Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ικανοποίηση στο Ισραήλ από τη στάση της κυβέρνησης



Θετικά είδε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να σταματήσει το στολίσκο της Γάζας και τους ακτιβιστές, το Ισραήλ. Η ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ότι είναι κατά του αποκλεισμού της Γάζας και παροτρύνει τους πολίτες της να μη λάβουν μέρος στο νέο στολίσκο που κατευθύνεται προς τη Γάζα.
Τη σχετική είδηση φιλοξενεί με ικακονποίηση η Ισραηλινή jewishjournal. Διαβάστε την:

Κινέζοι απόφοιτοι περπατάνε πάνω στο νερό!


Οι απόφοιτοι της πόλης Wuhan, στην περιοχή Hubei της Κίνας, προφανώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι...
για την αποφοίτησή τους που τρέχουν, βγάζουν φωτογραφίες και γενικά στέκονται πάνω στο νερό!..

Θανατηφόρο Τροχαίο


Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στο ύψος της Τρίγλιας.

Claudia Lynx: H πιο "άσχημη" γυναίκα στον κόσμο! (Δέν αντέχεται τόση ασχήμια...)

Η Claudia Lynx είναι ηθοποιός και μοντέλο, γεννημένυ στις 8 Ιουνίου του 1982, στην Τεχεράνη και θεωρείται από τους fan της, η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.....

Η μητέρα της είναι από την Νορβηγία και ο πατέρας της από το Ιράν.Έχει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και ιστοσελίδα www.claudialynxfan.com, για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος.....





Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες στον κόσμο

(Αντε ρε πατριωτάκια!Τσοντάρετε το κατιτι σας,να ξεχρεώσουμε!!!)

Μπορεί η Ελλάδα να ζει την εποχή της λιτότητας, όμως, οι πλούσιοι Έλληνες του εξωτερικού
έγιναν τον τελευταίο χρόνο ακόμα πλουσιότεροι. Στο Λονδίνο, οι μεσίτες μιλούν έκπληκτοι για την ευκολία με την οποία οι «Cash Greeks», όπως τους αποκαλούν, αγοράζουν τα πιο ακριβά ακίνητα, ενώ τα γλέντια που θυμίζουν κάτι από την παλιά Αθήνα γίνονται το talk of the town των κοσμικών κύκλων της βρετανικής πρωτεύουσας.

"Ο Πάγκαλος είναι ατελείωτο πηγάδι εμετικών απόψεων"


Με αφορμή τις τελευταίες τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου για τις δημοκρατικές κυβερνήσεις, σήμερα στον ALPHA 94,7 και στον Αντώνη Παραρά, ο βουλευτής ..
Ν.Δ Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Πάγκαλο.

» Ο Παπανδρέου τον φοβάται, φοβάται τον »οχετό» του σε περίπτωση απομάκρυνσής του. Ο κ. Πάγκαλος είναι ατελείωτο πηγάδι εμετικών και επικίνδυνων απόψεων»

Ακούστε απόσπασμα από τις δηλώσεις Τζηκαλάγια.

«ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ», ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, ενώ ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο. «Δε μασάω από την απειλή ότι δε θα δοθεί η πέμπτη δόση», είπε χαρακτηριστικά στον Real Fm. Επίσης, ο...
 Αλέκος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα μιλώντας στο πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Θα θυσιαστώ για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία», είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ.

Το σχόλιο της ΝΔ για το "Μνημόνιο Βενιζέλου"

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Το Μνημόνιο Βενιζέλου, όπως το παρουσίασε ο ίδιος συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: Φόροι, φόροι, φόροι! Ακόμη και για αυτούς που παίρνουν 570 ευρώ το μήνα.

