Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Χόνδρος Δημήτρης : Η Νάντια, η σιωπή της Φώφης και o ευγνώμων Λοβέρδος

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Νάντια, η σιωπή της Φώφης και o ευγνώμων ΛοβέρδοςΘέλω να γνωρίζω αν υιοθετείς τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον μου η κυρία Λιακούλη».Το ερώτημα της Νάντιας Γιαννακοπούλου απευθυνόταν στην Φώφη Γεννηματά και διατυπώθηκε αμέσως μετά την σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από την βουλευτή Λάρισας, με αφορμή

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ : ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ...ΒΛΑΚΕΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ
Αγαπητοί συνάδερφοι. Δεν είναι απλώς ότι δεν ταιριάζει με την αποστολή μας να κρύβουμε τις αστυνομικές αγριότητες στη Λέσβο και τη Χίο! Είναι ότι είμαστε και ...βλάκες! Υπάρχει το Διαδίκτυο! Και δεν μπορούμε να κρύψουμε από τον

Τζακ ποτ στο Τζόκερ -Οι τυχεροί αριθμοί


Δελτίο του ΤζόκερΟι τυχεροί αριθμοί είναι:

Πέρασε το ασφαλιστικό από τη Βουλή -Με 158 ψήφους της ΝΔ


Αποτέλεσμα εικόνας για Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/perase-asfalistiko-apo-ti-boyli-me-psifoys-tis-nd
Δεκτό και επί του συνόλου έγινε, μετά την ψήφισή του επί της αρχής, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e- Ε.Φ.Κ.Α.)».

Creta Farms: Εγκρίθηκε το σχέδιο εξυγίανσης – Τι περιλαμβάνει

Creta Farms: Εγκρίθηκε το σχέδιο εξυγίανσης - Τι περιλαμβάνει
H Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Creta Farms ενέκρινε σήμερα σε ήπιο κλίμα το σχέδιο εξυγίανσης και τη στρατηγική συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Impala Hellas του κ. Δημήτρη Βιντζηλαίου σχεδόν ομόφωνα με ποσοστό 97,92% των παρισταμένων και 84,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.

Βασίλης Σκουρής : Τα προβλήματα της κυβέρνησης στη διαχείριση μεγάλων γεγονότων και κρίσεων

Συγκέντρωση κατοίκων της Λέσβου έξω από το στρατόπεδο Κυριαζή, όπου βρίσκονται διμοιρίες ΜΑΤ που έχουν σταλεί από την ΑθήναΤα πρώτα (και μεγάλα) προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση στη διαχείριση μεγάλων γεγονότων και κρίσεων, βάζει στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης το ίδιο το μοντέλο του “επιτελικού κράτους”, όπως διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές.

Τσίπρας: "Να παραιτηθεί τώρα ο Χρυσοχοΐδης"

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων "Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.)", την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)Ευθύνες για καταστάσεις «χάους» και «ανασφάλειας» επέρριψε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το ασφαλιστικό."Σήμερα μιλάμε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Προϋπολογισμός για την Ευρώπη: Προκλήσεις για την Ελλάδα στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

Αποτέλεσμα εικόνας για Προϋπολογισμός για την Ευρώπη: Προκλήσεις για την Ελλάδα στη νέα Κοινή Αγροτική ΠολιτικήΤις ημέρες αυτές εξελίσσεται στην Ευρώπη η συνήθης διαπραγμάτευση ανάμεσα στους θεσμούς, αλλά και στα κράτη – μέλη για τον μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ένωσης, του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου για την περίοδο 2021 – 2027. 

Βενιζέλος: Τα ΜΑΤ δεν είναι μοχλός της πολιτικής - Τι είπε για τον Παπαγγελόπουλο

Βενιζέλος: Τα ΜΑΤ δεν είναι μοχλός της πολιτικής - Τι είπε για τον Παπαγγελόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ"Τα ΜΑΤ είναι για να αντιμετωπίζεις μία έκτακτη περίσταση, αλλά δεν μπορείς να καταστήσεις τα ΜΑΤ μοχλό της πολιτικής σου και να είναι μόνιμη η παρουσία των ΜΑΤ. Άρα στα νησιά που δέχονται κατά τρόπο δυσανάλογο και άδικο, την πίεση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, πρέπει η κυβέρνηση, η πολιτεία,

Ανεστάλη η έκδοση της εφημερίδας "Νέα Σελίδα" - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανεστάλη η έκδοση της εφημερίδας "Νέα Σελίδα" - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας "Νέα Σελίδα", η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας.
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης

Ερντογάν: Το κόμμα του κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις –Ίσως χάσει σε πρόωρες εκλογές


Αποτέλεσμα εικόνας για Ερντογάν: Το κόμμα του κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις
Η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων έναντι του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κακή πορεία της οικονομίας της Τουρκίας και την παρουσία 3,6 εκατ. προσφύγων από τη Συρία στη χώρα αποτυπώνεται σε τελευταία δημοσκόπηση, όπου τα ποσοστά του κυβερνώντος AKP πέφτουν στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2003!

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για το χάος στα νησιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για το χάος στα νησιάΟ Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η έννοια της ασφάλειας με την ευρύτερη έννοια καθίσταται ιδιαίτερης σημασίας σήμερα και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παράγει περισσότερη ανασφάλεια και φόβο από ό,τι μπορεί ο μέσος Έλληνας να καταναλώσει».

Σε ποιους δήμους της Θεσσαλονίκης ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε σε ποιους δήμους της Θεσσαλονίκης ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊούΑκυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις καθώς κι εκδηλώσεις για τα κούλουμα που είχαν προγραμματιστεί για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας, από δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.Η απόφαση ελήφθη από τους κατά τόπους δημάρχους, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, για την προστασία του πληθυσμού από τον κορωνοϊό.

WEB TV Παντελής Κουκουλεκίδης :Σοσιαλδημοκρατία- O Γραμματέας μαζί με τον Αλήτη και η Παρθένα με το Σατανά -Όλοι έχουν Παρελθόν


WEB TV ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ =Παντελής Κουκουλεκίδης : Σοσιαλδημοκρατία