστολή Γιώργου Φραγγίδη προς Φίλιππο Πετσάλνικο για καταθέσεις Ελλήνων Βουλευτών σε τράπεζες του εξωτερικού


Κύριε  Πρόεδρε,
Ζούμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την πατρίδα μας και τον  Ελληνικό λαό. Καθημερινή  είναι η αίσθηση της δυσαρέσκειας, της αγανάκτησης,  της οργής, των  πολιτών, απέναντι στους πολιτικούς, ιδιαίτερα μετά τις επώδυνες και πολλές φορές  άδικες αποφάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. 
Αυτή η αίσθηση έγινε ακόμη πιο έντονη τον τελευταίο καιρό, μετά από τις δημοσιεύσεις που υπήρξαν, για καταθέσεις σε Τράπεζες του Εξωτερικού, Βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Ελπιδοφόρα αποτελέσματα φέρνει νέο φάρμακο για την καρδιά


Πολύ καλά τα αποτελέσματα μίας νέας μελέτης, για ένα φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή θανάτων από τα καρδιαγγειακά νοσήματα όταν οι άνθρωποι είχαν στον παρελθόν, ένα οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Γερμανία: Παραίτηση σοκ για δημοψήφισμα που μπορεί να διαλύσει το ευρώ

Γερμανία: Παραίτηση σοκ για δημοψήφισμα  που μπορεί να διαλύσει το ευρώ
Την παραίτησή του υπέβαλε αιφνιδιαστικά σήμερα, ο γενικός

 γραμματέας -και Νο2- του συγκυβερνώντος στη Γερμανία κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, σε μία κίνηση που ενδεχομένως συνδέεται με το εσωκομματικό δημοψήφισμα για τις εξελίξεις στο θέμα της διάσωσης του ευρώ.
Oι ηγέτες του FDP έχουν προειδοποιήσει ότι οι κεντροδεξιά

Παπαδήμος: «Καταφέραμε σημαντικά πράγματα»


Παπαδήμος: «Καταφέραμε σημαντικά πράγματα»
Θετικός είναι ο απολογισμός έργου για τον πρώτο μήνα της κυβέρνησης , πιστεύει ο Λουκάς Παπαδήμος.
Θετικό είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μήνα της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Λουκά Παπαδήμο. Ο πρωθυπουργός, μέσω άρθρου του στην προσωπική του ιστοσελίδα, σχολιάζει « τις πρώτες 30 ημέρες καταφέραμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα, κρίσιμα για το μέλλον της χώρας.»
Ο κ. Παπαδήμος αναφέρει πως «Λειτουργεί μια κυβέρνηση ευρύτερης διακομματικής στήριξης, που δημιουργεί συνθήκες εθνικής συνεργασίας. 

Λόγοι που αποδεικνύουν ότι ο Άι-Βασίλης είναι….γυναίκα!!

1. Ποιος άντρας είναι τόσο οργανωμένος;
2. Ποιος άντρας δουλεύει τόσες ώρες;
3. Ποιος άντρας παίρνει τόσα δώρα;…

4. Ποιος άντρας σκέφτεται ποιο δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο;
5. Ποιος άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι;
6. Ποιος άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο;

ΣΥΡΙΖΑ: Συρόμαστε στην επιλογή «και Μνημόνιο και ασύντακτη χρεοκοπία»


ΣΥΡΙΖΑ: Συρόμαστε στην επιλογή «και Μνημόνιο και ασύντακτη χρεοκοπία»
Μοιραία οδηγούμαστε σε νέα μέτρα, λόγω της αποτυχημένης και άδικης πολιτικής που εφαρμόζεται, τονίζει ο Δημ.Παπαδημούλης. Σκληρή γλώσσα για τις υποργικές παλινωδίες σχετικά με το βίο της κυβέρνησης
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Κόκκινο 105,5, για να περιγράψει την εικόνα που παρουσιάζουν τα στελέχη της κυβέρνησης Παπαδήμου με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Πρώτη κίνηση των «κοινωνικά φιλελεύθερων της ΝΔ»



Κοινή ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονονομικών και  Ανάπτυξης κατέθεσαν σήμερα το πρωί στην Βουλή οι πέντε βουλευτές  της ΝΔ κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Γκιουλέκας, Ελίζα  Βόζενμπεργκ και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Η ερώτηση προς τους κ.κ. Βενιζέλο και Χρυσοχοίδη αφορά την ύπαρξη καρτέλ στην  αγορά τροφίμων και βασικών ειδών.

Έμαθε να διαβάζει 92 ετών και έγραψε βιβλίο σε ηλικία 98 ετών!


Έμαθε να διαβάζει 92 ετών και έγραψε βιβλίο σε ηλικία 98 ετών!

Θαυμασμό, αλλά και ελπίδα προκαλεί το κατόρθωμα του  καπετάνιου Tζιμ Αρούνται Χένρι, που έμαθε να διαβάζει σε ηλικία 92 ετών και έγραψε βιβλίο σε ηλικία 98!Υπάρχει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό, τόσα χρόνια δεν κατάλαβε κανείς ότι είναι αγράμματος, αφού τους ξεγελούσε όλους με διάφορα κόλπα.

Όπως θυμάται τώρα, όταν έβγαινε για φαγητό, κοιτούσε τον κατάλογο και μόλις κάποιος έδινε παραγγελία έλεγε και αυτός «Α, ναι, καλό είναι αυτό, θα το πάρω και εγώ»!

Απατεώνισσα έταζε διορισμούς σε νοσοκομείο!

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση απάτης κακουργηματικής μορφής, με δράστη μια 55χρονη ομογενή και θύματα άνεργους πολίτες, τους οποίους εξαπάτησε, υποσχόμενη την άμεση εύρεση θέσης εργασίας και επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Κρίσιμο ραντεβού Παπανδρέου - Βενιζέλου

Στις 16:00 το απόγευμα έχει οριστεί η συνάντηση των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλου στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Ιπποκράτους.

Η συζήτηση θα είναι εφ' όλης της ύλης, αλλά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν οι δύο πολιτικοί στο θέμα των εσωκομματικών εξελίξεων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, όπως και άλλα κορυφαία στελέχη του Κινήματος,

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της ALCO για πρόθεση ψήφου και αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της ALCO για πρόθεση ψήφου και αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ
Μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της ALCO παρουσίασε.

 ο κ. Κώστας Παναγόπουλος στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" των Κουρή, Ταλκαμάγκα, Κουβαρά στο Kontra Cannel. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ είναι μπροστά πάνω από 8% του ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά ,οκτώ κόμματα θα συμμετείχαν στη Βουλή αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση της ALCO

Αναισθησιολόγος στην Κύπρο, νάρκωνε τους πελάτες του και τους εκμεταλλευόταν σεξουαλικά


Άλλη μια υπόθεση έρχεται να ταράξει την Κύπρο από τον τομέα της υγείας. Μετά τον γυναικολόγο που κατηγορείται για βιασμούς ασθενών του στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας αναισθησιολόγος. Χειροπέδες σε 43χρονο αναισθησιολόγο του ιδιωτικού τομέα, που δραστηριοποιείται

Σαν Σήμερα...


Γεγονότα

164 π.Χ: Ο Ιούδας Μακαβαίος αναστηλώνει τον ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ. Το γεγονός γιορτάζεται κάθε χρόνο από τους Εβραίους. (Χανούκα)
1287: Τα θαλάσσια φράγματα υποχωρούν στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει μεγάλο μέρος της περιοχής και να χάσουν τη ζωής τους 50.000 άνθρωποι.

Οι 10 τροφές που κρατούν μακριά τον καρκίνο

Ψάχνετε το ελιξίριο ζωής που θα σας φτάσει μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς προβλήματα υγείας; Το βρήκατε. Μόνο που δεν είναι ένα, αλλά δέκα!

Η μεγαλύτερη φοβία των περισσότερων ανθρώπων είναι η εμφάνιση ασθενειών, καθώς η ηλικία προχωράει και τα κεράκια στην τούρτα αυξάνονται