Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΑΕΔ: Παράταση για το πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στην Υγεία

Την πίστωση για την παράταση του «ειδικού προγράμματος απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας του άρθρου 64 του ν. 4430/2016 (Α’ 205)» για επιπλέον έναν χρόνο αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ. 

Γιώργος Φραγγίδης: «Μάτια ερμητικά κλειστά» η Κυβέρνηση και η Κεραμέως


Ήδη από 25 Ιουνίου του 2020 με αναφορά που κατέθεσα προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, προβλέποντας το μείζον ζήτημα που θα ακολουθούσε, τους εξέθεσα την κατάσταση

Κομισιόν: Ενέκρινε την 7η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδας - Στο 9% η ύφεση το 2020

Η Κομισιόν ενέκρινε σήμερα την έβδομη έκθεση της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού, η Ελλάδα προχώρησε καλά με την εφαρμογή των δεσμεύσεων για μεταρρυθμίσεις.

Γιάννης Μαγκριώτης : Καλό κουράγιο Θεσσαλονίκη…

Η ΔΕΘ που χάθηκε, η παρωδία του Thessaloniki helexpo forum. Kαι η αδιαφορία των φορέων της Πόλης. 

Ο Μεγάλος Περίπατος πάει περίπατο - «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου


Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου- ενός έργου που στοίχησε περίπου 2 εκατ. ευρώ- ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι «βγήκε και δεν βγήκε» ενώ

Ο Νίκος Κοτζιάς : Με ποιες προϋποθέσεις συζητούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ


Το δεύτερο μέρος της εφόλης της ύλης συνέντευξης: Τι λέει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών για την κυβέρνηση, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ, τι προβλέπει για το MέΡΑ25. Τι αποκαλύπτει για το νέο του βιβλίο.

Τράπεζες: Προχωρούν σε πάγωμα των δανείων και το 2021

Συντονισμένη είναι πλέον ηπροσπάθεια του εγχώριου πιστωτικού συστήματος να προχωρήσει σε μικρή παράτασητων προγραμμάτων αναστολής πληρωμών και το 2021, προκειμένου να περιορίσουν τον κίνδυνο απότομης έξαρσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Συναγερμός στον Πύργο του Άιφελ - Εκκενώθηκε έπειτα από απειλή για βόμβα


Ο Πύργος του Άιφελ εκκενώθηκε έπειτα από κλήση προς την αστυνομία που ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα.

Νέα επιδείνωση του καιρού - Τι να προσέχουν οι πολίτες


Με αφορμή το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες και συστάσεις προς τους πολίτες. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική

Στο ΥΜΑΘ με πυρσούς και συνθήματα η μαθητική πορεία


Στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης έφτασε πριν από λίγο η πορεία που πραγματοποίησαν μαθητές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συντάξεις Οκτωβρίου: Σε ποιους καταβάλλονται σήμερα - Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές


Από σήμερα, Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου του 2020 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Αναλυτικά:

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : «Χωρίς διασφαλίσεις η υποχρεωτική τηλεργασία»


«Ο υπουργός Εργασίας όφειλε από την αρχή της πανδημίας να έχει διαμορφώσει ένα αυστηρό πλαίσιο εφαρμογής και ελέγχου της τηλεργασίας, στην οποία έχει υποχρεωτικά τεθεί λόγω των συνθηκών ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων»,

Ο διάλογος της Τουρκίας ξεκίνησε - Ζητά αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου


Ελλάδα και Τουρκία... ξεκινάνε διάλογο με την Άγκυρα να ζητά την αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου. Με αντί - Navtex η Τουρκία ζητά την αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου, την ώρα που όπως έγινε γνωστό από το Ελληνικό ΥΠΕΞ ξεκινά η έναρξη του νέου γύρου Διερευνητικών Επαφών.

Οξυμένα πνεύματα και διαμαρτυρίες στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα


Διαμαρτυρίες άκουσε στην διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα Τρίτημετά την σύσκεψη στο Δημαρχείο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πληγείσες από την πρόσφατη θεομηνία, επιχειρήσεις της Καρδίτσας.

Πλέι οφ Champions League: Ηττα του ΠΑΟΚ (2-1) από την Κράσνονταρ στην Ρωσία, στην Τούμπα τα... ρέστα για πρόκριση


Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, πάλεψε, έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι, αλλά η ποιοτική Κράνονταρ τον τιμώρησε για τα λάθη του και τον κέρδισε με 2-1 για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League.