Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Με «σκονάκια» από ΟΟΣΑ, ΣΕΒ και Ν.Δ. η έκθεση Πισσαρίδη

Η έκθεση μας σερβίρει σαν «φαεινή ιδέα» ξαναζεσταμένο φαγητό νεοφιλελεύθερων συνταγών, μερικών ήδη δοκιμασμένων, άλλων ήδη νομοθετημένων των οποίων τα αποκαΐδια εισπνέουν σήμερα όσοι αναπνέουν μέσα στις σχολικές τάξεις.

Ιός του Δυτικού Νείλου: Νέο κρούσμα στη Σιντική Σερρών

Άλλο ένα κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε στον δήμο Σιντικής Σερρών, στην τοπική κοινότητα Καμαρωτού.

Κορονοϊός: 230 νέα κρούσματα σε 24 ώρες - Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα

23 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι - Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 6.858 - Σχεδόν το 50% σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ΟΕΟΔΥ ανακοίνωσε 230 νέα κρούσματα κορονοϊού το Σάββατο στην Ελλάδα.

Κτηματολόγιο: Οι καθυστερήσεις και τα πρόστιμα

Το Κτηματολόγιο εισέρχεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των διαδικασιών, αν και έχει ολοκληρωθεί μόλις το 33% της καταγραφής πανελλαδικά. Η πανδημία του κορονοϊού φαίνεται πως επηρέασε και το Κτηματολόγιο, με αρκετούς νομούς της

Rafale: Η εικοσαετής υπέρπτηση πάνω από την Ελλάδα, το άγνωστο παρασκήνιο

Δεν είναι δυο οποιαδήποτε αεροπλάνα από τον σορό του Γαλλικού αεροπορικού στόλου που στέλνει στην Ελλάδα ο Μακρόν. Απέστειλε τις δυο πιο έμπειρες και μπαρουτοκαπνισμένες αεροπορικές δυνάμεις του με πολλαπλασιαστή ισχύος. 

Γεννηματά: Ο ελληνισμός παλεύει σε τόσα μέτωπα αλλά θα αντέξουμε

Το μήνυμά της Φώφης Γεννηματά για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
«Μακρινή μητέρα, ρόδο μου αμάραντο… γράφει ο ποιητής. Παναγία, μάνα, Ελλάδα. Η σημερινή γιορτή βρίσκει τον Ελληνισμό να παλεύει σε τόσα μέτωπα, αλλά θα αντέξουμε.

Αρης: Ανακοίνωσε τον Κριστιάν Γκανέα

Επίσημα παίκτης του Αρη είναι πλέον Κριστιάν Γκανέα.Ο Ρουμάνος πλάγιος μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και έγινε η τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή του συλλόγου.

Μήνυμα Τσίπρα για Δεκαπενταύγουστο: Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε χρειαζόμαστε όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως

Μήνυμα για τον σημερινό εορτασμό της Παναγίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μέσω social media.«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα.