Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Κύπρος: Τατάρ και Ακιντζί στο δεύτερο γύρο των «εκλογών» στα κατεχόμενα

Ερσίν Τατάρ και Μουσταφά Ακιντζί θα βρεθούν στο δεύτερο γύρο των «εκλογών» για την ανάδειξη ηγέτη των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα.

Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων για κάθε Ταμείο

Από την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, ή από τη Δευτέρα στις 26 του μήνα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου στους δικαιούχους, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ θα πληρωθούν όλοι την ίδια ημέρα ή σε δύο δόσεις (ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ) όπως έγινε και τον προηγούμενο μήνα.

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύπτεται το ανάκτορο που γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος - Το ερχόμενο καλοκαίρι θα δέχεται επισκέπτες

Το ερχόμενο καλοκαίρι εκτιμάται ότι θα μπορεί να δέχεται επισκέπτες το ανάκτορο στο οποίο γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος στην παραθαλάσσια τότε Πέλλα.

Εκλογές στα Κατεχόμενα: Ο εκλεκτός του Ερντογάν και οι καταγγελίες του Ακιντζί

Στις κάλπες θα προσέλθουν οι Τουρκοκύπριοι για να επιλέξουν τον ηγέτη τους για την επόμενη πενταετία.

Ο Μητσοτάκης στρίβειν δια του ανασχηματισμού

Αναζητούνται αποδιοπομπαίοι τράγοι: Τα σενάρια για ανασχηματισμό άρχισαν να φουντώνουν μετά το τελευταίο υπουργικό και όσο συνεχίζονται τα “φάλτσα”.

Γιώργος Φραγγίδης: «Θέμα μείζονος σημασίας για το νομό Κιλκίς η παραμονή της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο»

 

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Παιονίας, μετά τις πληροφορίες για κατάργηση της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων.

Αποκάλυψη-σοκ από τον Θανάση Καμπαγιάννη για τη σχέση της ΕΛΑΣ με την Χ.Α. : “Άλλαζαν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής μέσα στο Τμήμα”

Ο δικηγόρος των Αιγύπτιων αλιεργατών, που υπήρξαν θύματα της Χ.Α., αποκάλυψε σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με τη σχέση της ΕΛ.ΑΣ με την εγκληματική οργάνωση. “Λέει ανοησίες”, απάντησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.