Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες στην Κρήτη... αποκαθήλωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Σμυρνάκης ΓιώργηςΟργισμένοι οι αγρότες στο Οροπέδιο Λασιθίου για την πολιτική της κυβέρνησης έναντι του πρωτογενούς τομέα.
Ορισμένοι εξ αυτών προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας σε «αποκαθήλωση» της ταμπέλας από το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στο Οροπέδιο, όπως σημειώνει

Σχεδιάζεται σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό

Το ενδεχόμενο της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών μελετούν στην κυβέρνηση μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο προσφυγικό και την ασφυκτική κατάσταση στη χώρα, μετά το κλείσιμο των συνόρων από χώρες της Ευρώπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της έκτακτης πολύωρης σύσκεψης που είχε στο Μαξίμου ο

Επτά υπουργοί εκτάκτως στο Μαξίμου για το προσφυγικό - Χάος στην Ελλάδα

(SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)Μετά από την ασφυκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με τους πρόσφυγες, συγκλήθηκε έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
Με χιλιάδες άτομα έχουν εγκλωβιστεί στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, αλλά και στον Πειραιά, μετά

Ηράκλειο: Εξαγριωμενοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ηράκλειο: Εξαγριωμενοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ συγκεντρωμένων αγροτών και του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV» όπου ήταν προσκεκλημένος ο βουλευτής.
Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του

Σε δίκη προτείνει εισαγγελέας να παραπεμφθούν τρία πρώην στελέχη της ΕΥΑΘ

Να παραπεμφθούν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τρία πρώην στελέχη της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) για υπόθεση κακοδιαχείρισης, που αφορά το διάστημα 2004/05 και ζημίωσε με 65.000 ευρώ την Εταιρεία, εισηγείται η αντεισαγγελέας Εφετών Μαγδαληνή Γαλάταλη.

Κυριάκος και Φώφη θα μιλήσουν στο συνέδριο του Ποταμιού

Την ώρα που μαίνεται η υπόγεια εσωτερική σύγκρουση στο Ποτάμι μεταξύ Σταύρου Θεοδωράκη και Χάρη Θεοχάρη, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος που ξεκινά την Παρασκευή θα μιλήσουν και οι πρόεδροι δύο άλλων κομμάτων και

Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εκβιασμούς

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της σύλληψης ενός εκδότη εφημερίδων και δύο δημοσιογράφων με την κατηγορία του εκβιασμού.
Μετά από καταγγελίες, υπήρξε αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος

Συνάντηση Παυλόπουλου – Γεννηματά το πρωί Τρίτης

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα δεχθεί την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία αγροτών στη Συγγρού.
Εκ μέρους των αγροτών ο Γιάννης Παναγής κατήγγειλε την κυβέρνηση για χειραγώγηση και έκανε λόγο για κατάφωρη άπνοια δημοκρατίας ενώ δήλωσε ότι αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου δεν θα

Η Φώφη για τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τους αγρότες

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την συναντηση του πρωθυπουργού και των αγροτών έκανε το εξης σχόλιο:O Πρωθυπουργός έδειξε σήμερα ότι επιθυμεί το οριστικό διαζύγιο με τους αγρότες.
Για τα προβλήματα που ο ίδιος με την πολιτική του δημιούργησε, περιορίστηκε ξανά σε προεκλογικού τύπου υποσχέσεις, χωρίς περιεχόμενο.
Έτσι ούτε ο Αγροτικός κόσμος θα επιβιώσει, ούτε η χώρα θα προχωρήσει.

Συνάντηση Α. Διαμαντοπούλου με τον Κυρ. Μητσοτάκη

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η συνάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο επίσημος λόγος ειναι πως η πρώην υπουργός παιδείας θέλει να καταθέσει τις δικές της προτάσεις σε οτι αφορά το ασφαλιστικό.
Ωστόσο κανείς δεν παραβλέπει οτι πισω απο τα τυπικά της συνάντησης θα γίνει συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις γύρω απο τα

Ο Παμπούκης μετά απο χρόνια σιωπής επανέρχεται

Ο Παμπούκης μετά απο χρόνια σιωπής επανέρχεται
Ο Χάρης Παμπούκης απο τους πλέον διακεκριμένους νομικούς της χώρας , πρώην υπουργός μετά απο χρόνια σιωπής, απενέρχεται. Αρχές του μήνα θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο στο οποιο θα εμφανιστεί και ο πρόεδρος δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:

Συνελήφθησαν εκδότης και δύο δημοσιογράφοι για εκβιασμούς

Σε αστυνομική επιχείρηση του τμήματος δίωξης εκβιαστών της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας 42χρονος εκδότης και

Εδωσε ψίχουλα ο Τσίπρας -Οι αγρότες πάνε στα μπλόκα για τη συνέχεια

Εδωσε ψίχουλα ο Τσίπρας -Οι αγρότες πάνε στα μπλόκα για τη συνέχεια Ολοκληρώθηκε στις 17:00 η μαραθώνια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες.
Εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου οι εκπρόσωποι των μπλόκων μπροστά στις κάμερες μίλησαν για «μία θετική συζήτηση που είχαν με τον πρωθυπουργό» και πρόσθεσαν ότι «θα μεταβούν στα μπλόκα προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους».

