Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Άγριο ξύλο και σκληρές συγκρούσεις με πρωτοφανείς συμπλοκές μεταξύ της αστυνομίας και ακροδεξιών οργανώσεων σημειώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών, λίγα μόλις 24ωρα μετά
το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ των αστυνομικών

Ποτάμι για Μάρδα: Οι ανοησίες είναι τζάμπα

Σκωπτική ανακοίνωση του Ποταμιού για την δήλωση Μάρδαπερί...αναζήτησης επενδυτών ανάμεσα στους πρόσφυγες.
Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Ειδομένη-Οργισμένοι οι πρόσφυγες μετά τη νέα απάτη περί ανοίγματος των συνόρων

Ειδομένη-Οργισμένοι οι πρόσφυγες μετά τη νέα απάτη περί ανοίγματος των συνόρωνΟργή, αγανάκτηση, απόγνωση. Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν μεταξύ των προσφύγων στην Ειδομένη, και όχι μόνο, μετά τη νέα απάτη περί ανοίγματος των συνόρων, φήμες που διαδόθηκαν το Σάββατο και είχαν σαν αποτέλεσμα πολλοί πρόσφυγες να εγκαταλείψουν την Κυριακή τα κέντρα φιλοξενίας όπου έμεναν και να επιστρέψουν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα. 

Εσπασε το φράγμα Σπαρμού στον Ολυμπο -Καταστράφηκαν καλλιέργειες, το νερό ξήλωσε και δρόμους

Εσπασε το φράγμα Σπαρμού στον Ολυμπο -Καταστράφηκαν καλλιέργειες, το νερό ξήλωσε και δρόμους [εικόνες]Χιλιάδες κυβικά νερού ξεχύθηκαν στον κάμπο καταστρέφοντας δρόμους και χωράφια με καλλιέργειες όταν το μεσημέρι της Κυριακής έσπασε το φράγμα του ταμιευτήρα Σπαρμού στον Όλυμπο.
Η ορμή του νερού, μάλιστα, ήταν τέτοια που ξήλωσε ακόμη και το οδόστρωμα. 

Τρεις γιαγιάδες έδειξαν τον δρόμο για αποζημιώσεις από ασφαλιστικές

<p>Ο τρεις γυναίκες πείστηκαν να δεσμεύσουν τα χρήματά τους για 10 χρόνια (έως το 2019), επενδύοντας μέσω ασφαλιστικής εταιρείας αποκλειστικά σε ομόλογα της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου.</p> Με αφορμή την προσωπική τους περιπέτεια και την απώλεια όλων των οικονομιών τους εξαιτίας της κατάρρευσης τέτοιου είδους ασφαλιστικών - τραπεζικών προϊόντων, η Δικαιοσύνη, με μια πρωτοποριακή απόφαση, υψώνει ασπίδα προστασίας για χιλιάδες καταναλωτές.

Διαφήμιστείτε έξυπνα και φτηνά!

Διαφημιστείτε στο blog μας!Έξυπνα και φτηνά!Στείλτε email  στο toprotovioli@gmail.com με το 
όνομα και το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

Ποια ονόματα «παίζουν» για τον ανασχηματισμό

Προ των πυλών βρίσκεται ο ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος με τον Αλέξη Τσίπρα να περιμένει την ολοκλήρωση της συζήτησης για την αξιολόγηση, προκειμένου να σηματοδοτήσει με τις κινήσεις του την αλλαγή σελίδας στην κυβέρνηση.

Το «τεφτέρι» με την αξιολόγηση των υπουργών, την οποία είχε

Ο συριακός στρατός ανακατέλαβε την Παλμύρα

Ο συριακός στρατός ανακατέλαβε την ΠαλμύραΣτα χέρια του συριακού στρατού πέρασε και πάλι η Παλμύρα.Σύμφωνα με τον Independent, oι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης ανακατέλαβαν την πόλη, πλήττοντας σε σημαντικό βαθμό το Ισλαμικό Κράτος που είχε

Αιχμές Καρατζαφέρη κατά Γεωργιάδη-Βορίδη - Τι λέει για το όνομα του νέου κόμματος

Αιχμές Καρατζαφέρη κατά Γεωργιάδη-Βορίδη - Τι λέει για το όνομα του νέου κόμματος - ΒΙΝΤΕΟΣε μια εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο κόμμα όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣΓιώργος Καρατζαφέρης. 
"Ετοιμαζόμαστε για ένα ευρύτερο φάσμα παρέμβασης στην πολιτική ζωή της χώρας. Ακούμε διάφορες ονομασίες. Θα το ανακοινώσουμε σε μια εβδομάδα το νέο κόμμα. Θα είναι

Τατσόπουλος: Οι περισσότεροι βουλευτές είναι στην κοσμάρα τους

«Ο Τσίπρας πήρε την εξουσία με τον λαϊκισμό, στηρίζεται από τον λαϊκισμό. Εξακολουθεί να επιμένει σε μια διπλή γλώσσα και δεν ζητάει συγνώμη για τα λάθη που έχει κάνει», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ακόμη, όπως τόνισε στο κανάι ''Ε'', οι περισσότεροι βουλευτές «ζουν στην κοσμάρα τους», αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο

Μάρδας: Ευνοϊκή μεταχείριση σε όσους μετανάστες και πρόσφυγες μπορούν να επενδύσουν

mardasΌπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας η κυβέρνηση μελετά σχέδιο με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.
Ο Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Σκάι, ανέφερε πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με

Αισιόδοξα μηνύματα για αύξηση Ρώσων τουριστών το 2016

Αισιόδοξα μηνύματα για αύξηση Ρώσων τουριστών το 2016Αισιόδοξα μηνύματα για την επανάκαμψη της ρωσικής τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα έρχονται από την Διεθνή Τουριστική Εκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα.
Σαφώς καλύτερη χρονιά από την περσινή, σε ό,τι αφορά τη σταδιακή επανάκαμψη της ρωσικής τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα, εκτιμάται ότι θα είναι

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Κερδισμένοι και χαμένοι της νέας πρότασης για το φορολογικό

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, οι οποίοι επιστρέφουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου, βρίσκονται όλες οι κυβερνητικές προτάσεις με την κυβέρνηση να στοχεύει στο κλείσιμο της αξιολόγησης μέχρι τις 22 Απριλίου.
Οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στη νέα πρόταση βρίσκουν

Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Προκλητική» η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Μανιάτης χαρακτηρίζουν προκλητική και αυθαίρετη την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών για το νέο γύρο αδειοδοτήσεων ερευνών υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ .

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης πλαστών εγγράφων σε πρόσφυγες και μετανάστες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης πλαστών εγγράφων σε πρόσφυγες και μετανάστεςTουλάχιστον 6 αλλοδαποί που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση χορήγησης πλαστών εγγράφων σε μετανάστες και πρόσφυγες, συνελήφθησαν στην Κω, από στελέχη της ασφάλειας του Λιμεναρχείου και Κλιμακίου

«Επεισόδιο» Τουρκίας - Κύπρου για το τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ

«Επεισόδιο» Τουρκίας - Κύπρου για το τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖΗ Τουρκία θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της, αναφέρει με ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ σχετικά με τον τρίτο γύρο αδειοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για αναζήτηση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σόιμπλε για Τσίπρα: «Έκανε τα αντίθετα από εκείνα που υποσχέθηκε προεκλογικά»

soible athina fosphotosΤο βιβλίο των υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.
Στο βιβλίο, «Διαφορετικά μαζί», -«Anders gemeinsam»– γίνονται σημαντικές αναφορές στους κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ σημαντική έκταση έχουν οι αποκαλύψεις του Σόιμπλε για την πρόταση περί προσωρινού Grexit, αλλά και οι αναφορές του για τον νυν

Τα πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουμε κάθε πρωί για να πάει καλά η μέρα μας

Τα πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουμε κάθε πρωί για να πάει καλά η μέρα μας [λίστα]Το πρωινό ξεκίνημα είναι αυτό που μας δείχνει πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της ημέρας, για αυτό και είναι σημαντικό να κάνουμε πέντε απλά πράγματα πριν ξεκινήσουμε απο το σπίτι μας για τη δουλειά.