Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Το μήνυμα της Φώφης: Και θα είμαι υποψήφια το 2021 και θα οδηγήσω το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές


Σειρά πρωτοβουλιών της Χαριλάου Τρικούπη- Προσπάθεια να αποφευχθεί η εσωστρέφεια.Αποφασισμένη όσο ποτέ να δώσει τη μάχη για την αντεπίθεση του Κινήματος Αλλαγής είδαν τη Φώφη Γεννηματά στενοί της συνεργάτες, στο περιθώριο μιας σύσκεψης την περασμένη εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα ο «ανασχηματισμός» του Αλέξη Τσίπρα -Σημαντικές αλλαγές στην Κουμουνδούρου


Πρώτο βήμα οι αλλαγές στους τομεάρχες, ενώ ακολουθούν οι αποφάσεις για το Συνέδριο. Πληροφορίες ότι αλλάζει κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας ο εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Χαρίτσης και αναλαμβάνει τομεάρχης παραγωγικού υπουργείου.

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων φέτος


Μετά τις 31 Αυγούστου του 2020, δηλαδή μετά τη λήξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το 2020 αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων του Κοινωνικού Τιμολογίου Ρεύματος (ΚΟΤ).Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ: 

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο στην διεκδίκηση κυρώσεων της Τουρκίας"


Την ανάγκη η Ελλάδα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ευρωτουρκικό διάλογο, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "έχασε πολύτιμο χρόνο στην διεκδίκηση κυρώσεων έναντι της Τουρκίας".

Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ προς τις τουρκικές απειλές


"Η πρωτοφανής αντίληψη της Τουρκίας ότι δύναται να απειλεί με τη χρήση βίας γειτονικές της χώρες όταν αυτές ασκούν τα νόμιμα δικαιώματά τους αντίκειται στον σύγχρονο πολιτικό πολιτισμό αλλά και σε θεμελιώδεις διατάξεις του Διεθνούς