Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ηλεκτρικά πατίνια, τέλος - Η εταιρεία που τα διαθέτει εγκαταλείπει την Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για 0 Ηλεκτρικά πατίνια, τέλος - Η εταιρεία που τα διαθέτει εγκαταλείπει την Ελλάδα
Και ενώ οι πολίτες και οι επισκέπτες άλλων ευρωπαϊκών πόλεων απολαμβάνουν τις βόλτες με πατίνια, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η Hive, η οποία αποτελεί θυγατρική του ομίλου της Daimler, ανακοίνωσε ότι «λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από χθες, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020».

Τρόμος στην Ανατολική Μεσόγειο: Ο «μυστικός στρατός» του Ερντογάν σε Συρία και Λιβύη

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρόμος στην Ανατολική Μεσόγειο: Ο «μυστικός στρατός» του Ερντογάν σε Συρία και Λιβύη να αποφασίσουν στην Ελλάδα, κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση στο Αιγαίο ως είναι: Ως ένα ζήτημα υψίστης εθνικής απειλής και ασφάλειας. Ολα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες του καφενέ και επικίνδυνη θεώρηση των πραγμάτων. 

Το σχέδιο της Αγκυρας για να πνίξει την Ελλάδα με «τσουνάμι» προσφύγων

Αποτέλεσμα εικόνας για 0 Το σχέδιο της Αγκυρας για να πνίξει την Ελλάδα με «τσουνάμι» προσφύγωνΖητούμενο για την κυβέρνηση παραμένει η αποτροπή των παράνομων εισόδων στη χώρα. Είναι, λοιπόν, σαφές πως το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σε κόκκινο συναγερμό, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως είμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο από την Τουρκία μαζικής εισόδου μεταναστών και προσφύγων από τα σύνορά μας.

Έβρος: Τουρκικά δακρυγόνα εκτοξεύονται προς το ελληνικό έδαφος

Τον δικό τους αγώνα να κρατήσουν κλειστά και ασφαλή τα σύνορα, δίνουν οι συνοριοφύλακες στις Καστανιές του Έβρου, την ώρα που στην τουρκική πλευρά, στο Παζάρ Κουλέ, παραμένουν συγκεντρωμένοι χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες.

Ήττα για τον Τσιτσιπά από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Ντουμπάι

Αποτέλεσμα εικόνας για Ήττα για τον Τσιτσιπά από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του ΝτουμπάιΟ Στέφανος Τσιτσιπάς προσπάθησε αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του ATP 500. Ο Σέρβος, ο οποίος είναι και το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν το φαβορί, αλλά ο Έλληνας τενίστας το πάλεψε όσο μπορούσε. 

ΠΑΟΚ και Άρης παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού- Η βαθμολογία και το πρόγραμμά τους

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟΚ και Άρης παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού- Η βαθμολογία και το πρόγραμμά τουςΠΑΟΚ και Άρης ηττήθηκαν από Ήφαιστο και Κολοσσό αντίστοιχα και παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Basket League.Ακόμα μία αγωνιστική (19η) πέρασε οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χρυσοχοΐδης: "Δεν πρόκειται να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, η Ελλάδα έχει σύνορα"

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος στο κέντρο επιτήρησης συνόρων στη Νέα Βύσσα ΈβρουΑπό το Κέντρο Επιτήρησης Συνόρων, στη Νέα Βύσσα Έβρου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε δήλωση στα ΜΜΕ στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση."Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δυστυχισμένο άνθρωποι στοιβάζονται στα σύνορα μας, δεν έχουν έρθει από μόνοι τους.

Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς: Ο μεγάλος τελικός στο Ντουμπάι

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς: Ο μεγάλος τελικός στο Ντουμπάι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάςκαλείται σήμερα στις 17.00 (Cosmote Sport 6) να σταματήσει τον... ασταμάτητο Νόβακ Τζόκοβιτςκαι να κατακτήσει για πρώτη φορά τίτλο της κατηγορίας ATP 500! Στέφανος και Νόλε θα αναμετρηθούν στον τελικό του Ντουμπάι 

Αλλάζουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης –Τα στοιχεία της αναλογιστικής μελέτης του νέου ασφαλιστικού

Αυξάνεται από το 2024 το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, όπως προκύπτει από την αναλογιστική μελέτη του νέου ασφαλιστικού.Πρόκειται για τη σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που από το 2024 θα φτάσει στα 68 έτη και στα 72 έτη θα ανέλθει το 2066.

ΣΥΡΙΖΑ: Να εκπονήσει επιτέλους η κυβέρνηση εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ: Να εκπονήσει επιτέλους η κυβέρνηση εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης
Να απαιτήσει την άμεση σύγκληση έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το προσφυγικό ζητά από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και την καλεί παράλληλα «να αφήσει τις επικοινωνιακές πομφόλυγες» και να εκπονήσει εθνική στρατηγική

Γεννηματά από Ρόδο: Κύριε Μητσοτάκη, ο Ερντογάν σας έπιασε στον ύπνο


Κάτω από αυτές τις συνθήκες επιβάλλεται η κυβέρνηση να ξυπνήσει, να δείξει πυγμή όχι στους απελπισμένους νησιώτες αλλά στους Ευρωπαίους, οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Τραγωδία στο Κιλκίς - 4 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τραγωδία στο Κιλκίς - 4 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ στο ύψος περίπου του Λιμνότοπου Κιλκίς.Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί. Δύο Ι.Χ κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες

Κίνηση Μελών ΣΥΡΙΖΑ: Πάμε ενωτικά και συνθετικά για το μεγάλο, σύγχρονο, αριστερό κόμμα



Μαζικό ήταν το παρών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Ν. Γερμανός της ΔΕΘ. Στην 5ωρη σχεδόν διαδικασία, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις διεργασίες για τη διερεύνηση του κόμματος και οι εξελίξεις γύρω από το μετασχηματισμό και την πορεία του κόμματος, προς το πολιτικό και οργανωτικό συνέδριο του Μαΐου.

Ελληνικό βέτο σε δήλωση στήριξης του ΝΑΤΟ προς την Τουρκία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό βέτο σε δήλωση στήριξης του ΝΑΤΟ προς την ΤουρκίαBέτο στο κείμενο δήλωσης που ετοιμαζόταν να εκδοθεί από το ΝΑΤΟ ως στήριξη της Άγκυρας μετά από την επίθεση εναντίον τουρκικών δυνάμεων στο Ιντλίμπ που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 33 στρατιώτες άσκησε το βράδυ της Παρασκευής η Αθήνα.

Επεσαν οι «μάσκες» του καρκίνου

Επεσαν οι «μάσκες» του καρκίνου | tovima.grEνα τεράστιο 10ετές πρόγραμμα με τα αρχικά PCAWG (Pan-Cancer Analysis of Whole Genomes) ή αλλιώς Pan-Cancer Project. Περισσότεροι από 1.300 ερευνητές από 37 χώρες – μεταξύ των οποίων και Ελληνες. Ανάλυση 2.600 γονιδιωμάτων από 38 διαφορετικούς τύπους καρκίνου.