Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Κιλκίς: Πορεία κατά της μάσκας στα σχολεία

 Πορεία κατά της μάσκας στα σχολεία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, με αφορμή την αυριανή έναρξη της σχολικής χρονιάς και την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Κιλκίς: Αντιδράσεις για την φοίτηση προσφυγόπουλων στο γυμνάσιο Αξιούπολης


Την αντίδρασή τους εκφράζουν οι γονείς μαθητών του γυμνασίου Αξιούπολης Κιλκίς για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 46 προσφυγόπουλα.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σε Μητσοτάκη : «Στήριξη της εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων ή εργασιακός μεσαίωνας»


Η Μ. Ξενογιαννακοπούλου κατήγγειλε εμπαιγμό των συνταξιούχων στα αναδρομικά αλλά και την απειλή/εξαγγελία για το νέο ασφαλιστικό στη λογική Πινοσέτ

Μιχάλης Καρχιμάκης : Η ανύπαρκτη σχέση του κ.Μητσοτάκη με την αλήθεια.


Η σχέση του κ. Μητσοτάκη με την αλήθεια, ακολουθεί την παράδοση όλων των αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 5,5 εκατ. ευρώ σε 168 δικαιούχους


Στην πληρωμή 5,5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Στρατιωτική θητεία: Κλειδώνει στο 12μηνο – Το σχέδιο για στράτευση στα 18


Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες, ενιαία για όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή, μετά τα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη επίσκεψη Ζάεφ στην Αθήνα: Βλέπει Μητσοτάκη, Τσίπρα, Σακελλαροπούλου


Διήμερη ανεπίσημη επίσκεψη ξεκινά από τη Τρίτη στην Αθήνα ο Ζόραν Ζάεφ με αφορμή την συμμετοχή του στο συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι.

Φώφη Γεννηματά: ''Η κυβέρνηση δεν προφύλαξε τα παιδιά από την πανδημία''

Γεννηματά: ''Η κυβέρνηση δεν προφύλαξε τα παιδιά από την πανδημία'' -  Δημοκρατική της Ρόδου«Εύχομαι στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, καλή και ασφαλή σχολική χρονιά. Φέτος το άνοιγμα των σχολείων γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Αλέξης Τσίπρας: "Τα σχολεία ανοίγουν όπως έκλεισαν, χωρίς καμία ιδιαίτερη προετοιμασία"

Τσίπρας: "Τα σχολεία ανοίγουν όπως έκλεισαν, χωρίς καμία ιδιαίτερη προετοιμασία"
«Η σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα δε μοιάζει με καμία άλλη. Παρόλα αυτά τα σχολεία ανοίγουν και είναι όλα όπως ακριβώς ήταν όταν έκλεισαν», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ασκώντας κριτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε πώς να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες"


«Θαυμάζω το γεγονός ότι όλοι και όλες δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε τελικά αυτό το οποίο είναι σωστό», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 14/9, μαζί με την υπουργό Παιδείας,

ΕΝΦΙΑ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι - Ποιοι θα δουν μείωση και ποιοι αύξηση


Εντός της εβδομάδας ίσως και σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να αναρτηθούν σύμφωνα με την Realnews, στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σάλος από τις εικόνες συνωστισμού στην συναυλία της στο Κατράκειο


Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media από τη συναυλία που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο… κατάμεστο Κατράκειο, εν μέσω κορονοϊού και ενώ τα ημερήσια κρούσματα στην Αττική παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Συντάξεις Οκτωβρίου: Ποια ταμεία πληρώνουν πρώτα


Aντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή των συντάξεων του Οκτωβρίου του 2020 στους συνταξιούχους.

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Αχτσιόγλου: "Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον κ. Μητσοτάκη"


"Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μητσοτάκη", αναφέρει σε δήλωσή της τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ασκώντας κριτική στο οικονομικό σκέλος των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.