Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση έως τις 28 Αυγούστου

Παράταση μέχρι τις 28 Αυγούστου πήρε η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων. Ετσι οι φορολογούμενοι θα έχουν ένα επιπλέον μήνα για να την καταθέσουν. Το γεγονός του μεγάλου αριθμού εκκρεμών δηλώσεων ανάγκασε το υπουργείο Οικονομικών να αλλάξει εκ νέου την ημερομηνία.

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ : Δημιουργούμε τον νέο Κιλκισιακό

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ομάδας με όσο περισσότερα ταλέντα να είναι από τον νομό μας, τα οποία σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες στην νέα περίοδο να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο να έχει μια δυναμική.

Γιάννης Μαγκριώτης : Οι δώδεκα ημέρες της Τουρκικής Navtex Νότια του Καστελόριζου, πρόβα εγκλωβισμού της χώρας μας.

Η Τουρκία έχει πρώτο στόχο την ακύρωση του ενεργειακού σχεδιασμού Ελλάδας και Κύπρου και της περιφερειακής συνεργασίας, που ξεκίνησε η χώρα μας το 2010.

"Εξοικονομώ κατ' Οίκον": Τρίτος κύκλος τον Σεπτέμβριο - Ποιες νέες επιδοτήσεις θα καλύπτει

Σε "Εξοικονομώ - Αυτονομώ" μετανομάζεται το "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό τη διεύρυνση των δαπανών για τις οποίες μπορούν να επιχορηγηθούν τα νοικοκυριά προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους.

Γεννηματά: Κανένας εκβιασμός της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητος

Μήνυμα ενότητας έστειλε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά την ενημέρωσή της από τον πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά.«Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να

Μακρόν: Να μην αφήσουμε την Ανατολική Μεσόγειο στα χέρια της Τουρκίας

"Εκείνοι που παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να υφίστανται κυρώσεις", δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας σε συνέντευξη Τύπου με τον Νίκο Αναστασιάδη

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ για την Τουρκία και τους S-400, σε δύσκολη θέση ο Τραμπ

Μπροστά σε εξελίξεις για κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400 βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ.Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να δημιουργήσει στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και στον Ντόναλντ Τραμπ τροπολογία

Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό



Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Οφείλετε να αποτρέψετε το Oruc Reis, Έκτακτη Σύνοδο για κυρώσεις στην Τουρκία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνέστησε στον πρωθυπουργό, σε περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση, να ζητήσει έκτακτη σύνοδο κορυφής προκειμένου να συζητηθούν κυρώσεις απέναντι στην Τουρκία.