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς

Με 27 θέματα ημερήσιας διάταξης και 5 εκτός, συνεδρίασε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.
Στα προ ημερησίας διάταξης θέματα έγινε ενημέρωση από το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα περί της έγκρισης 18 ατόμων εποχικού προσωπικού 8μηνης απασχόλησης από τους 50 που είχε ζητήσει προ τριμήνου ο Δήμος Κιλκίς. Οι ωφελούμενοι θα καλύψουν θέσεις στην καθαριότητα, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς κ.α. Η προκήρυξη θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

Η ελληνική διαφθορά «φρέναρε» τις αμερικανικές επενδύσεις

Τις επιπτώσεις της ελληνικής διαφθοράς σε αμερικανικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να επιχειρήσουν στη χώρα μας αναλύει έγγραφο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα που συντάχθηκε στις αρχές του 2006 και αποκαλύπτεται από το Wikileaks. «Η πρεσβεία...


ενδιαφέρεται περισσότερο
για τις αρνητικές συνέπειες που έχει η ελληνική διαφθορά στις αμερικανικές εταιρείες που προσπαθούν να επιχειρήσουν εδώ, ειδικότερα σε τομείς που σχετίζονται με δημόσιες συμβάσεις.

Ο Έλληνας του SEX, του ΤΖΟΓΟΥ και του ασταμάτητου DOWNLOAD! Aνάλυση του alexa.com


Το τελευταίο καιρό κάνοντας κάποια συζήτηση με φίλους bloggers, συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχει μπει στη ζωή μας το διαδίκτυο. Το ερώτημα που αμέσως δημιουργείται όμως είναι:

Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα στο διαδίκτυο, δηλαδή ποια είναι τα πιο δημοφιλή  site για του Έλληνες;

O πραγματικός μάγος στην ιστορία του Harry Potter

600 χρόνια πριν από τη δημιουργία της Σχολής του Hogwarts ένας αλχημιστής ίσως να είχε ανακαλύψει απίστευτα μυστικά!

Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων της J. K. Rowling με ήρωα τον Harry Potter και οι ταινίες που γυρίστηκαν σύμφωνα με την ιστορία αυτή έχουν παρουσιάσει σε μια ολόκληρη γενιά παιδιών και γονέων τον κόσμο της μαγείας, της μαντείας και της αλχημείας. Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι τουλάχιστον ένας από τους χαρακτήρες της ιστορίας βασίζεται σε έναν πραγματικό αλχημιστή και στα παράξενα πειράματά του.

Έμεινε παράλυτος αφού έφαγε δύο μπριζόλες!

Πρόκειται για τον 46χρονο Ντάρεν Ασχαλ, από το Chorley του Lancashire. Έμεινε για 5 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σε κώμα. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει ενώ έχει δυσκολίες ακόμη και στην επικοινωνία του με τους άλλους. Όμως οι γιατροί του λένε πως είναι τυχερός που ζει μετά από λιστέρια και μηνιγγίτιδα που του παρέλυσε αρκετά νευρικά μέρη του σώματος του.

Το πολιτικό σύστημα δεν αντέχει τη συναίνεση..

Όσο και να πιέζει η τρόϊκα, συναίνεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και αυτό δεν οφείλεται σε κάποια παραξενιά των Παπανδρέου και Σαμαρά, αλλά σε ένα βασικό εγγενές μειονέκτημα του....
ίδιου του πολιτικού συστήματος.

Το πολιτικό μας σύστημα, ενώ στην πραγματικότητα είναι απόλυτα συναινετικό σε ότι αφορά την επιβίωσή του, δηλαδή την αυτονομία του απέναντι στην κοινωνία και την ομαδοποίηση των μελών του σε μια κλειστή ανακυκλούμενη και οικογενειοκρατούμενη ελίτ εξουσίας, εντούτοις το μειονέκτημά του είναι ότι παρουσιάζεται απέναντι στην ίδια την κοινωνία, εντελώς θεατρικά, ως έχον αβυσσαλέες διαφορές εντός του.

Παπανδρέου: «Εξασφαλίσαμε την πέμπτη δόση»...


Στις πολύ σημαντικές, όπως τις χαρακτήρισε, αποφάσεις που πέτυχε η κυβέρνηση μετά από «δύσκολη συνεχή πολύμηνη διαπραγμάτευση» με τους Ευρωπαίους εταίρους εστίασε ο Πρωθυπουργός, κατά τη... διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Εξασφαλίσαμε την πέμπτη δόση του δανείου, ύψους 12 δισ. ευρώ για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία του κράτους, την καταβολή των μισθών και των συντάξεων», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

Τριτοκοσμική χώρα μας παρουσιάζει η Αυστραλία σε ταξιδιωτική οδηγία ...




