Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Εξώδικα Δημητριάδη σε Μαρινάκη και Κούγια για τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης δεν προτίθεται να αφήσει αναπάντητα τα όσα είπε χθες, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ (2-1), ο Αλέξης Κούγιας, τα οποία χαρακτηρίζει ως «υβριστικά» και «συκοφαντικά».

Η σύνθεση της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε σήμερα τη σύνθεση της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την οποία ξεχωρίζουν τα ονόματα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, του Μπάνε Πρέλιεβιτς και του Άγγελου Χαριστέα.

Λογαριασμοί ρεύματος: Ξεχάστε έναντι και εκκαθαριστικούς, έτσι θα γίνονται οι μετρήσεις

Οι αλλαγές στους λογαριασμούς ρεύματος έρχονται σχεδόν μαζί και με τα νέα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος. Συγκεκριμένα τις αλλαγές αυτές τις είχε προαναγγείλει ο υπουργός Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης.

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Συμφωνία με Ομίλους Κοπελούζου και Σαμαρά για το Υπεράκτιο Αιολικό Πάρκο στην Αλεξανδρούπολη

Σε συμφωνία για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας «ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΙΟΛΙΚΗ 1 Α.Ε.» προχώρησαν η ΔΕΗ Ανανεώσιμες και οι όμιλοι Κοπελούζου και Σαμαρά.

Ανοίγουν με μέτρα τα σχολεία, θερίζουν οι λοιμώξεις - Τι ισχύει από 08/01 για μάσκες και απουσίες

Με τη διασπορά του κορονοϊού και των αναπνευστικών λοιμώξεων να βρίσκεται σε έξαρση μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι μαθητές επιστρέφουν από σήμερα, Δευτέρα στα σχολεία.

Κωνσταντινούπολη: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κασσέλακη – Ιμάμογλου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.