Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδρυτικό συνέδριο και ανασυγκρότηση παράταξης από το μηδέν ζητά ο Σκανδαλίδης

Υπέρ της ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης από μηδενική βάση τάχθηκε ο βουλευτής Α” Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Πρακτορείου 104,9 FM.

«Νομίζω ότι ο χώρος αυτός όσες φορές δεν ήταν συγκροτημένος και δεν ήταν

Η Φώφη θέλει να ηγηθεί του κεντροαριστερού χώρου και κάνει ανοίγματα

«Το ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές ανέλαβε σε συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών, την Πρωτοβουλία δημιουργίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία αναμφισβήτητα πέτυχε να αναδειχθεί τρίτο κόμμα του δημοκρατικού-ευρωπαϊκού τόξου», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Ο Λοβέρδος απαντά στον Μπόλαρη που τον κατηγορεί μέρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις οροθετικές

Η απόφαση της δημοσίευσης των στοιχείων των οροθετικών ήταν αποκλειστική απόφαση του Εισαγγελέα και όχι δική μου απαντά ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στον Μάρκο Μπόλαρη.
Παραπέμπει δε στην έκθεση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η οποία

Μπουτάρης: Δεν πρέπει να υπάρχει υπ. Μακεδονίας-Θράκης

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ως συνήθως εξέπληξε τους πάντως, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να

Κυριάκος: Δεν ξέρω αν με στηρίζει η Ντόρα, ρωτήστε τη...

Αν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega απάντησε: «Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πολύ στενή προσωπική

Έως τις 2 Οκτωβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της Ν.Δ.

Ανοίγει από αύριο στις 12 το μεσημέρι η διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή πριν από λίγο στη Λεωφόρο Συγγρού. Η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ενώ θα δοθούν δυο ημέρες για την εξέταση των ενστάσεων και για τυχόν κωλύματα, με την εικόνα να

Ποιες οικογένειες δικαιούνται το επίδομα των 600 ευρώ της Εισοδηματικής Ενίσχυσης

Έως και 600 ευρώ επιδότηση δικαιούνται όσοι καταθέσουν αιτήσεις για την «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015». Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΚΕΠ από τις 1/9/2015 έως 31/12/2015 ισχύει η κατάθεση των αιτήσεων για τις οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και

Αλλαγές σοκ στη ρύθμιση των εκατό δόσεων

Αύξηση επιτοκίου - Λιγότερες και υψηλότερες δόσεις - Χάνουν τη ρύθμιση όσοι δεν έχουν πληρώσει νέες ληξιπρόθεσμες
Έρχεται αύξηση επιτοκίου, λιγότερες και υψηλότερες δόσεις, ενώ χάνουν τη ρύθμιση όσοι δεν έχουν πληρώσει νέες ληξιπρόθεσμες.
Έρχονται ανατροπές σοκ στη ρύθμιση των 200 δόσεων, αρχής γενομένης από μέσα Οκτωβρίου,

ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τώρα που κατέρρευσαν οι φωνές της επαναστατικής λογικής, του γενικόλογου ύφους και των ασύμμετρων υποσχέσεων, ήρθε η ώρα να συναντηθούμε ξανά, όλοι και όλες. Οι εκλογές έχουν νικητές και ηττημένους, ενέχουν όμως απομυθοποίηση και κατάρρευση ψευσδαισθήσεων.
      Η πραγματική στροφή στον ρεαλισμό θα έρθει σύντομα και απότομα μόλις περάσουν οι μέρες των επαίνων και των εναγκαλισμών

Κίνημα Νέων Νέοι Σοσιαλιστές : Ο "Μπαλτάκος" του Τσίπρα

Η απόφασή της υπουργοποίησης του κ. Δημήτρη Καμμένου είναι μια πράξη που δεν αφορά μόνο τους εσωτερικούς διακανονισμούς δύο κομμάτων αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Ο κύριος Δ. Καμμένος με τις αντιευρωπαϊκές, ρατσιστικές και ομοφοβικές δημόσιες τοποθετήσεις του αποτελεί ντροπή για τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Φ.Γεννηματά: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια συνεργασίας και με άλλες δυνάμεις»

Θα συνεχιστεί η προσπάθεια συμπόρευσης και συνεργασίας και με άλλες δυνάμεις που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο μας, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Όπως αναφέρει, πριν τις εκλογές ανέλαβε σε συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών, την Πρωτοβουλία δημιουργίας της

Συνάντηση Καραμανλή-Μεϊμαράκη -Μαλλιά κουβάρια με τους δελφίνους στη ΝΔ

Δύσκολη εξίσωση αποδεικνύεται το θέμα της ηγεσίας στη ΝΔ. Η παράταξη έχει μοιραστεί σε στρατόπεδα και οι δελφίνοι είναι πολλοί.
Κρίσιμη συνάντηση Καραμανλή - Μεϊμαράκη
Ολοι ομολογούν ότι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα έχει συνάντηση σήμερα το απόγευμα στη Ραφήνα με τον

H Ξουλίδου καρφώνει τον Καμμένο: Τα ήξερε όλα ο πρόεδρος

Συνέχεια στο σίριαλ «Καμμένου και ΑΝΕΛ» δίνει η πρώην βουλευτής του κόμματος, Σταυρούλα Ξουλίδου.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, τόνισε πως οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου ήταν γνωστές μέσα στο κόμμα εδώ και πάρα πολύ καιρό και όλοι ήταν κοινωνοί τού τι έγραφε στα social media. «Ηταν γνωστές οι

Ραχήλ Μακρή: «Οίκος ανοχής» η παρούσα Βουλή!

Εκτός ορίων η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, έφτασε να αποκαλέσει τη Βουλή «οίκο ανοχής», για να συμπληρώσει με έμφαση ότι «οι εργαζόμενες στους οίκους αυτούς έχουν μεγαλύτερη αξία και μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτό το Κοινοβούλιο που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»!

Σε εκδήλωση του ΚΕ.Θ.Ι. η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς Άννα Δημάκη

 
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Κιλκίς Άννα Δημάκη παρακολούθησε τις εργασίες βιωματικού εργαστηρίου σχετικά με την πρόληψη και την καταπολέμηση της 

ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ...

Ένας οργανωμένος καταυλισμός για την ολιγόωρη ξεκούραση προσφύγων και μεταναστών που αναμένουν...
να διέλθουν από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στήνεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Ειδομένη. 


Την ώρα που οι Ευρωπαίοι, μέσω της Συνόδου των υπουργών