Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Κοντά σε συμφωνία για ΑΟΖ Ελλάδα και Αίγυπτος

Κοντά σε συμφωνία για ΑΟΖ Ελλάδα και Αίγυπτος Αποκαλυπτικός εμφανίσθηκε ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Αίγυπτο, Νικόλαος Γαριλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Αιγύπτου.

Σύνοδος Κορυφής: Προσωπικό στοίχημα για την Άνγκελα Μέρκελ η επίτευξη συμφωνίας

Σύνοδος Κορυφής: Προσωπικό στοίχημα για την Άνγκελα Μέρκελ η επίτευξη συμφωνίαςΠαρότι παραδέχθηκε ότι θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, η συμφωνία εξελίσσεται σε προσωπικό στοίχημα για τη Γερμανίδα καγκελάριο. Λένε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, σκέφτεται από την αρχή ποιο τέλος θέλει.

Το νέο καταστατικό του ΜέΡΑ25

«Καταθέσαμε σήμερα στον Άρειο Πάγο το αναθεωρημένο καταστατικό του ΜέΡΑ25 που σπάει τις παραδόσεις των συγκεντρωτικών κομμάτων», δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης.

Σύνοδος Κορυφής: Την ανάγκη για περισσότερη αλληλεγγύη τόνισε ο Μακρόν

Ο Εμανουέλ ΜακρόνΟ Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν έκανε λόγο για κρίση χωρίς προηγούμενο που απαιτεί αλληλεγγύη και φιλοδοξία. Διαφωνία σε συγκεκριμένους όρους από τον πρωθυπουργό της Τσεχίας.

Ελένη Τουλουπάκη: "Θα προσφυγώ κατά της δίωξής μου"

Ελένη Τουλουπάκη"Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος" δήλωσε μεταξύ άλλων η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της.

Πρώτη κατοικία: Πώς θα επιδοτούνται τα στεγαστικά δάνεια - Τα βασικά σημεία του προγράμματος "Γέφυρα"

Το νέο «Πρόγραμμα Γέφυρα» με 9μηνη επιδότηση ενυπόθηκων δανείων στεγαστικών και επιχειρηματικών, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών,Χρήστος Σταϊκούρας από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης

Το αιολικό πάρκο που θα φέρει οικονομική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής

Επεκτείνει το ενεργειακό της αποτύπωμα στο Βιετνάμ η AC Energy, ενεργειακή εταιρεία των Φιλιππίνων, καθώς σε συνεργασία με την AMI Renewables θα κατασκευάσουν το μεγαλύτερο αιολικό πάρκο της περιοχής.

Συζήτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με φορείς στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς.





Συζήτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με φορείς στο Δημοτικό