Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ερώτηση Καρχιμάκη : Κύριε Πρωθυπουργέ τέτοια γραμμή τηλεφώνου έχετε?

Ο πρωθυπουργός παροτρύνει ,όσους υφίστανται ενδοοικογενειακή βία 
να αντιδράσουν καλώντας σε βοήθεια στο τηλ.15900.
Κύριε Πρωθυπουργέ,σύμφωνα με διεθνείς έρευνες το 98% της

Μετανάστες και πρόσφυγες στα παράλια στέλνει ο Ερντογάν

Ανησυχία για τις κινήσεις Ερντογάν. Μετά τον Έβρο στέλνει μετανάστες και πρόσφυγες στα παράλια της Μικράς Ασίας.Ανησυχία έχουν προκαλέσει στις ελληνικές αρχές οι συγκεντρώσεις μεταναστών και προσφύγων στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας και απέναντι από Χίο και Λέσβο.

Κορωνοϊός: 72 νέα κρούσματα στην Ελλάδα -2.081 συνολικά, στους 93 οι θάνατοι στη χώρ

Σωτήρης Τσιόδρας κρούσματα κορωνοϊούΣε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση για την πορεία της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Μητσοτάκης : Προτεραιότητά μας η αύξηση κλινών ΜΕΘ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η αύξηση των κλινών ΜΕΘΤους τρόπους και τους τομείς αξιοποίησης της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς

Φώφη Γεννηματά: «Θεσμική ύβρη η συζήτηση για πρόωρες εκλογές»

Γεννηματά: «Θεσμική ύβρη η συζήτηση για πρόωρες εκλογές ...Την πλήρη διαφωνία της με σενάρια πρόωρων εκλογών εκφράζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία έκανε λόγο για «θεσμική ύβρη»
Σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα «Το ΚΑΡΦΙ», η Φώφη Γεννηματά τονίζει ότι η σχετική συζήτηση που έχει δει το φως τη δημοσιότητας «αποτελεί θεσμική

'Εφη Αχτσιόγλου: Ζητεί παράταση προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι τέλος του έτους

Την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους ζήτησε από την κυβέρνηση η Έφη Αχτσιόγλου. «Καλούμε την κυβέρνηση να παρατείνει τώρα την προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους.

Γιώργος Παπανδρέου: Αξιέπαινες οι επισημάνσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για τους Ρομά


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου για τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα αναφορικά με τους Ρόμα, έπειτα από την επίσκεψή του στη Λάρισα.«Ο κίνδυνος διαιρέσεων, διχασμού και ρατσισμού, αντί του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, είναι κίνδυνος για όλους.

Τσίπρας: Πλούτος για την Aριστερά η κριτική σκέψη, ο αιχμηρός λόγος και η ευθυκρισία του Περικλή Κοροβέση

Το δικό του αντίο στον Περικλή Κοροβέση, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών είπε ο Αλέξης Τσίπρας.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «πλούτο για την αριστερά», σημειώνοντας ότι «η κριτική του ήταν πάντα αιχμηρή, αλλά ποτέ κακόβουλη».

0 Υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορoνοϊό βρέθηκε υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης. Την είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση", η οποία με επιστολή της προς τον

Θρίλερ στο Θριάσιο: Ασθενής που πέθανε στην παθολογική διαγνώστηκε με κορονοϊό

Σε συναγερμό έχει τεθεί το Θριάσιο Νοσοκομείο μετά την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην Παθολογική ασθενής που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, το βράδυ της

Συντάξεις: Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής τους

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις τον Απρίλιο, όπως είπε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα:
ΙΚΑ – ΟΤΕ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

Τουρκία: 48ωρο lockdown για 31 επαρχίες -Σε αποκλεισμό Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα



Η κυβέρνηση της Τουρκίας επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας διάρκειας δύο ημερών σε 31 επαρχίες, ανάμεσά τους η Κωνσταντινούπολη, η Άγκυρα και άλλες μεγάλες πόλεις.Πρόκειται για απόφαση με στόχο την ενίσχυση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ το υπουργείο Εσωτερικών.