Πέθανε ο θρυλικός φωτορεπόρτερ Γιάννης Κυριακίδης -Είχε κρυφτεί ακόμη και σε τανκ για να φωτογραφήσει τον Ντε Γκωλ με τον Καραμανλή!


Πέθανε ο θρυλικός φωτορεπόρτερ Γιάννης Κυριακίδης -Είχε κρυφτεί ακόμη και σε τανκ για να φωτογραφήσει τον Ντε Γκωλ με τον Καραμανλή! [εικόνες] Πέθανε, σήμερα, σε ηλικία 92 ετών, ο γνωστός φωτορεπόρτερ Γιάννης Κυριακίδης, ο οποίος έγραψε ιστορία στον χώρο του φωτορεπορτάζ με το δικό του, μοναδικό στυλ.

Ένας από τους κορυφαίους φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα, ζωντανός θρύλος της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Κυριακίδης γεννήθηκε το 1924 και με το φωτογραφικό του φακό

Γεννηματά: «Δεν εμπιστεύομαι τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό Real FM είπε ότι «δεν εμπιστεύομαι ότι αυτή η κυβέρνηση πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει το προσφυγικό εδώ που έχει φέρει τα πράγματα».
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία θα συναντηθεί αύριο το πρωί στις 11.00, κατόπιν δικού της αιτήματος, με τον Πρόεδρο

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα και αγροτών στο Μαξίμου

Στην τελική ευθεία για το ασφαλιστικό των αγροτών που έχει κόψει την χώρα στα τρία με τα μπλόκα να αποκλείουν εθνικές οδούς, αεροδρόμια και λιμάνια, επιδιώκει να …μπει η κυβέρνηση με την σημερινή συνάντηση που έχει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Διοικητής ΙΚΑ: Στις 80.000 οι συντάξεις που εκκρεμούν μέσα στο 2015

Διοικητής ΙΚΑ: Στις 80.000 οι συντάξεις που εκκρεμούν μέσα στο 2015Στην αλλαγή της νομοθεσίας για την απονομή των συντάξεων αποδίδει ο διοικητής του ΙΚΑ τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται.
Ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Δ. Καλαματιανός έδωσε στοιχεία για τις κύριες συντάξεις που εκκρεμούν μέσα στο 2015, αλλά και για τις κατασχέσεις λόγω οφειλών,

Άννα Διαμαντοπούλου: Αγρότες με τρακτέρ και τάμπλετ

Από το 1830 που το ελληνικό κράτος ήταν ο μέγας γαιοκτήμονας με ιδιοκτησία 50% των καλλιεργησίμων εκτάσεων μέχρι σήμερα που το 50% των καλλιεργητών έχουν λιγότερο από 20 στρέμματα δεν αντιμετωπίσθηκε αποτελεσματικά η παραγωγή.

Η διανομή του 1871, η σταφιδική κρίση, το λάθος του Χαρίλαου Τρικούπη να

Παναγιωτακόπουλος: Η πρόταση μας για μία πραγματικά προοδευτική Κεντροαριστερά

Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργος παναγιωτακόπουλοςΗ αναγκαιότητα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, κυριάρχησε στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση, στην οποία παραβρέθηκαν πάνω από 500 μέλη και στελέχη προερχόμενα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρώην κορυφαία του στελέχη, πρώην

Αλλάζει η διοίκηση των ΕΛΤΑ

Αλλάζει η διοίκηση των ΕΛΤΑΣτη θέση του κ. Κωστή Μελαχροινού τοποθετεί την κυρία Φρόσω Σταυράκη, που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου των ΕΛΤΑ, ενώ διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα είναι ο οικονομολόγος, Γιάννης Ζαρολιάγκης, πρώην στέλεχος της χρηματιστηριακής εταιρίας Solidus Securities, αλλά και επικεφαλής στον Οργανισμό

Στα άκρα η απόσταση Θεοχάρη και Θεοδωράκη στο Ποτάμι

Στα άκρα η απόσταση Θεοχάρη και Θεοδωράκη στο ΠοτάμιΙδιαιτέρως ενοχλημένος από την συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη στην εφημερίδα Παραπολιτικά με την οποία δήλωνε ότι έχει τελειώσει η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και ότι το Ποτάμι πρέπει να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο mega Σαββατοκύριακο.
Θεοχάρης: Ο Θεοδωράκης υπεύθυνος για την καθοδική πορεία του Ποταμιού

Μπουτάρης για Διαβατά: Δεν τρώνε ανθρώπους οι πρόσφυγες

Νέα κινητοποίηση των κατοίκων στα Διαβατά κατά της δημιουργίας hot spot. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ακολούθησε πορεία των κατοίκων με πανό και με συνθήματα.  Έχουν ξεπεράσει τα όρια οι αντιδράσεις κατοίκων για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στα Διαβατά, τόνισε ο

Βενιζέλος: Η χώρα παραπαίει- Χρειάζεται κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών και δημοκρατικών δυνάμεων

Θεσσαλονίκη | Η κυβέρνηση δε διαπραγματεύεται ούτε καν τυπικά, παρακαλεί, τίθεται υπό την κηδεμονία της Καγκελαρίου Μέρκελ και του Προέδρου ΟλάντΗ χώρα «παραπαίει», «έχει χαθεί ο έλεγχος» και πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των δημοκρατικών και φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, δήλωσε ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προσερχόμενος στην εκδήλωση που οργανώνουν Κινήσεις για τη Σοσιαλδημοκρατία και Κινήσεις για την