Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Βενιζέλος: Ο χαρακτήρας της Ευρώπης επηρεάζεται από τρομοκρατία και προσφυγικό

Η τρομοκρατική απειλή και το προσφυγικό επηρεάζουν σημαντικά τον χαρακτήρα και την προοπτική της Ευρώπης, υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του, στα «ΝΕΑ».
Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ε.Ε., σημειώνει ο κ. Βενιζέλος, συνδέουν την εσωτερική και την εξωτερική ασφάλεια της Ευρώπης, ενώ κάνει λόγο για

Κουτσούμπας: Η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την άποψη ότι η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη και πρόσθεσε ότι «ο κατήφορος δεν έχει πάτο».
Ο κ. Κουτσούμπας ασκώντας συνολικά για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ από όταν ανεδείχθη αξιωματική αντιπολίτευση έως τώρα, είπε ότι «πλέον η

Με ΕΣΠΑ θα αναδειχθεί η αγροτική παραγωγή, λέει ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης

Με ΕΣΠΑ θα αναδειχθεί η αγροτική παραγωγή, λέει ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης [εικόνες]    Η κυβέρνηση επικεντρώνεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε τόπου όσον αφορά την αγροτική παραγωγή και τα παραδοσιακά προϊόντα της Ελλάδας.
«Σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το υπουργείο Οικονομίας θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους

Φώφη Γεννηματά: Επίκαιρο όσο ποτέ το αίτημα για εθνική ενότητα

Φώφη Γεννηματά: Επίκαιρο όσο ποτέ το αίτημα για εθνική ενότητα - Κεντρική Εικόνα
«Τα νιάτα του Ελληνισμού μας κάνουν αισιόδοξους και υπερήφανους», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από τη Λευκωσία μετά την παρέλαση.

Ο Ελληνισμός από την Κύπρο, την Κρήτη, τη νησιωτική, την ηπειρωτική Ελλάδα, πρόσθεσε, όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία

Έντονες διεργασίες για τη συμπόρευση Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Ποταμιού - ΚΙΔΗΣΟ

Ο κύβος ερρίφθη..Έντονες διεργασίες πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες με στόχο την εύρεση κοινού τόπου,  αρχικά πολιτικού - προγραμματικού, για την συμπόρευση μεταξύ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και του ΚΙΔΗΣΟ. 

Σοκ - Εώς και 45 λεπτά μπορεί να αυξηθεί η τιμή στο πετρέλαιο κίνησης

Σοκ - Εώς και 45 λεπτά μπορεί να αυξηθεί η τιμή στο πετρέλαιο κίνησης
 Ως και 45 λεπτά το λίτρο μπορεί να φτάσει η νέα αύξηση στην τιμή του πετρελαίου κίνησης
- Φωτιά θα πάρουν και οι τιμές των προϊόντων από την αύξηση του κόστους των μεταφορών
- Σενάριο για αύξηση και στον φόρο για το υγραέριο κίνησης

Βολές ΣΕΒ σε κυβέρνηση και τρόικα: Eχουν χάσει το μέτρο

boles-seb-se-kubernisi-kai-troika-exoun-xasei-to-metroΗ χώρα παραμένει όμηρος μιας αυξανόμενης φορολογικής επιδρομής, υπογραμμίζει στο εβδομαδιαίο σχόλιό του για την οικονομία ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.
Εξ όσων διαρρέουν στα ΜΜΕ, σημειώνει ο ΣΕΒ, το οικονομικό επιτελείο έχει απωλέσει την αίσθηση

Μπάντα προσκόπων από την Παλαιστίνη στη παρέλαση στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Μπάντα προσκόπων από την Παλαιστίνη στη παρέλαση στον δήμο Νεάπολης-ΣυκεώνΣτην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον δήμο Νεάπολης-Συκεών θα συμμετάσχει και μπάντα προσκόπων από την Παλαιστίνη.
Οι Ορθόδοξοι Πρόσκοποι από την περιοχή της Βηθλεέμ Μπέιτ Τζαλά προσκλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από

Αιχμές Μητρόπουλου: Αισθάνθηκα ντροπή να μπω στη Βουλή χωρίς γραβάτα

Αιχμές Μητρόπουλου: Αισθάνθηκα ντροπή να μπω στη Βουλή χωρίς γραβάταΑιχμές για τους πολιτικούς που πηγαίνουν στη Βουλή χωρίς γραβάτα -προφανώς και για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς- άφησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1 ο πρώην αντιπρόεδρος της

Επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης ετοιμάζει η κυβέρνηση

Konstantinos Tsakalidis / SOOCΣτην πιο λεπτή φάση διαχείρισης της έκρυθμης κατάστασης στον καταυλισμό της Ειδομένης περνά η κυβέρνηση, με στόχο την εκκένωσή της.
«Προτεραιότητά μας είναι να αδειάσει η Ειδομένη» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης.

Η μαθήτρια με τη μαντίλα εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάει στην παρέλαση

Η μαθήτρια με τη μαντίλα εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάει στην παρέλασηΜήνυμα κατά του φανατισμού και του ρατσισμού αποτελεί η ενέργεια της μαθήτριας, που έκλεψε την παράσταση στη μαθητική παρέλαση επιλέγοντας να φορέσει τη μαντίλα- σύμβολο του Ισλάμ.
Σε συνέντευξή της, που φιλοξενεί η εφημερίδα Εθνος, η 18χρονη μαθήτρια Αγια Ιμπραήμ

Ολος ο στρατός στο Σύνταγμα για την παρέλαση -Αρματα, τανκς, τεθωρακισμένα και drones στο κέντρο της Αθήνας

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΚορυφώνονται οι εορτασμοί της επετείου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Οπως είναι αναμενόμενο την παράσταση κλέβουν τα στρατιωτικά , οχήματα, τα άρματα, τα τανκς, ενώ φέτος