Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σημαντικά ευρήματα κάτω από το Μετρό

Αρχαιολογικοί θησαυροί ανακαλύφθηκαν μέσα στη πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των ανασκαφών

που γίνονται στο λεγόμενο ιστορικό κέντρο της πόλης για τις ανάγκες των έργων του μετρό. Στην επιφάνεια ήρθε μια πόλη, η οποία εμφανίστηκε διαδοχικά στα μάτια των αρχαιολόγων, εξαιτίας της μεγάλης εκτάσεως ανασκαφής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", πρόκειται για μια πόλη με συνεχή ευρήματα και φάσεις κατοίκησης από τον 4ο αιώνα μέχρι σήμερα, κάτι που συμβαίνει

Παπαδήμος: «Οι αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνηση»

Παπαδήμος: «Οι αρχηγοί επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνηση»Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά την συνάντηση με του με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Α. Παπανδρέου, τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη έκανε την παρακάτω δήλωση:

Θερίζει ο καρκίνος στα Τρίκαλα

Θερίζει ο καρκίνος στο νομό Τρικάλων, καθώς σύμφωνα με στοιχεία του ληξιαρχείου του δήμου Τρικκαίων, η συγκεκριμένη ασθένεια συγκεντρώνει τις περισσότερες περιπτώσεις αιτιών θανάτου.

Πάντως οι θάνατοι που έχουν καταγραφεί για το 2011 ανέρχονται σε 485 και είναι λιγότεροι σε σχέση με το 2010 όπου είχαν καταγραφεί 504 θάνατοι.

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου- Ονομαστική ψηφορία την Τρίτη

Υπερψηφίστηκαν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής τα 23 άρθρα και οι τρεις τροπολογίες επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, ενώ εκκρεμεί η ονομαστική ψηφοφορία έντεκα άρθρων που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Η εξέλιξη αυτή ήρθε κατόπιν σχετικής παρέμβασης και αιτήματος του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος

Με φόντο τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις Δένουν "χειροπόδαρα" τους εφοριακούς



Αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και περιορισμούς στη θητεία των προϊσταμένων σε ΣΔΟΕ, Ελεγκτικά Κέντρα, Εφορίες και Τελωνεία προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλου που εκδόθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2011 και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προπαραμονή πρωτοχρονιάς του 2012!

O γνωστος ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος κατηγορείται για συνέργεια στο κύκλωμα



Κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στην εγκληματική οργάνωση, που φέρονται να συμμετείχαν πρόσωπα της «αφρόκρεμας» της Θεσσαλονίκης, είναι και ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Όπως προκύπτει ο ηθοποιός, που δεν συνελήφθη, διαμεσολάβησε για την σύναψη τοκογλυφικού δανεισμού ενός ατόμου από την εγκληματική οργάνωση και στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα, προκειμένου αυτό να καταβάλλει καθυστερούμενη τοκογλυφική δόση. Διαμεσολαβητής δηλαδή.

Απάντηση Βενιζέλου για τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ


Απάντηση Βενιζέλου για τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ

 
  

«Το ΣΔΟΕ αυτοκαθάρθηκε» επισήμανε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε να σταματήσει το «παραδημοσιογραφικό παρασκήνιο».

Ο κ. Βενιζέλος τοποθετήθηκε σχετικά με τον τοκογλύφο του ΣΔΟΕ, Χρήστο Παπαχατζή, τονίζοντας ότι «το ΣΔΟΕ αυτοκαθάρθηκε». Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος, φανερά ενοχλημένος από δημοσιεύματα τα οποία τον συσχέτιζαν πολιτικά με τον κ. Παπαχατζή, ζήτησε να σταματήσει το παραδημοσιογραφικό παρασκήνιο, όπως το χαρακτήρισε.

Δημοσιογράφος ήταν το «βαθύ λαρύγγι» στο ΥΠΟΙΚ

Στην πλήρη συσκότιση της υπόθεσης των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη οδηγεί το τελικό πόρισμα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις καταγγελίες τους για άνωθεν παρεμβάσεις στο έργο τους.

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για τρεις επίμαχους φακέλους και για έναν δημοσιογράφο, ο οποίος δεν κατονομάζεται, και για μία υπηρεσιακή παρέμβαση με γενικόλογες αναφορές.

