Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Αλέξης Τσίπρας: Αν δεν δώσουμε προοπτική στους νέους δεν θα σηκώσουμε κεφάλι

Ευρύ διάλογο για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι στον νομό Ηλείας είχε την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Φοιτητές: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις κατ' εξαίρεση μετεγγραφές - μετακινήσεις - Ποιοι είναι δικαιούχοι

Από σήμερα, Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 έως και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 3μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Διψήφια διαφορά καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τις 17 έως τις 21 Μαΐου από την Alco για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

Επιδότηση παγίων δαπανών: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα για «κούρεμα» υποχρεώσεων στο Δημόσιο

Η Επιστρεπτέα Προκαταβολή αποσύρθηκε οριστικά, τα «κουρεμένα» ενοίκια περιορίζονται σταδιακά σε πιο στενό κύκλο, αναστολές σύμβασης εργασίας αφορούν ολοένα και λιγότερους:

Εξιτήριο για τη Νόρα Κατσέλη - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Εξιτήριο λαμβάνει σήμερα η Νόρα Κατσέλη, η οποία νοσηλευόταν στην Ευρωκλινική, έπειτα από τη νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί για την αντιμετώπιση αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Κορονοϊός: "Ξέφυγε" τον Νοέμβριο του 2019 από εργαστήριο; - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία από τη Γουχάν

Τον Νοέμβριο του 2019 τρεις ερευνητές του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν (WIV) στην Κίνα πήγαν σε νοσοκομείο έχοντας συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά που προκαλεί ο νέος κορονοϊός και ζήτησαν ιατρική βοήθεια.