Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ψαριανός και Αμυράς αποχωρούν από το Ποτάμι

undefined
Την αποχώρησή τους από το Ποτάμι προαναγγέλλουν οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι αναμένεται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αγάπησαν τον ΓΑΠ – στο ΚΙΝΑΛ όμως….

Αποτέλεσμα εικόνας για Στον ΣΥΡΙΖΑ αγάπησαν τον ΓΑΠ – στο ΚΙΝΑΛ όμωςΥπό άλλες συνθήκες, το πρωτοσέλιδο του Γιώργου Παπανδρέου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» θα ήταν ένα χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Καταστροφή ο διχασμός σε πατριώτες και μειοδότες». Κάτι τέτοιο θα ήταν καλό να το

Προσφυγή Κοτζιά στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου - Τι απαντά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοτζιά στη Δικαιοσύνη κατά ΚαμμένουΤην άμεση προσφυγή του στη δικαιοσύνη ανακοινώνει τοΠΡΑΤΤΩ "μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές

Στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών - Αυτό είναι το σχέδιο νόμου

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου με το οποίο κυρώνεται, και τίθεται σε ισχύ, η συμφωνία που έχει υπογραφεί στις Πρέσπες, μεταξύ των Πρωθυπουργών της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, στις 17 Ιουνίου 2018.

Σκηνικό έντασης με παρ' ολίγον ατύχημα στο Αιγαίο

Από τύχη δεν σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής κάποιο ατύχημα στο Φαρμακονήσι κατά την διάρκεια των τουρκικών προκλήσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1.

Σύλληψη 57χρονου για λαθραία τσιγάρα σε περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες  το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 57χρονος Έλληνας.