Φρικιαστικό έγκλημα - Αποκεφάλισε το 7χρονο παιδί του και πέταξε το κεφάλι στην άκρη του δρόμου


Και η λέξη αποτρόπαιο δεν μπορεί να περιγράψει όσα έκανε ένας άνδρας από την Λουιζιάνα. 
Ο 30χρονος Τζερεμάια Λι Ράϊτ, ομολόγησε οτι αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε τον 7χρονο γιό του. Μάλιστα άφησε το κεφάλι του παιδιού του στην άκρη του δρόμου για να το δει η μητέρα του παιδιού...
Η υπόθεση αυτή την οποία οι αστυνομικοί περιγράφουν με δάκρυα στα μάτια έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Λουιζιάνα αλλά την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Στον παιδοκτόνο επιβλήθηκε εγγύηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων μια κίνση συμβολική.

Oι τουρίστες «διέσωσαν» τον τουρισμό το 2010



Οι τουρίστες «διέσωσαν» τον τουρισμό το 2010, καθώς παρατηρήθηκε αύξηση 1,2% στις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ της χώρας, αν και οι συνολικές αφίξεις ήταν οριακά μειωμένες κατά 0,4%.

Αυτό προκύπτει από τη σχετική έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), σύμφωνα με την οποία το 2010 παρουσιάστηκε αύξηση των αφίξεων και των διανυκτερεύσεων των αλλοδαπών (4,7% και 4,9% αντίστοιχα), σε σχέση με το 2009, ενώ αντίθετα οι αφίξεις των ημεδαπών μειώθηκαν κατά 6,4% και οι αντίστοιχες διανυκτερεύσεις σημείωσαν μείωση κατά 7,9%.

Καταδίκη της Ελλάδας για βιασμό Τούρκου από λιμενικό


Καταδίκη της Ελλάδας για βιασμό Τούρκου από λιμενικό
Χρηματική αποζημίωση και δικαστικά έξοδα θα πληρώσει η χώρα μας σε έναν λαθρομετανάστη που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των Αρχών.
Για παραβίαση των διατάξεων της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που απαγορεύουν τα βασανιστήρια και την απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου καταδίκασε, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012, την Ελλάδα, για την περίπτωση ενός παράνομου Τούρκου μετανάστη ( υπόθεση Zontul κατά Ελλάδας) ο οποίος, μετά την σύλληψη του, βιάσθηκε με...γκλόμπ από άνδρα του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά.

Συνεργασία Ελλάδας - Κίνας στους τομείς έρευνας και τεχνολογίας

Προκήρυξη της Έρευνας και Τεχνολογικής Διακρατικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας υπέγραψαν σήμερα η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου και ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα, Du Qiwen.

Με τον τρόπο αυτό εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος σύσφιγξης των σχέσεων των δύο χωρών και προώθησης της επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας, καθώς και συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στα πανεπιστήμια και στην ελληνική γλώσσα, τόνισε η κα Διαμαντοπούλου, σε δηλώσεις της μετά την υπογραφή της προκήρυξης.

Οι πρώτοι 50 δεν... πληρώνουν!

Πριν πάτε στο γιατρό σας ρωτήστε εάν στους πρώτους 50 τυχερούς οι οποίοι δεν θα πρέπει να πληρώσουν για τις εξετάσεις τους. Αυτό συμβουλεύει όλους τους ασφαλισμένους...
του ΕΟΠΥΥ (ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ κλπ.) ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση του ο ΙΣΘ αναφέρει ότι "ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι από 1/1/2012 οι ιατροί που συνεβλήθησαν με τον ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να σας εξετάζουν μέχρι εξαντλήσεως 50 ραντεβού εβδομαδιαίως

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ που συμμετείχαν στις 4 εγκληματικές οργανώσεις

Η «αφρόκρεμα» της Θεσσαλονίκης στο σκαμνί. Αυτός θα ήταν ο τίτλος ενός μυθιστορήματος όπου οι πρωταγωνιστές είναι όλοι γνωστά πρόσωπα, υπεράνω υποψίας τα περισσότερα, αλλά.
και μέλη του υποκόσμου, τα οποία απετέλεσαν τη μηχανή μιας εγκληματικής οργάνωσης που δημιουργήθηκε το 2003 και από τότε άπλωσε τέσσερα πλοκάμια της στη Βόρειο Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτες στον Λαγκαδά

