Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

"Με είδα να στέκομαι, απέναντι!"


Η Κάρυ Κάιζερ, πάντα αισθανόταν μισή. Η ζωή της έμοιαζε με παζλ που του λείπει ένα κομμάτι. Μία «αόρατη» δύναμη και μια σειρά από συμπτώσεις την έσπρωξαν να αναζητήσει την αλήθεια. Μέχρι που μια μέρα την συνάντησε μπροστά  της: στην απέναντι πλευρα του δρόμου στεκόταν... ο εαυτός της!!
  Το 1960, η Κάρυ υιοθετήθηκε από δύο γονείς που τη λάτρευαν. Μεγάλωσε μαζί με τον επίσης υιοθετημένο αδερφό της σε μία μικρή πόλη στο Μπέρλινγκτον. Από μικρή ηλικία θυμάται κάποιους ανθρώπους να την μπερδεύουν με κάποια Έιμυ. Το φαινόμενο αυτό έγινε πιο συχνό την περίοδο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Βερμόντ.

Διατηρήστε με δίαιτα τον εγκέφαλό σας νέο!


Οι γιορτές δεν είναι η πιο κατάλληλη εποχή του έτους για να περάσει το μήνυμα ότι αν κανείς τρώει λιγότερο, θα διατηρεί τον εγκέφαλό του υγιή, αλλά η επιστήμη είναι ...ανάλγητη. Η υπερκατανάλωση φαγητού από ένα άνθρωπο όχι μόνο μπορεί να τον κάνει υπέρβαρο ή παχύσαρκο, αλλά επιπλέον κάνει τον εγκέφαλό του να γερνάει πιο γρήγορα, ενώ αντίθετα η αυτοσυγκράτηση και η δίαιτα ενεργοποιούν ένα μόριο που βοηθάει τον εγκέφαλο να παραμείνει νέος, σύμφωνα με μία νέα ιταλική επιστημονική έρευνα.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

«Έχουμε ακόμα δρόμο, αγώνα και πολύ προσπάθεια μπροστά μας, έχουμε όμως παράλληλα, αποφασιστικά και όλοι μαζί, βάλει τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για να βγούμε από την κρίση», τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος

Ηλιακή καταιγίδα έως αύριο, Τι είναι; Πως επηρεάζεται ο πλανήτης


Ηλιακή καταιγίδα έως αύριο, Τι είναι; Πως επηρεάζεται ο πλανήτης

Αλαλούμ στις τηλεπικοινωνίες του πλανήτη μας –αλλά όχι ευτυχώς για πολύ- αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ηλιακή καταιγίδα. Μέχρι αύριο, λοιπόν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στα κινητά τηλέφωνα, στα συστήματα πλοήγησης και στους ασυρμάτους.

Γιατί όλα αυτά; Σύμφωνα με επιστήμονες της Βρετανικής Γεωλογικής Επιθεώρησης, τρεις ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις που έγιναν στην επιφάνεια του Ήλιου έχουν αποστείλει νέφη φορτισμένων σωματιδίων προς τη Γη που ίσως να επηρεάσουν τους δορυφόρους, αλλά και τα δίκτυα ηλεκτροδότησης.

ΓΑΠ: Άνθρωπος της Χρονιάς για το αυστριακό περιοδικό «Προφίλ»

Σε «Άνθρωπο της χρονιάς» για το 2011, ανακηρύττει τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό και σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, το γνωστό αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικο-οικονομικό περιοδικό «Προφίλ» στο τεύχος του που κυκλοφορεί την την πρώτη Δευτέρα του χρόνου, 2 Ιανουαρίου, δημοσιεύοντας και συνέντευξη του Έλληνα πολιτικού, στην οποία ο κ. Παπανδρέου επιρρίπτει βαριές ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ελληνική κρίση.

Κλείνει σπίτια το Facebook - Το 1/3 των χωρισμών οφείλεται σε αυτό


Κλείνει σπίτια το Facebook - Το 1/3 των χωρισμών οφείλεται σε αυτό
Το Facebook βοηθά δεσμευμένους να κάνουν... αταξίες. Ωστόσο και οι αταξίες έχουν το τίμημά τους. Διάβασε την έρευνα δικηγορικού γραφείου.
Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το 1/3 των διαζυγίων, υποστηρίζει έρευνα του δικηγορικού γραφείου Divorce-Online. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια οι χωρισμοί λόγω Facebook έχουν διπλασιαστεί.

Δέκα διαφημίσεις που σόκαραν


 
Η πρωτοτυπία, η καινοτομία, ακόμα και η πρόκληση αποτελούν βασικές παραμέτρους για την δημιουργία μίας πετυχημένης διαφήμισης. Η τάση που επικρατεί τελευταία και έχει μεγάλη ανταπόκριση, δυστυχώς ή ευτυχώς, θέλει τις περισσότερες διαφημίσεις να έχουν ένα σοκαριστικό περιεχόμενο, που να προκαλεί έντονα συναισθήματα, αντιδράσεις αλλά και το πιο σημαντικό, να κεντρίζει την προσοχή όλων. 

Πετάνε ψυγεία και έπιπλα από τα παράθυρα για το καλό του χρόνου!


Πετάνε ψυγεία και έπιπλα από τα παράθυρα για το καλό του χρόνου!
Καλού κακού αν βρεθείτε στις γειτονιές αυτές να πηγαίνετε τοίχο τοίχο…ή βάλτε το κράνος σας.
Σε ετοιμότητα τίθεται εκ νέου η αστυνομία της συνοικία Χίλμπροου του Γιοχάνεσμπουργκ ενόψει της παραμονής Πρωτοχρονιάς, για μια επιχείρηση διάσωσης των πολιτών από τα ατυχήματα που προκαλεί το “έθιμο” της ρίψης επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών από τα παράθυρα.

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, περί διάθεσης μυστικών κονδυλίων για φωτιές την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά του πυρόπληκτου Δήμου

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ 'ΡΑΜΠΟ' ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ

Σε εισπρακτικές εταιρίες, ελεγκτικούς οίκους και νομικά γραφεία αναθέτει η κυβέρνηση, κατ' εντολή της τρόικας, την επιχείρηση είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τις σχετικές διατάξεις, που αναμένεται να περιληφθούν στην Πράξη Νομοθετικού

ΔΝΤ: ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ 'ΚΟΥΡΕΜΑ' 50%

Ως μη βιώσιμο κρίνει το επίπεδο του ελληνικού δημόσιου χρέους - ακόμη και μετά από το «κούρεμά» του κατά 50%, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal, η οποία επικαλείται δύο πηγές πλησίον των διαπραγματεύσεων για

Το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο του 2012


Το αστρονομικό φαινόμενο του 2012
Το 2011 ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά σε ό,τι αφορά τις ανακαλύψεις και την πρόοδο στον τομέα της αστρονομίας. Μεγάλες είναι οι προσδοκίες και για το 2012, που αναμένεται να χαρίσει και πάλι πολλές και μεγάλες «διαστημικές» συγκινήσεις.
Εκτός από τα ανθρώπινα επιτεύγματα τον Ιούνιο του 2012 θα παρακολουθήσουμε ένα αστρονομικό φαινόμενο που δεν αναμένεται να ξανασυμβεί έως το 2117:

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας θα μπει το 2012, καθώς γιατροί και φαρμακοποιοί αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν στη λειτουργία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τη μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών με στόχο τον περιορισμό της

αστεία status στο Facebook!!!


Όλοι λίγο πολύ έχουμε προφίλ στο facebook !!!

Είμαστε πολύ περήφανοι λοιπόν, και γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα 1‎0 πράγματα που μας δίδαξε το facebook καθώς και τα πιο αστεία status που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς:

1) Να βγάζω photo τον εαυτό μου γυμνό και να σφίγγομαι όσο μπορώ για να φαίνομαι τούμπανο, με τον φόβο μη μου ξεφύγει καμία από το ζόρι και θολώσει η κάμερα!

Η προφητεία για το 2012, του Ιησουΐτη μοναχού Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι!


Η προφητεία για το 2012 δεν είναι καινούργια. ΄Εχει πάνω κάτω ηλικία 800 ετών και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κάποιο κείμενο που έγραψε ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, σε κάποιο μεσαιωνικό μοναστήρι της Ιταλίας. Τι λέει όμως αυτή η περίφημη «Προφητεία 2012»;

  Η «Προφητεία 2012» αρχίζει με την ημερομηνία 30 Απριλίου 1945. Είναι τότε που κατά τον Φιπονάτσι θα πεθάνει το «Θηρίο».

