Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Στο Κιλελέρ ο Αλέξης Τσίπρας: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγρότη

Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε σύντομη συνομιλία με τον δήμαρχο Κιλελέρ και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Θανάση Νασιακόπουλο.

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι

Έως τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου του 2020 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογήhttps://stegastiko.minedu.gov.gr για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

WSJ: Ο Τραμπ ζήτησε βοήθεια από τον Κινέζο πρόεδρο για να επανεκλεγεί


Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, επιδίωξε τη βοήθεια του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ για να κερδίσει την επανεκλογή του στην συνάντησή τους τον Ιούνιο του 2019.

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά που διένειμε στα ΜΜΕ

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο να κρύβεται» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσηςΕπίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο τη λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε και πώς θα καταβληθούν - Έρχονται αλλαγές για τις επικουρικές

Η καταβολή των συντάξεων Ιουλίου 2020 αναμένεται να αρχίσει την Πέμπτη 25 Ιουνίου - με ανοικτή την ημερομηνία της 22ης Ιουνίου σε περίπτωση που πληρωθούν ξανά με βάση τον ΑΜΚΑ. Αναλυτικά:

Κιλκισιακός : Τιμητικές κάρτες διαρκείας για τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού

Στις 26 Ιουνίου 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων των τριών σωματείων που εκπροσωπούσαν το ποδόσφαιρο της πόλης του Κιλκίς. Ο Άρης από την Ενορία των Πέντε και Δέκα μαρτύρων, ο Μέγας Αλέξανδρος από

Επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κορδελιό

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τράπεζες να εγκαταλείψουν την αντικοινωνική τους συμπεριφορά

ΣΥΡΙΖΑΓια αντικοινωνική συμπεριφορά κατηγορεί τις τράπεζες ο ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας και προσθέτει ότι "οι εργαζόμενοι δικαιούνται και πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα".

Τουρισμός, επενδύσεις και τουρκική προκλητικότητα στις επαφές Μητσοτάκη-Νετανιάχου

Τουρισμός, επενδύσεις και τουρκική προκλητικότητα στις επαφές Μητσοτάκη-ΝετανιάχουΤο πρώτο διεθνές διπλωματικό ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού πραγματοποιείται στο Ισραήλ με την ατζέντα να περιλαμβάνει όλα τα «καυτά« θέματα των ημερών.