Παρά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων των ΟΤΑ του νομού που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας έξω από το δημαρχείο Λαγκαδά, ο διαγωνισμός για την
ανάθεση της καθαριότητας του δήμου σε ιδιώτες ολοκληρώθηκε με την κατάθεση τριών προσφορών από ενδιαφερόμενους.
Ήδη, από την αρμόδια Επιτροπή Υπαλλήλων του δήμου γίνεται η αξιολόγηση των προσφορών και θα ακολουθήσει το άνοιγμα και των οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη του αναδόχου.

Η Εύα Καϊλή στο Ιράν!

Σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του Ιράν, την Sharq μίλησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή. Η βουλευτής μίλησε...
στο δημοσιογράφο Mehrdad Delroshan για την κατάσταση στην χώρα

Σαν Σήμερα...


19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γεγονότα

1764: Γίνεται η πρώτη αναφορά για χρήση επιστολής - βόμβας. Ο δανός ιστορικός Μπόλε Λούξντορφ γράφει στο ημερολόγιό του για κάποιον συνταγματάρχη Πόουλσεν, ο οποίος δέχθηκε ένα πακέτο στο σπίτι του και όταν το άνοιξε αυτό εξερράγη και τον τραυμάτισε.
1915: Θορυβώδη συλλαλητήρια διοργανώνονται στην Πάτρα και στο Βόλο για την αύξηση της τιμής του ψωμιού στα 80 λεπτά.

Το ναυάγιο του Χειμάρα. Ο "Τιτανικός" της ελληνικής ναυτιλίας


Το ναυάγιο του Χειμάρα. Ο "Τιτανικός" της ελληνικής ναυτιλίας

Στις 19 Ιανουαρίου 1947, ημέρα Σάββατο, το Ε/Γ “Χειμάρα” πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Πειραιάς.

Έπλεε στο νότιο Ευβοϊκό, μεταφέροντας 544 επιβάτες και έχοντας πλήρωμα 86 ατόμων, όταν προσέκρουσε σε σύμπλεγμα βραχονησίδων. Βυθίστηκε σε ελάχιστο χρόνο, παρασύροντας στο θάνατο 383 ανθρώπους.

Στον ψυχίατρο η Αμερική



Ένας στους πέντε ενήλικες στις ΗΠΑ ή σχεδόν 50 εκατομμύρια άνθρωποι εμφάνισαν ψυχική πάθηση τον περασμένο χρόνο με τις γυναίκες και τους νέους να πλήττονται περισσότερο, αναφέρει κυβερνητική έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η έκθεση, την οποία συνέταξε η Διεύθυνση Υπηρεσιών για την Κατάχρηση Ουσιών και την Ψυχική Υγεία, αποφάνθηκε ότι οι γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες (23% με 16,8%) να έχουν εμφανίσει ψυχική πάθηση, ενώ το ποσοστό των κρουσμάτων ανάμεσα στους ανθρώπους ηλικίας 18 με 25 ήταν διπλάσιο σε σχέση με εκείνο στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 ετών.

Κίνα: Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν φλεγόμενο Θιβετιανό



Κινέζοι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν με ρόπαλα με καρφιά έναν φλεγόμενο Θιβετιανό, πριν ανοίξει πυρ εναντίον του συγκεντρωμένου πλήθους, σύμφωνα με πληροφορίες μη κυβερνητικής οργάνωσης που εδρεύει στο Λονδίνο, τις καταγγελίες της οποίας απέρριψαν οι τοπικές Αρχές.

Ο Λοσάνγκ Τζαμιάνγκ, ένας πρώην μοναχός, ηλικίας λίγο άνω των 20 ετών, αυτοπυρπολήθηκε το Σάββατο στην Άμπα, σε μια περιοχή της επαρχίας Σιτσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα όπου κατοικούν Θιβετιανοί.

Δεν συμφωνεί σε αλλαγή του πολιτικού πλαισίου ο κ. Σαμαράς



Προβληματισμό προκαλούν στη Ν Δ οι πολιτικές διεργασίες που έχει δρομολογήσει το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων που αφορούν τις συζητήσεις για το PSI και τις παράλληλες διαπραγματεύσεις για την λήψη μέτρων.  
Το μεσημέρι στη 1.00 ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο.  

