Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Οι πρώτες προεκλογικές αφίσες του ΠΑΣΟΚ σε ασπρόμαυρο φόντο ο Τσίπρας

Δείτε το επικοινωνιακό υλικό που έφτιαξαν εθελοντές της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τους PES Activists με αφορμή το διάγγελμα A. Τσίπρα.

Πρόκειται για αφίσα που εχει τον κ. Τσίπρα σε

Παραιτούνται 5 μέλη της Ν.Ε. Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Πέντε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκαν, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωσή τους πως η κυβέρνηση "βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με τον κόσμο που την εμπιστεύτηκε, πρόδωσε τις προσδοκίες του και τσάκισε την ελπίδα".
Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει τα εξης:

Φώφη Γενννημάτα: Με ευθύνη Τσίπρα αυτή η Βουλή δε δίνει κυβέρνηση

Με ευθύνη του κ. Τσίπρα αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση, άρα οποιαδήποτε καθυστερηση μπορεί να έχει επιπτώσεις για τη χώρα, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης που έχει

Η «σφαγή του Δράμαλη» στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός 16 που σάρωσαν σε σταυρούς

Οι πρόωρες εκλογές και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ίδρυση της «Λαϊκής Ενότητας» θα αφαιμάξει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα από μεγάλες δεξαμενές ψήφων καθώς 16 βουλευτές που σάρωσαν σε σταυρούς στις 25/1 θα είναι εκτός ψηφοδελτίων.

Τσίπρας κατά Ζωής: Παραληρεί, εξουσιομανής, δικτάτορας

Μιλούν για παραλήρημα αλαζονείας, κρίση εξουσιομανίας και συμπεριφορά δικτάτορα.
«Νομίζει πως είναι το επίκεντρο, ενώ είναι απλά, μια λάθος επιλογή» καταλήγουν καυστικά, κάνοντας την αυτοκριτική τους για την επιλογή Τσίπρα που την πρότεινε για πρόεδρο της βουλής.
Η σχετική «διαρροή» συνομιλητών του Α. Τσίπρα, έχει ως εξής:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Παραιτήθηκε στα μουλωχτά ο Τσίπρας

Την συμπόρευσή της με την Λαϊκή Ενότητα θα κρίνει η συνάντηση που έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτή την ώρα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Η συνάντηση ξεκίνησε τελικά με μία ώρα καθυστέρηση, περίπου στις 11:30 και μεταδόθηκαν live από το κανάλι της Βουλής οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Οι καυτοί διάλογοι Παυλόπουλου-Ζωής: «Δεν θα μου μάθεις εμένα συνταγματικό δίκαιο»

Πρωτοφανή είναι τα όσα ελέχθησαν μεταξύ του προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του προέδρου της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο γνωστός για την μειλιχιότητά και πραότητά του ύπατος πολιτειακό παράγοντας της χώρας, δεν άντεξε από την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε