Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Χιλιάδες οι αιτήσεις για το μέρισμα μέσα σε λίγες ώρες

Περίπου 10.000 αιτήσεις έχουν ήδη γίνει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που το ειδικό site της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έγινε διαθέσιμο προς τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που θα διανείμει η κυβέρνηση.

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Μάρκες – Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του

Ένα πεζό ποίημα του «Γκάμπο» όπως φώναζαν τον διάσημο συγγραφέα, θεωρείται το στερνό του αντίο προς φίλους και αγαπημένους αφού το έγραψε όταν έμαθε ότι χρειάζεται να δώσει την έσχατη των μαχών.
Διαβάστε την αποχαιρετιστήρια επιστολή του:
«Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως δεν

H KATAΡΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ...

Απρόσμενα γεγονότα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, θάνατοι των πρωταγωνιστών, καριέρες που τελείωσαν άδοξα και ένας ρόλος αμφιλεγόμενος. Οι περισσότεροι ηθοποιοί που υποδύθηκαν στον κινηματογράφο τον Χριστό μετάνιωσαν στη συνέχεια για αυτήν τους την επιλογή.

ΕΞΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Τουλάχιστον έξι διοικητές δημόσιων νοσοκομείων, ένας εκ των οποίων στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια, κατέχουν το αξίωμα χωρίς να πληρούν τη βασική προϋπόθεση που θέτει ο νόμος,το πτυχίο πανεπιστημιακής σχολής. Μάλιστα, ουδέποτε το προσκόμισαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, παρότι ήταν αναγκαίο για την πράξη διορισμού τους. Αυτό καταγγέλλει η Εταιρία Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ) με επιστολή της, καλώντας ταυτόχρονα τον υπουργό