Επιπλέον μας παρουσιάζει σαν τριτοκοσμική χώρα ...με εγκληματικότητα και χωρίς υποδομές υγείας!
"Την προσοχή όσων Αυστραλών επισκέπτονται την Ελλάδα εφιστά το υπουργείο εξωτερικών της χώρας σε αναθεωρημένη ταξιδιωτική του σύσταση.
Στη σύσταση επισημαίνονται «συχνές... διαδηλώσεις» που διοργανώνονται στην Ελλάδα και μερικές φορές «γίνονται βίαιες» αλλά και «πυκνές απεργίες που αφορούν και τις δημόσιες συγκοινωνίες και που μπορούν να χαλάσουν τα ταξιδιωτικά σχέδια».

Ανάσυρση Mirage από το βυθό του Αιγαίου...


Φωτογραφίες και βίντεο από το σχεδόν άθικτο, όσον αφορά την εξωτερική εικόνα, του διθέσιου Mirage 2000 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο είχε καταπέσει στις 9 Ιουνίου και ανασύρθηκε από τον βυθό της θάλασσας, στο νοτιοδυτικό άκρο της Σάμου έρχονται στο φως της...δημοσιότητας.

Εφαρμογή στο iPhone για ασθενείς με Καρκίνο του Μαστού ...


Από το http://asthenis.blogspot.com/


Η εταιρεία Novalus Mobile, στο Charlote στην Νότια Καρολίνα της Αμερικής λάνσαρε μια εφαρμογεί για iPhone που χρησιμοποιεί δυνατότητες των Social Media παρέχοντας σε νεοδιαγνωσθέντες, στους υπάρχοντες ασθενείς, στους ασθενείς που έχουν σωθεί, στις οικογένειες ασθενών, στους φίλους, στους επαγγελματίες και σε εκείνους που μαθαίνουν για την ασθένεια να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην ίδια περιοχή. (με βάση την θέση που βρίσκονται).
Αυτή η φοβερή ασθένεια συνδέει τους ανθρώπους μαζί με έναν σημαντικό τρόπο.

Οι πατάτες βελτιώνουν τις σχέσεις μας ;;

Κάποιες τροφές είναι παρηγορητικές, έτσι και η κατά τα λοιπά ένοχη τηγανητή πατάτα αθωώνεται για λίγο...

Δύσκολα θα βρεις κάποιον που να μην της αγαπάει αλλά πολλοί τις αποφεύγουμε για ευνόητους λόγους. Και όμως, λίγες τηγανητές πατάτες όχι μόνο δεν θα μας βλάψουν αλλά και θα μας ανεβάσουν ψυχολογικά λόγω των αυξημένων επιπέδων νατρίου που δίνουν στον οργανισμό μας.

Συνελήφθη ο 68χρονος για τον ξυλοδαρμό του Χατζηδάκη

O 68χρονος που συνελήφθη ως ένας από αυτούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ν.Δ  Κώστα Χατζηδάκη, τον Δεκέμβριο του 2010,  προσπάθησε να  δικαιολογήσει  την πράξη του λέγοντας, πως ένιωθε εξοργισμένος,  με τους πολιτικούς και μόλις είδε τον κ. Χατζηδάκη θόλωσε.
Ο δράστης είναι συνταξιούχος και ζει στα Εξάρχεια.


 

Τι μέγεθος έχει το internet και πόσο γρήγορα μεγαλώνει;

Αν και υπάρχουν μερικά όργανα «διοίκησης» και κοινοπραξίες, δεν υπάρχει πραγματικό κεντρικό σύστημα ελέγχου για το διαδίκτυο, γι’ αυτό κανείς δεν ξέρει πραγματικά με βεβαιότητα ακριβώς πόσες ιστοσελίδες υπάρχουν, ή πόσες νέες ιστοσελίδες δημιουργούνται κάθε μέρα. Έτσι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να μάθουμε ή να εξηγήσουν το μέγεθος του internet.