ΚΥΠΡΟΣ: 18 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΥΠΟΠΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Δεκαοκτώ περιστατικά γυναικών, οι οποίες υποβλήθηκαν σε πλαστική επέμβαση στήθους με εμφυτεύματα τύπου PIP ή Μ, που θεωρούνται ύποπτα για πρόκληση καρκίνου, έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο. Ο υπουργός Υγείας, Σταύρος Μαλάς ανέφερε ότι έχουν καταγραφεί

Σαν Σήμερα...


31 δεκεμβριου

Γεγονότα

535: Ο Βυζαντινός στρατηγός Βελισάριος ολοκληρώνει την κατάκτηση της Σικελίας, εκδιώκοντας τη φρουρά των Οστρογότθων στις Συρακούσες.
1822: Λήγει η πρώτη πολιορκία του Μεσολογγίου από τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιουταχή.
1879: Ο Τόμας Έντισον επιδεικνύει για πρώτη φορά δημόσια τον λαμπτήρα πυρακτώσεως.

1 τρισ. ευρώ σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβουν νότια της Κρήτης


Eπιμένει στην άρνησή της να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών εταιρειών, όπως πρώτο αποκάλυψε το defencenet.gr, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά αναφέρεται στα μικρά κοιτάσματα των 400-500 εκατ. βαρελιών της Δυτικής

ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Πικετοφορία διαμαρτυρίας με κεντρικό αίτημα την απελευθέρωση του ηγουμένου Εφραίμ πραγματοποίησαν έξω από την ελληνική πρεσβεία της Μόσχας περίπου 100 άτομα. Στη διαμαρτυρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ρωσικής.
σοσιαλσυντηρητικής Ένωσης, το Ανθρωπιστικό Κέντρο της

ΕΙΚΟΣΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ

Είκοσι κρούσματα καρκίνου σε γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους της εταιρείας PIP αναφέρθηκαν στις υγειονομικές αρχές στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα η Υπηρεσία Προϊόντων Υγείας (AFSSAPS). Σύμφωνα με το νέο απολογισμό, έως τις 28 Δεκεμβρίου, "καταγράφηκαν τρεις
περιπτώσεις λεμφώματος, δεκαπέντε περιπτώσεις

ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...

Απογοητευμένοι από τα πολιτικά κόμματα εμφανίζονται οι περισσότεροι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής. Νικητές, στην πρόθεση ψήφου, η... αδιευκρίνιστη ψήφος και η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει

ΣΟΪΜΠΛΕ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ


«Η Ελλάδα πρέπει μέσω της εφαρμογής διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και μιας αποτελεσματικότερης χρήσης της ευρωπαϊκής βοήθειας να επιστρέψει και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης», σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που για πρώτη φορά ομολογεί ότι «ο ελληνικός λαός χρειάζεται να δει φως στην άκρη του τούνελ».
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική φάση των

14.500 ευρώ άρπαξαν οι ληστές από το πολυκατάστημα στο Λαγκαδά

Όλες τις εισπράξεις της ημέρας άρπαξαν τελικά χθες το βράδυ οι τρεις ληστές που εισέβαλαν στο πολυκατάστημα «Κανελλόπουλος» στην περιοχή του Λαγκαδά
Λίγη ώρα πριν κλείσει το κατάστημα, στις 20.15, τρία άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα εισέβαλαν στο κατάστημα, που βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο της οδού Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά. Ακινητοποίησαν

«Ο σοσιαλισμός πιο επίκαιρος παρά ποτέ»


«Το 2012 θα κριθούν πολλά» εκτιμά το Κ.Κ.Ε. και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του επισημαίνει πως «η λύση υπέρ του λαού απαιτεί ριζικές ανατροπές στην οικονομία και στο κράτος».

Όπως σημειώνει, «το 2012 πρέπει να γίνει χρονιά, που τα εργατικά λαϊκά στρώματα θα εγκαταλείψουν μαζικά και αποφασιστικά τα κόμματα και τα ιδεολογήματα των κομμάτων που υπερασπίζονται τον καπιταλισμό και την Ε.Ε.. Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά

Σε εφαρμογή οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου νέων 18 έως 25 ετών

Το «πράσινο φως» για την εφαρμογή συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου νέων ηλικίας, από 18 έως 25 ετών, για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας έδωσε με εγκύκλιο του ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης.