Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Tσίπρας: Να αποσύρει το νομοσχέδιο για την Παιδεία η κυβέρνηση

Απρόοπτο επεισόδιο στο αεροπλάνο για τον Αλέξη Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟΤην απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από συνάντηση που είχε με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας την Τρίτη.

Δημοσκόπηση: Στο 17,4% το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου - "Όχι" σε πρόωρες εκλογές

undefinedΨήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της αναφορικά με τον κορωνοϊό δίνουν οι πολίτες, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Πού θα είναι υποψήφια τα «γαλάζια» στελέχη του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Τι αποφάσισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Τι συζητούν Κυριάκος Πιερρακάκης, Θ. Σκυλακάκης, Χρ. Ταραντίλης, Χρ. Πέτσας, Γ. Γεραπετρίτης. Τι θα πράξει η Μαριέττα Γιαννάκου, δεν συζητά υποψηφιότητα ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Δασικοί χάρτες: Απόφαση - βόμβα του ΣτΕ - Ποιες ανατροπές θα φέρει η ρύθμιση που έρχεται

Νομοθετική ρύθμιση για την εξαγορά των παράνομων εκχερσωμένων εκτάσεων που απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κορονοϊός: 152 νεκροί, 18 νέα κρούσματα - 2.744 συνολικά στη χώρα μας

Σε 152 ανέρχονται οι νεκροί από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο κατέληξε ένας ακόμη ασθενής, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση της Τρίτης.

Ανοίγουν οι εκκλησίες: Τα νέα μέτρα για τους πιστούς – Τι ισχύει για τα συσσίτια

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας εξέφρασε την πικρία της για τη διακωμώδηση των ιερών μυστηρίων. Με μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό η λειτουργία των ναών.
«Την πικρία, τη λύπη και την εκ διαμέτρου αντίθεσή της προς όσα αναγράφονται, αναμεταδίδονται και παρουσιάζονται μέσω του Διαδικτύου κατά καιρόν σε σχέση

Έδιωξαν τον Τράγκα από τα “Παραπολιτικά” με εντολή ΝΔ, γιατί ασκεί κριτική στον Κούλη….

Πρωί – πρωί σήμερα Δευτέρα στις 7:30πμ, από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1» ανακοινώθηκε πως η συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα έλαβε τέλος.

Παύλος Γερουλάνος : «Είναι ανόητο να περιμένει κανείς ότι ο Σοσιαλισμός θα επανέλθει από την αποτυχία της Συντήρησης»

O Παύλος Γερουλάνος αναφέρει στην ομιλία του: «Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν σήμερα ότι η παρατεταμένη οικονομική κρίση θα οδηγήσει στην υποχώρηση του καπιταλισμού και στην αβίαστη επιστροφή του σοσιαλισμού» για να προσθέσει:

Politico: Αυτή είναι η ελληνική πρόταση για τον τουρισμό και τις μετακινήσεις στην Ευρώπη

Πρόταση κατέθεσε η Ελλάδα στην Κομισιόν σχετικά με την άρση των μέτρων αναφορικά με τις μετακινήσεις και τα σύνορα, ζητώντας να "ανοίξουν" ξανά οι μετακινήσεις μεταξύ χωρών της Ε.Ε. έως τις 15 Ιουνίου, όπου αυτό είναι εφικτό.

Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Τα χειροκροτήματα δεν λύνουν τα προβλήματα

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή από τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι πολλοί σήμερα θα σπεύσουν να ευχαριστήσουν το νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει και προσθέτει ότι αν το ευχαριστώ μείνει στα λόγια θα είναι «λίγο και υποκριτικό».

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έριξε το αυτοκινητό του στον γκρεμό που σκοτώθηκε η κόρη του

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έριξε το αυτοκινητό του στον γκρεμό που ...Φως στα αίτια της πτώσης ενός οδηγού με το αυτοκίνητό του στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε ο ίδιος ο άνδρας που επέβαινε σε αυτό, με την υπόθεση να εκτυλίσσεται σε οικογενειακό δράμα.

Θ. Παφίλης: «Να μην γίνει η πανδημία άλλοθι για τη φίμωση των εργαζομένων»

Επίθεση στην Ε.Ε., αλλά και στην κυβέρνηση και στο ΣΕΒ, εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ενώ εκτιμά ότι τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία ελήφθησαν «για να μην κρασάρει το σύστημα υγείας».

Τόνοι αλλοιωμένων τροφίμων σε επιχείρηση που προμήθευε νοσοκομεία, φυλακές, δομές φιλοξενίας

Επτά τόνους ακατάλληλων κρεάτων εντόπισε το ΣΔΟΕ σε μεγάλη επιχείρηση του Πειραιά. Η εν λόγω εταιρεία είχε σημαντικές δοσοληψίες με το ελληνικό Δημόσιο προμηθεύοντας τρόφιμα σε πολλούς χώρους όπου φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες.

Παπανδρέου: Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να αποδείξει ότι δουλεύει για όλους

Με τη φράση: «Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να αποδείξει ότι δουλεύει για όλους. Αν πέσει μία χώρα, θα πέσουν όλες», έκλεισε ο Γιώργος Παπανδρέου τη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN και τον Richard Quest.

Αρχίζει ο μίνι καύσωνας - Πού θα φτάσει 38 βαθμούς η θερμοκρασί

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ιδίως στα νότια, και οι αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης είναι τα δύο βασικότερα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Γιάννης Στουρνάρας: Την ανανέωση της θητείας του στην Τράπεζα της Ελλάδος προτείνει η κυβέρνηση

Την ανανέωση της θητείας του νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) προτείνει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα,

Στην επικαιροποίηση του προγράμματός του προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην επικαιροποίηση του προγράμματός του, με άξονα τις νέες προκλήσεις που έχουν προκύψει από την κρίση της πανδημίας προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση που έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας η Πολιτική Γραμματεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.