Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Πότε θα λάβετε την τελευταία δόση του Επιδόματος του Παιδιού για το 2018 - Τι πρέπει να γνωρίζετε

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα λάβετε την τελευταία δόση του Επιδόματος του Παιδιού για το 2018  - Τι πρέπει να γνωρίζετεΑπό τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου θα λάβουν οι δικαιούχοι την πέμπτη δόση του Επιδόματος Παιδιού για το 2018.
Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ σε ανακοίνωση του, η δόση αυτή αφορά το δίμηνο (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου) και τους δικαιούχους που

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύονται ισόπαλοι

Αλιβιζάτος στο Ποτάμι: Μην κλείνετε την πόρτα συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής

Αλιβιζάτος στο Ποτάμι: Μην κλείνετε την πόρτα συνεργασίας με το Κίνημα ΑλλαγήςΑίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου στο συνέδριο του Ποταμιού, πριν ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις συνέδρων.
Κάλεσε τον Στ. Θεοδωράκη και τα στελέχη του Ποταμιού να μην κλείσουν την πόρτα στη συνεργασία με το Κίνημα

Λήγει στις 9 Νοεμβρίου η προθεσμία για το βοήθημα σε πολύτεκνες αγρότισσες

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την παροχή χρηματικών βοηθημάτων σε 1.250 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού

Υπογράφηκε η συμφωνία για την αυτοκεφαλία της ουκρανικής εκκλησίας

Ιστορική μέρα χαρακτήρισε τη σημερινή ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Προσέγκο υπογράφοντας στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο τη συμφωνία για την αυτοκεφαλία της ουκρανικής εκκλησίας.

Θεοδωράκης: Aυτόνομη η πορεία του Ποταμιού στις εκλογές

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο 3ο Συνέδριο του Ποταμιού/Φωτογραφία: SoocΟ Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα του Συνεδρίου του Ποταμιού διακήρυξε την αυτόνομη πορεία του με στόχο να συμβάλλει και να επικρατήσει ο απαραίτητος εκσυγχρονισμός και η σταθερή ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη