Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Παγωμάρα» στη ΝΔ – Ποιος «πιάνει» θέση δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά

Ένα ακόμη μέλος αριθμεί, εδώ και περίπου 10 ημέρες, το επιτελείο των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στη Συγγρού.
Πρόκειται για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, ο οποίος έπειτα από μια μακρά

Δανία: Παρελθόν η όμορφη Χέλε μετά τη νίκη της κεντροδεξιάς

Την παραίτησή της από την ηγεσία του κόμματός της, των Σοσιαλδημοκρατών (Socialdemokraterne) ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, μετά την ήττα της στις βουλευτικές εκλογές της Πέμπτης που ανέδειξαν ως νικητή την κεντροδεξιά συμμαχία του Λαρς Λόκε Ράσμουσεν.
«Δεν κερδίσαμε τις εκλογές και ηττηθήκαμε στην γραμμή του

Γράφει ο καθηγητής Αδαμάντιος Πεπελάσης : Τι θα μας συνέβαινε εκτός ευρώ

Από διαπραγμάτευση σε διαπραγμάτευση οι όροι χειροτερεύουν, δεν διασφαλίζεται η ελάφρυνση του χρέους και απομακρύνεται η αναπτυξιακή προοπτική. Ενώ τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, είναι ώρα να σκεφθούμε το εκτός ευρώ, έστω και ελάχιστα πιθανό, ενδεχόμενο. Είμαστε σε θέση να το

Μιχάλης Καρχιμάκης: Η δημοκρατική ευαισθησία κάπου δυστυχώς χάθηκε

«Δυστυχώς ακόμα περιμένουμε να παίξει η δήλωση του Παπανδρέου απο την ΕΡΤ, για τα επεισόδια σε βάρος του από έναν χυδαίο τραμπούκο υπόδικο» αναφέρει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
«Όσο δε για την  ευαισθησία των δημοκρατικών κομμάτων,

Το ξαφνικό ραντεβού Σαμαρά με Σημίτη και οι εξελίξεις

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, όπως ανακοινώθηκε από τη Λ. Συγγρού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συνάντηση

Επίθεση στην ευρωζώνη εξαπέλυσε ο Αλ.Τσίπρας από την Αγ. Πετρούπολη

Επιθετικοί τόνοι και παραινέσεις στους ευρωπαίους να μην μείνουν κολλημένοι σε πολιτικές λιτότητας από τον Αλέξη Τσίπρα και την ομιλία του στην Αγία Πετρούπολη παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.   
Λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη σύνοδο της ευρωζώνης που λαμβάνει χαρακτήρα ύστατης ευκαιρίας

Γεννηματά: Ο Τσίπρας να πει «ναι» στο ευρώ και «όχι» στην ιδεοληψία για ρήξη

Αλλά «και οι εταίροι μας οφείλουν να σταθούν με αλληλεγγύη και σεβασμό στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού» το μήνυμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Να πει «ναι» στο ευρώ και «όχι» στην ιδεοληψία του κόμματός του για ρήξη καλεί τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Ο κύριος Τσίπρας οφείλει άμεσα να κλείσει συμφωνία που

ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Νέα τάση «γεννιέται» στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταγωνιστές ο πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά και το μέλος της ΠΓ Γιάννης Μπουρνούς

Φουντώνουν οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η διαπραγμάτευση και η επικείμενη σύνοδος κορυφής δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τις τάσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Αντιθέτως, για την προσεχή Κυριακή έχει προγραμματιστεί

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα καύσιμα σε περίπτωση Grexit -Το ζήτησε η κυβέρνηση από τα ΕΛΠΕ

Την εκπόνηση σχεδίου έκτακτης ανάγκης για τον ασφαλή εφοδιασμό της χώρας με καύσιμα σε περίπτωση Grexit ζήτησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης από τα ΕΛΠΕ, όπως αποκαλύπτουν σήμερα «Τα Νέα». 
Πηγές των ΕΛΠΕ μιλώντας στην εφημερίδα

Θρίλερ μέχρι τη Δευτέρα: Ολα για όλα για την τελική λύση

Για την Εκτακτη Σύνοδο Κορυφής μετατίθεται για ακόμη μια φορά η πιθανότητα λύσης στο ελληνικό ζήτημα, καθώς, όπως ήταν αναμενόμενο, κυβέρνηση και δανειστές δεν βρήκαν σημείο συνεννόησης στο Eurogroup του Λουξεμβούργου

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη- Φωτορεπορτάζ

Ανταποκρινόμενοι σε διαδικτυακό κάλεσμα, χιλιάδες πολίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση, πως αυτή τη στιγμή προέχει η παραμονή της χώρας στη καρδιά της Ευρώπης.
Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αυθόρμητης κίνησης,

Κωνσταντινόπουλος: Είμαστε Έλληνες, Ευρωπαίοι πολίτες!

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ που είχε προαναγγείλει και είχε επικοινωνήσει την διαδικτυακή εκστρατεία του «Μένουμε Ευρώπη», βρέθηκε στο Σύνταγμα και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία με τη λεζάντα «Είμαστε Έλληνες, Ευρωπαίοι πολίτες»