Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός οι εκλογές -Τακτικιστής ο Τσίπρας

Την ανάγκη να σταματήσει άμεσα η εκλογολογία και να αναλάβει ο Πρωθυπουργός πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό επεσήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπολύοντας παράλληλα πολυεπίπεδη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Αποκλειστικό:Εξέλιξη-βόμβα στο πολιτικό σκηνικό

Μια εξέλιξη που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, αναμένεται να προκύψει την Τρίτη ή ακόμα και τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού που θα βάζει στο περιθώριο τη συζήτηση τόσο για τη ψήφο εμπιστοσύνης προς

Ο Ν. Ματζάκος αναλαμβάνει νέος γ.γ. Δημόσιας Περιουσίας

Καθήκοντα γενικού γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας στη θέση του Δ. Κλούρα αναλαμβάνει ο Νίκος Ματζάκος. Με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του νέου Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, ο Τρύφων Αλεξιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ανέλαβε τα καθήκοντά του σήμερα ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, Νίκος Ματζάκος.

D.W : ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ



Σε πόλο έλξης έχει μετατραπεί η Βουλγαρία για δεκάδες χιλιάδες Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες επιλέγουν να μεταφέρουν την έδρα τους στη γειτονική χώρα, κυρίως λόγω της χαμηλής φορολογίας...

Μαζική φυγή ελληνικών επιχειρήσεων προς τη Βουλγαρία - Τα φορολογικά «οφέλη»
Εξαιτίας της κρίσης πολλοί επιχειρηματίες προτιμούν να μεταφέρουν

Με ειρωνικά σχόλια ο Γιάνης κατά κυβέρνησης & Μνημονίου

Λέξη λέξη αποδομεί το Μνημόνιο Τσίπρα ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για “εξευτελιστική συνθηκολόγηση” και ειρωνευόμενος ανοιχτά τις προβλέψεις και τα μέτρα του νέου μνημονίου.
Αναρτώντας ένα κείμενο 62 συνολικά σελίδων στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής

Πρόταση μομφής εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου φαίνεται ότι ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή Tο Ποτάμι, για τη στάση και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει η Πρόεδρος της Βουλής.
Όπως μεταδίδει το Mega, ήδη, Το Ποτάμι έχει στείλει στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην της

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Τα ακίνητα της κρίσης -Αγγελίες σοκ με διαμερίσματα που πωλούνται αντί... 4.000 ευρώ

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως και σχετίζονται με την κτηματαγορά. Τα capital controls φαίνεται ότι έχουν δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο, ωστόσο, η κατρακύλα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. 
Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, που επικαλείται η Ημερησία, την τελευταία οκταετία οι

Διαγραφή χρεών έως και 20.000 ευρώ προς τράπεζες και Δημόσιο -Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια

Ανάσα για ευάλωτες οικονομικές ομάδες φέρνει η νέα τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας καθώς σύμφωνα με αυτή θα μπορούν να απαλλαχθούν με ταχείες διαδικασίες από χρέη προς τράπεζες και Δημόσιο συνολικού ύψους μέχρι 20.000 ευρώ.

Του Γ. Λακόπουλου : Μια αίτηση εμπιστοσύνης χωρίς νόημα

Όσοι καταρτίζουν τον πολιτικό σχεδιασμό στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν να  έχουν χάσει τον μπούσουλα. Πώς αλλιώς εξηγείται η προαναγγελία ψήφου εμπιστοσύνης  που θα ζητήσει τις προσεχείς ημέρες η κυβέρνηση, μετά το κοινοβουλευτικό στραπάτσο του ΣΥΡΙΖΑ  στην ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας;
Μετά την εικόνα που εμφάνισε το κυβερνών κόμμα στη

Μετά τα μπάνια, φοροκαταιγίδα -Τα 5 ραβασάκια που έρχονται

Ο Αύγουστος πέρασε ήδη στο δεύτερο μισό του, οι εκδρομείς του πρώτου δεκαπενθημέρου παίρνουν σιγά σιγά το δρόμο της επιστροφής και όπως και οι υπόλοιποι λίγο αργότερα, θα κληθούν να ανταποκριθούν, το επόμενο διάστημα, σε μια σειρά απαιτήσεων της Εφορίας. 
Το ύψος της...φοροκαταιγίδας που θα ακολουθήσει φθάνει τα 5 δισ. ευρώ. Ανάμεσα στα

Οχι Τσίπρα σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού πρόωρες εκλογές το πιθανότερο σενάριο

Η μείωση της κοινοβουλευτικής δύναμης της κυβέρνησης που καταγράφηκε στην ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο υποχρεώνει τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες, ενώ η θετική απόφαση του Eurogroup σε πρώτη ανάγνωση του δίνει ευχέρεια κινήσεων.
Στην απόφαση του Eurogoup προβλέπεται ότι τα 13 δισ. ευρώ θα

ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αν μας ζητηθεί»

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των Αλ. Τσίπρα – Π. Καμμένου και φυσικά δεν θα την παράσχουμε εάν μας ζητηθεί» ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι στο εξής, κάθε κυβερνητική και νομοθετική πρωτοβουλία θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση