Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Βενιζέλος: «Παρακμή των κοινοβουλευτικών διαδικασιών όσα συμβαίνουν στη Βουλή»

Την άποψη ότι στην Ευρώπη υπάρχει σήμερα μια κρίση ταυτότητας διατύπωσε από τα Χανιά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος που βρίσκεται στην πόλη για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «η Δημοκρατία μεταξύ

Σεραφείμ Κοτρώτσος : Ο "πόλεμος" της Φώφης που έχει ήδη κριθεί...

Αποτέλεσμα εικόνας για Σεραφείμ ΚοτρώτσοςΚατά την Φώφη Γεννηματά "το ΚΙΝ.ΑΛ βρίσκεται σε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του". Βαριά κουβέντα. Ιδιαίτερα όταν δεν συμπληρώνεται από την επισήμανση πως η θυγατρική του ΠΑΣΟΚ "βρίσκεται σε πόλεμο ΚΑΙ με τον Μητσοτάκη και την παρέα του".

Βενεζουέλα: Θετικός ο Μαδούρο σε πρόωρες εκλογές

Στα άκρα οι σχέσεις Βενεζουέλας-Î—Î Î‘Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε σήμερα θετικά διακείμενος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών, εντός του 2019, ενώ προβλέπονταν για το 2020 κι ενώ το κοινοβούλιο ελέγχεται αυτή τη στιγμή από την αντιπολίτευση.

ΟΑΕΔ: Τι αλλάζει στις 8.933 προσλήψεις σε δήμους, φορείς με τον νέο κατώτατο μισθό

Νομοθετική ρύθμιση για την σύνδεση των μισθών στα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ με το νέο κατώτατο μισθό των 650 ευρώ πρόκειται να εκδώσει η υπουργός Εργασίας, κυρία Έφη Αχτσιόγλου, το προσεχές διάστημα.

Ανακοίνωσε Φετφατζίδη ο Άρης


Την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης μέσω των social media. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης στο facebook:

Σκουρλέτης: Επιστροφή στην κανονικότητα η αποχώρηση των ΑΝΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣκουρλέτηςΣτις διαστάσεις και τις παραμέτρους της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Δυτική Μακεδονία αναφέρθηκε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ Κοζάνης του κόμματος.

Βήμα - βήμα πώς θα υποβάλλετε ηλεκτρονικά δήλωση στο Κτηματολόγιο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚτηματολόγιοΤη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, τίθεται σε εφαρμογή η νέα σελίδα του Κτηματολογίου, με την οποία οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά δήλωση κτηματογράφησης. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης

Κρήτη: Πολύς κόσμος στην εκδήλωση με Τζανακόπουλο και Δανέλλη

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου» με θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη». Στη συγκεκριμένη εκδήλωση είχαν βρεθεί ως ομιλητές ο υπουργός

Φώφη Γεννηματά: Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα

Χρησιμοποιώντας αυστηρή γλώσσα κι έντονο ύφος η Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της με την οποία έκλεισε τη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής απάντησε στην κριτική και τα σενάρια για την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο και τις εκλογές.

Θρίλερ με τουρκικό F-16 κατά τη διάρκεια παραβίασης -Πρόβλημα στον κινητήρα, το συνόδευσαν τα ελληνικά αεροσκάφη

Θρίλερ με τουρκικό F-16/ Φωτογραφία αρχείου: AP- Vadim Ghirda θρίλερ διαδραματίστηκε το πρωί της Παρασκευής, πάνω από το Αιγαίο, όταν τουρκικό F-16 αντιμετώπισε προβλήματα με τον κινητήρα του, κατά τη διάρκεια παραβίασης του FIR Αθηνών.

Φώφη Γεννηματά : Εχουμε πόλεμο με τον τυχοδιώκτη νεοκομμουνιστή Τσίπρα και την παρέα του»

Αποτέλεσμα εικόνας για Φώφη Γεννηματά: «Εχουμε πόλεμο με τον τυχοδιώκτη νεοκομμουνιστή Τσίπρα και την παρέα του»Χρησιμοποιώντας αυστηρή γλώσσα κι έντονο ύφος η Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της με την οποία έκλεισε τη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής απάντησε στην κριτική και τα σενάρια για την πορεία