Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

Την εισαγωγή καθολικού συστήματος αμοιβών νοσοκομείων προβλέπει νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.Με το νομοσχέδιο θεσπίζεται το ΣΑΝ (Σύστημα Αμοιβών Νοσοκομείων) στο χώρο της υγείας. Πρόκειται για ένα καθολικό σύστημα κατανομής αμοιβών, οικονομικών πόρων μεταξύ νοσοκομείων, δημόσιων και ιδιωτικών, επί τη βάσει ειδικών χαρακτηριστικών των υπηρεσιών εισαγωγής, διάγνωσης και θεραπείας ασθενών. Με

Πολιτική Κίνηση δημιουργήθηκε στο Κιλκίς : Κεντροαριστερη Κινηση Κιλκις Ελπιδας Προοπτικης

Δημιουργήθηκε πολιτική κίνηση από στελέχη και πολίτες στο Κιλκίς,   από το χώρο της   Κεντροαριστεράς.
Από πληροφορίες που έχει toprotovioli  έχει δημιουργηθεί  σελίδα στο fb όπου υπάρχει Κάλεσμα για συζήτηση ,επίσης θα προχωρίσει  σε διακήρυξη θέσεων και Συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε το κείμενο:

Πάρις Κουκουλόπουλος : «Πασχίζουμε να ενταχθούν στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλοι οι ενδιαφερόμενοι».

Ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων για ένταξη στο πρόγραμμα εγκατάστασης νέων αγροτών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο υπογράφει η κ. Μαρία Σιδέρη.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα ότι «Οι αιτήσεις που έχουν

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε

Απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τους ασφαλισμένους του Ο.Α.Ε.Ε που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο ζητούν επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Στην ερώτηση επισημαίνουν πως ο νέος νόμος για το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση  «επιδιώκει τη μετάλλαξη της

Μιχάλης Καρχιμάκης : Aντιδράστε σύντροφοι !!!!!!

Άλλη μια μορφή λεηλασίας κυριως των αδύναμων  επιχειρείται να βαπτιστεί μετα τις διαμαρτυρίες και την κατακραυγή ....κοινωνική πολιτική .
Διαβάζω οτι ο Σαμαράς έδωσε εντολή για νέα εκκαθάριση όσων υπέρφορολογήθηκαν για τα ακίνητα τους.

 

Μου θυμίζει,την απόπειρα καθε φορά που σχεδιάζεται και

60,5 εκατ.€ εξισωτική αποζημίωση έτους 2013, σε λογαριασμούς αγροτών, σήμερα

Ποσό ύψους 60,5 εκατ.€ από την εξισωτική αποζημίωση έτους 2013 πιστώνεται σήμερα (08/08/2014) στους λογαριασμούς 60.912 γεωργών και κτηνοτρόφων.
Είναι η πρώτη πληρωμή που πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο των αιτήσεων που υποβλήθηκαν από τους

Άνοδος ρεκόρ των βάσεων στις πολυτεχνικές σχολές

Χιλιάδες υποψήφιοι που είχαν στόχο την εισαγωγή τους σε μεσαίες και υψηλόβαθμες σχολές των ΤΕΙ και ΑΕΙ αναμένεται βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς τα μόρια προβλέπεται να εκτοξευτούν και οι βάσεις να σημειώσουν σημαντική άνοδο σε 45 Σχολές ΑΕΙ.
Σύμφωνα με το Έθνος, οπως γραφει και το iefimerida.gr σε αυτές

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: H κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για τον ΕΝΦΙΑ

Την ευθύνη για τις στρεβλώσεις και τα λάθη του ΕΝΦΙΑ που προκάλεσαν σύγχυση και πανικό στους πολίτες ανέλαβε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε δηλώσεις του στον Real Fm.
«Η κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη. Εμάς βλέπει ο κόσμος και

ΔΗΜΑΡ: Κυβερνητικές μεγαλοστομίες για την ανεργία

«Μεγαλοστομίες» καταλογίζει στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας τη σημερινή δημοσιοποίηση των στοιχείων για την ανεργία, από το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου Εργασίας.
«Τα νέα στοιχεία για την έκρηξη της ανεργίας, που παρέμενε τον Μάιο στο 27,2%, διαψεύδουν τις κυβερνητικές μεγαλοστομίες περί

Προκήρυξη για την πρόσληψη 434 ατόμων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Tην πλήρωση θέσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 434 ατόμων για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών των Διευθύνσεων α) Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων & β)Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων ανακοίνωσε 

Συνελήφθη καταζητούμενος Τούρκος από την Ιντερπόλ στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας υπήκοος Τουρκίας ηλικίας 52 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων.
Συγκεκριμένα, στους Ευζώνους Κιλκίς, εντοπίσθηκε ο

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ...

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, εγκρίθηκε σήμερα η πλήρωση 16 θέσεων δημοσιογράφων με Σύμβαση Εργασίας Αορίστου Χρόνου, στην ειδικότητα  Αθλητικών Ειδήσεων.

Οι δεκαέξι επιτυχόντες δημοσιογράφοι είναι:

Οι δεκα πιο ισχυροί και ζάπλουτοι του κόσμου

Τα πάντα είναι θέμα ιδεολογικής τοποθέτησης, στάσης ζωής και φιλοσοφίας. Υπάρχουν μεγαλοστελέχη σε εταιρείες κολοσσούς που προκαλούν με τον έκλυτο βίο τους, που είναι βουτηγμένοι μέσα στη χλιδή, τα πανάκριβα ρούχα, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις υπέρλαμπρες επαύλεις.