Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κυριάκος Πιερρακάκης : Yποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελια


''MEIΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ''...

Συνεχής είναι η μείωση του αριθμού των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ την ώρα που αυξάνονται οι συνταξιούχοι σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο οργανισμός για το 2012. 
Συγκεκριμένα

Xρήστος Παπαστεργίου : Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με το Γιάννη Μπουτάρη


Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Σίμου Δανιηλίδη κατέθεσε ο Γρ. Χατζησάββας

Αγωγή αποζημίωσης για συκοφαντική δυσφήμιση, ποσού 300.000 ευρώ θα καταθέσει άμεσα, κατά του Σίμου Δανιηλίδη, ο Γρηγόρης Χατζησάββας. Η αγωγή αφορά όπως αναφέρει ο κ. Χατζησάββας στην προσβολή της προσωπικότητας του μέσω αναληθών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώσεων σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ηλίας Αντωνιάδης ; Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς με τον Παύλο Τονικίδη


Οργή Μέρκελ εναντίον Τουρκίας: Να μην μετατραπεί η Αγιά Σοφιά σε τζαμί

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος, σύμφωνα με το Ελληνικό Πρόγραμμα της Deutsche Welle, που επικαλείται πληροφορίες από κύκλους που συμμετείχαν στη συνάντηση της κυρίας Μέρκελ με τον

Στέλιος Γκουγκουσίδης : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Παιονίας με τη Σόνια Συμεωνίδου


Το Bloomberg περιγράφει τι θα συμβεί αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευρωεκλογές

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πείσει τους επενδυτές να... αγοράσουν στην Ελλάδα και να στηρίξουν την ανάκτηση της ιστορίας της χώρας. Τώρα θέλει να κερδίσει και τους ψηφοφόρους». Με αυτόν τον εύγλωττο τρόπο το ειδησιογραφικό πρακτορείο Bloomberg σκιαγραφεί το πολιτικό διακύβευμα για την κυβερνητικό

''ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ''...

Σε διάψευση του του δημοσιεύματος των Financial Times για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο πρόεδρος της Κομισιόν,  Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στην επιλογή του Λουκά Παπαδήμου για την πρωθυπουργία της Ελλάδας, προχώρησε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τρίτο κόμμα η Ελιά σε νέα δημοσκόπηση

Νέο προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει νέα δημοσκόπηση, ενώ η Ελιά ανεβαίνει στην τρίτη θέση, 1,5 εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, όπως αναφέρει μέτρηση της e-voice για το paraskhnio
Σύμφωνα με την έρευνα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τους υδρογονάνθρακες- Yπερβαίνουν τα 700 εκατ. οι επενδύσεις

Επενδύσεις, που μπορεί να υπερβούν τα 700 εκατ. ευρώ, για την έρευνα και παραγωγή κοιτασμάτων υδρογονανθράκων τα οποία εκτιμώνται σε 300 εκατ. βαρέλια, σηματοδοτεί η υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης που αφορούν τις περιοχές Ιωαννίνων, Πατραϊκού Κόλπου και Κατακόλου, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής την Τετάρτη.
Στην τελετή παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και

Νέο χτύπημα από Financial Times: Το μυστικό «Σχέδιο Ζ» για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Συνεχίζουν τις αποκαλύψεις τους οι Financial Times, καθώς, στο δεύτερο μέρος της έρευνάς τους για την πιο κρίσιμη χρονιά της Ευρώπης, δημοσιεύουν το «Σχέδιο Ζ», το απόρρητο σχέδιο της ΕΕ για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Στην έρευνά του ο δημοσιογράφος Πήτερ Σπήγκελ, αποκαλύπτει

Kατερίνα Τσουκαλά : Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Συκεών Νεάπολης με τον Γρηγόρη Χατζησάββα