Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη: Ποιοι είναι οι άνθρωποι του προέδρου, ποιοι αναλαμβάνουν ρόλους-κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι προσγείωσε απότομα τον νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά στην Κουμουνδούρου και ετοιμάζει τη στελέχωση του νέου ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Η επόμενη μέρα και τα ερωτήματα για το ποια θα είναι η στάση των «ηττημένων»

Η επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και όλοι καλούνται να πιάσουν το νήμα από την αρχή. Τόσο ο νικητής που «από το πουθενά» και μέσα σε ένα πολύ

Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική» – Όλος ο διάλογος

Μήνυμα ενότητας έστειλαν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο νεοεκλεγείς Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη τους συνάντηση μετά την πανηγυρική εκλογή του δεύτερου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγχαρητήρια Ξενογιαννακοπούλου για τη νίκη Κασσελάκη: Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη

Ενωτική εμφανίστηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως στο προσεχές Συνέδριο θα επικαιροποιηθούν οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Στέφανος Μάλγαρης: Εμπειρία και Γνώση στην Αυτοδιοίκηση

Παρακάτω σας παραθέτω το φυλλάδιο μου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΜΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» με τον κ. Χρήστο Παπαστεργίου!

Στέφανος Κασσελάκης - Oι πρώτες δηλώσεις του : Το φως κέρδισε, κοιτάμε το μέλλον

Στην Κουμουνδούρου έφτασε τα μεσάνυχτα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από το γραφείο του στην Γ' Σεπτεμβρίου και μετέβη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τον υποδέχθηκαν οι οπαδοί του κόμματος.

Δήλωση Εφης Αχτσιόγλου


Δήλωση Εφης Αχτσιόγλου