Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Δημοσκόπηση : Μειώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε πέμπτη συνεχόμενη έρευνα της GPO

Η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο 13,1% από 19% τον Ιούνιο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της GPO. Πώς έχει μεταβληθεί η δύναμη των δυο κομμάτων.

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι πυρπολούν τα σπίτια τους προτού παραδοθούν στο Αζερμπαϊτζάν

Στις φλόγες παραδόθηκαν σήμερα σπίτια σε χωριά του Ναγκόρνο Καραμπάχ, που αναμένεται να περάσουν και πάλι στον έλεγχο του Αζερμπαϊτζάν αύριο, καθώς τα πυρπόλησαν οι κάτοικοί τους πριν εγκαταλείψουν την περιοχή

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τη «χρυσαυγίτικη» ανάρτηση στελέχους της ΟΝΝΕΔ

Για νοσταλγούς του Ολοκαυτώματος που δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. αναφερόμενος στον Δημήτρη Κοντζέ, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Νέα Σμύρνη.

Παπανδρέου στο Euronews για τη νίκη Μπάιντεν: «Η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει τη δική της πρωτοβουλία και όχι μόνο να περιμένει από τις ΗΠΑ»

Ο Γιώργος A. Παπανδρέου μίλησε στο Euronews για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές 2020.

Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων ανά κρούσματα κορονοϊού στην Ευρώπη

Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων ανά κρούσματα κορονοϊού - δηλαδή μεγαλύτερη θνητότητα - από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Σταϊκούρας για τέλη κυκλοφορίας: Τέλος του έτους θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο παράτασης πληρωμής

Προς το τέλος του έτους θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο παράτασης στην προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Κορονοϊός: 2.835 νέα κρούσματα - 38 νεκροί και 366 διασωληνωμένοι

Μετά τις δύο σερί μέρες άνω των 3.000 κρουσμάτων, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο διαγνώστηκαν στη χώρα μας 2.835 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κομοτηνή: Πετάνε τους φοιτητές του Δημοκριτείου στον δρόμο - Τους ζήτησαν να εγκαταλείψουν τις εστίες

Πρωτοφανείς καταστάσεις εν μέσω lockdown για τους φοιτητές της Κομοτηνής και συγκεκριμένα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, οι οποίοι φαίνεται ότι θα πρέπει να μείνουν... στον δρόμο για όσο διάστημα χρειαστεί μετά από απόφαση της Πρυτανείας.

Κορονοϊός: Γιατί οι Κινέζοι νίκησαν τον ιό

Ταξίδι στην Κίνα εν μέσω κορονοϊού. Αγωνία, αβεβαιότητα, ίσως και φόβος. Ένα ταξίδι που καθίσταται πιο δύσκολο λόγω των αντίξοων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Τέλη κυκλοφορίας : Οργή για την ανάρτησή τους εν μέσω αυστηρού lockdown

Ο αυστηρότερος περιορισμός της κυκλοφορίας συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση την ανάρτησης των τελών κυκλοφορίας