Ωστόσο, μερικές οργανώσεις έχουν ως αντικείμενο να παρακολουθούν την αύξηση των ιστοσελίδων που συνθέτουν το Διαδίκτυο, καθώς αυτό συνεχίζει να εξαπλώνεται. Τα στοιχεία αυτών των οργανώσεων ίσως να μην έχουν 100% ακρίβεια αλλά μας δίνουν μια αρκετά καλή εικόνα για το μέγεθος και την ανάπτυξη του διαδικτύου.

Σαν Σήμερα...


24 Ιουνίου
  • Γεγονoτα
812: Οι γαλλικές δυνάμεις υπό τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη εισβάλλουν στη Ρωσία.

1821: Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.

1859: Η Μάχη του Σολφερίνο. Οι συνασπισμένες δυνάμεις της Γαλλίας και της Σαρδηνίας - Πεδρμοντίου νικούν τους Αυστριακούς στην πόλη Σολφερίνο της βόρειας Ιταλίας και ανοίγουν τον δρόμο για την ιταλική ενοποίηση.

Αταίριαστοι και αγαπημένοι


Αταίριαστοι και αγαπημένοι (2)

Το Facebook του Μπέου


DrSeeng

Μπουτάρης ξεφτιλίζει Τριανταφυλλόπουλο ! Δυσφήμιση άνευ προηγουμένου!



Ο Μπουτάρης παρουσίασε τον γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο με το Cayenne, περίπου ως ζήτουλα, αφού κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ.Μπουτάρης ανέφερε, πως ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλοπουλος, του ζήτησε να του σβήσει κλήση που του...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ : 48 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Κάλεσμα για «48 ώρες στο δρόμο» και περικύκλωση της Βουλής την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, απευθύνουν τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων», προαναγγέλλοντας διήμερο κινητοποιήσεων στις 28 και 29 Ιουνίου. Παράλληλα..

ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ...

Στο τριμελές Εφετείων Κακουργημάτων της Αθήνας δικάζεται την Παρασκευή ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομίλου της ΑΣΠΙΣ Παύλος Ψωμιάδης. Κατηγορείται για απάτη σε βάρος χιλιάδων ασφαλισμένων και εκατοντάδων καταθετών. Ο...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Η απόφαση της κυβέρνησης των Σκοπίων να τοποθετήσει αγάλματα ιστορικών προσωπικοτήτων της Ελλάδας εγείρει ζήτημα αξιοπιστίας και προσήλωσης στην προσπάθεια επίτευξης λύσης, τόνισε ο πρωθυπουργός...

REUTERS : Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤ

Τον Ιταλό κεντρικό τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι διόρισαν επισήμως οι ευρωπαίοι ηγέτες στη θέση του νέου επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με το προσχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ. Ο 63χρονος Ντράγκι θα...

Ο διάλογος σοκ Ψωμιάδη-Μπουρούση

Προκαλεί σοκ ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση! Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού φέρεται να ζητάει «φάρμακο» από τον πρόεδρο της Καβάλας, ενώ αφήνει αιχμές και για τους Αγγελόπουλους.
Το SentraGoal έχει στη διάθεσή του το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας και σε πρώτη φάση σας μεταφέρει αυτολεξεί τον διάλογο του Μπουρούση με τον Ψωμιάδη, όπως αναφέρεται στο πόρισμα
Ο διάλογος σοκ Ψωμιάδη-Μπουρούση!

Την 17.4.2011 ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον αθλητή Γιάννη Μπουρούση, παίκτη της ομάδας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ καθώς και της Εθνικής Ελλάδας και αναφέρουν:

"Η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 577 δις ευρώ"


"Η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 577 δις ευρώ"
Ο Γάλλος οικονομολόγος Jacques Delpla σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Les Echo εξηγεί πως η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το ιλλιγγιώδες ποσό των 575 δισεκατομυρίων ευρώ και το επεξηγεί με τον μύθο του Αισώπου, σύμφωνα με το newsit.gr