Κατεχόμενα: Εκδηλώσεις λατρείας στον Ραούφ Ντενκτάς



Στον ουρανό στα κατεχόμενα πέταξε χτες, Τετάρτη, μικρό αεροπλάνο, φέροντας πανό που είχε το πρόσωπο του Ραούφ Ντενκτάς και έγραφε «δεν θα σε ξεχάσουμε», στα πλαίσια εκδηλώσεων λατρείας στον Ραούφ Ντενκτάς, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται τον τάφο του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων.

Επίθεση της ΔΗΣΥ στο ΚΚΕ



Κατά μέτωπο επίθεση στο ΚΚΕ εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, με αφορμή την κατάληψη εκ μέρους του ΠΑΜΕ των γραφείων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, όπου επρόκειτο να γίνει η συνάντηση των κοινωνικών εταίρων. 

Ν.Δ: Πρόταση για ψήφο αποδήμων


Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές, από τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο εξωτερικό θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή η ΝΔ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης.

Σέρρες: Εγκαταλείπουν τα έπιπλα τους....σε ακάλυπτους χώρους


Κεντρική Μακεδονία Σέρρες: Εγκαταλείπουν τα έπιπλα τους....σε ακάλυπτους χώρους

Αντιμέτωποι με τα σκουπίδια βρίσκονται καθημερινά οι κάτοικοι της οδού Δυτικής Θράκης, καθώς η απαράδεκτη συμπεριφορά  συμπολιτών μας να πετούν τα σκουπίδια τους στην μέση της οδού ή των πεζοδρομίων δυσχαιρένει το έργο των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου. Παρά το συχνό καθαρισμό της περιοχής από τους υπάλληλους καθαριότητας είναι εξαιρετικά δύσκολα να εξαλειφθεί το πρόβλημα, λόγω των εκατοντάδων αυτοκινήτων που βρίσκονται στην περιοχή. «Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περιοχή, καθώς είναι αρκετά βεβαρημένη από τον μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων.

Έδεσσα: Σκάνδαλο 2,3 εκ ευρώ για ορθοπεδικό υλικό στο νοσοκομείο !


Κεντρική Μακεδονία Έδεσσα: Σκάνδαλο 2,3 εκ ευρώ για ορθοπεδικό υλικό στο νοσοκομείο !

Στο νοσοκομείο Έδεσσας εκκρεμεί από ετών η διερεύνηση μιας υπόθεσης, σοβαρής κατάχρησης ορθοπεδικού υλικού. Επί σειρά ετών, η ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου διενεργούσε υπέρογκες δαπάνες για προμήθεια ορθοπεδικού υλικού, χωρίς την έγκριση και παρά την απόρριψή τους από τον ελεγκτή του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σταδιακά στο νοσοκομείο ένα έλλειμμα 1,6 εκ ευρώ, το οποίο αναθεωρήθηκε στα 2,3εκ ευρώ το 2011.

Κύπρος: Τα Νηπιαγωγεία του "Τρόμου.....


Σε τρομακτικές αποκαλύψεις για τα νηπιαγωγεία …του τρόμου, προχώρησε η εκπομπή του Σίγμα «60 Λεπτά». Η εκπομπή, η οποία είχε ασχοληθεί με το θέμα των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων πριν από 4 χρόνια, επανέρχεται διαπιστώνοντας ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει. Συγκλονιστικές μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις παιδιά έμεναν νηστικά και υπέφεραν από ασιτία. Άλλη καταγγελία κάνει λόγο για ξυλοδαρμό στο πρόσωπο μωρού, από το προσωπικό νηπιαγωγείου. Άτομο, πρώην μέλος του προσωπικού νηπιαγωγείου μιλά στη κάμερα των 60 Λεπτών για «φρικιαστικές εμπειρίες» τις οποίες έζησε, δουλεύοντας σε νηπιαγωγείο. Πληροφορίες των 60 Λεπτών αναφέρουν, εν τω μεταξύ, ότι γίνετε «χοντρό παζάρι» με τα πιστοποιητικά φοίτησης για την προδημοτική. 

Φονική συμπλοκή Αφρικανών μεταναστών στη Θεσσαλονίκη


Φονική συμπλοκή μεταξύ Αφρικανών μεταναστών σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι μετανάστες συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν το 8 το βράδυ, μέσα σε κατάστημα ψιλικών με παραδοσιακά προϊόντα της Αφρικής, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ήρωνος 4.

«Δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα» Η Ευρώπη πρέπει να δείξει υπομονή με τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, λέει ο Χ. Ράιχενμπαχ


Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν αναγνωρίζει ότι η παρατεταμένη ύφεση προκαλεί σημαντικά προβλήματα και ζητεί να τεθούν φιλόδοξοι αλλά ρεαλιστικοί στόχοι και χρονοδιαγράμματα

Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα προχωρούν με αργούς ρυθμούς, αλλά ο ελληνικός λαός έχει θυσιάσει πολλά και η Ευρώπη πρέπει να δείξει υπομονή, τόνισε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό ARD.

«Τα πράγματα προχωρούν αργά, δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα», δήλωσε ο κ. Ράιχενμπαχ.

Την προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου- Ζορπίδη φέρεται να ζητά ο Εισαγγελέας

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της υπεξαίρεσης απο τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα πληροφορίες, ο Εισαγγελέας φέρεται να ζητά την προφυλάκιση
του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου καθώς και του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Ζορπίδη. Στην περίπτωση που η εξέλιξη επιβεβαιωθεί, την τελική απόφαση για την προφυλάκιση των δυο αντρών θα λάβει το Συμβούλιο Εφετών, δεδομένης της διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα.

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο! Διαβάστε τί θα συζητηθεί!

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων...
του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
ΘΕΜΑ 1ο:Επικύρωση Πρακτικών 22ης/08-12-2011, 23ης/15-12-2011, 24ης/19-12-2011, 25ης/28-12-2011 Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ψηφίζεται το πολυμονοσχέδιο στη Βουλή


Ψηφίζεται το πολυμονοσχέδιο στη Βουλή
 
  
Ψηφίζεται σήμερα Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, λίγο πριν δηλαδή από την έλευση της τρόικας την Παρασκευή. Η ψήφισή του αναμένεται να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με την τριμερή.  

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε την Τετάρτη επί της αρχής από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ τα κόμματα της αριστεράς το καταψήφισαν χαρακτηρίζοντας το «πρόχειρο και εκβιαστικό.»

Βρήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του 9,8 δισ. δολάρια!


Έγινε δισεκατομμυριούχος σε μία νύχτα!

Ενας δάσκαλος από την Ινδία και η γυναίκα του έπαθαν σοκ, καθώς όταν πήγαν να ελέγξουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, μέσω Διαδικτύου, είδαν πως το υπόλοιπο έγραφε 490 δισ. ρουπίες, δηλαδή 9,8 δισ. δολάρια, αντί για 200 δολάρια.

Οι 20 ισχυροί του κόσμου συζητούν για την Ελλάδα


Στο Μεξικό συναντώνται οι υφυπουργοί Οικονομικών του G20

Με το βλέμμα στις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό χρέος συναντώνται αύριο στη πόλη του Μεξικού οι υφυπουργοί Οικονομικών και υποδιοικητές των κεντρικών τραπεζών των χωρών που μετέχουν στη σύνοδο G20.

Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Τον Μάρτιο ο νέος αρχηγός

Σε συμφωνία κατέληξαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για την έναρξη των διαδικασιών εκλογής νέου αρχηγού του Κινήματος, μετά από τη διήμερη συνεδρίαση που ακολούθησε τις επίσης διήμερες εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία στην οποία κατέληξαν είναι

Το "φάντασμα" της Νταϊάνα ή "οπτική ψευδαίσθηση".


 Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις, για το αν σε αυτό εμφανίζεται το... φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα ή όχι!
  Πρόκειται για ένα φιλμάκι που γυρίστηκε από Κινέζους τουρίστες κατά την επίσκεψή τους σε εκκλησία της Γλασκόβης στη Σκωτία και στη συνέχεια εστάλη στον συγγραφέα και ερευνητή μεταφυσικών ιστοριών Μάικλ Κοέν.