Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών



Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών

Σφοδρές αντιδράσεις εντός ΚΙΝΑΛ για την υπερψήφιση του ν/σ για τις διαδηλώσεις

Αναταραχή με μη μετρήσιμες ακόμα επιπτώσεις σήμανε η ανακοίνωση από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ότι το κόμμα της θα υπερψηφίσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

0 Τσίπρας: Μόνο ο Ζάεφ μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της Βόρειας Μακεδονίας

Τσίπρας: Μόνο ο Ζάεφ μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της Βόρειας ΜακεδονίαςΑνοιχτό μήνυμα στήριξης στον Ζόραν Ζάεφ έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει των πρόωρων κοινοβουλευτικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία στις 15 Ιουλίου.

Χαρίτσης: "Η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστείλει τον κοινωνικό αναβρασμό που προκαλεί η ίδια"

"Με το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις η κυβέρνηση προσπαθεί μάταια να καταστείλει τον κοινωνικό αναβρασμό που προκαλούν οι πολιτικές της" σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιστημονική Επιτροπή Βουλής: Περιορίζεται το δικαίωμα του "συνέρχεσθαι"

Σοβαρές ενστάσεις για την συμβατότητα με το Σύνταγμα του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις που συζητείται σήμερα στην Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη, εγείρει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Όλες οι αλλαγές - Τι προβλέπει για τα τέλη ταξινόμησης των ΙΧ

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το βράδυ της Τρίτης (07/07) το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο προβλέπει αλλαγές στον υπολογισμό των τελών ταξινόμησης ΙΧ αυτοκινήτων, απαλλαγή των αγροτών από το τέλος

Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να υπερψηφίσει το ν/σ τονίζοντας πως οι αλλαγές στο νομοσχέδιο προήλθαν μετά την "την καθοριστική παρέμβαση" του Κινήματος
Η πολιτική σύγκρουση στη Βουλή αναμένεται να κορυφωθεί καθώς σήμερα

Rafale "τσάκισαν" τους Τούρκους στη Λιβύη - Γαλλία ή Αίγυπτος έκανε την επίθεση;

Μαχητικά Rafale ήταν τα αεροπλάνα που βομβάρδισαν την τουρκική βάση στη Λιβύη. Γαλλία και Αίγυπτος διαθέτουν τέτοιου τύπου αεροσκάφη.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ - Οι δικαιούχοι

Το ποσό των 1.494.370,08 ευρώ κατέβαλε από τις 3 Ιουλίου έως τις 6 Ιουλίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε 139 παραγωγούς-αγρότες .Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Οργανισμός. Η πληρωμή αυτή αφορούσε μεταξύ άλλων δικαιούχους των

Κύκλωμα διαφθοράς: Σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικοί



Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και ανώτερος αξιωματικός, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες δρούσαν

Ο Κιλκισιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, ανακοινώνει την ανανέωση τη συνεργασία του με τους εξής τρεις ποδοσφαιριστές:

Κιλκίς: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους 3 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

Ελεύθεροι χωρίς εγγύηση αφέθηκαν τρεις εκ των 17 κατηγορούμενων για την συμμετοχή στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στο Κιλκίς.Σύμφωνα με πληροφορίες  μετά την απολογία τους στον ανακριτή του Κιλκίς τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγύηση.

Γεννηματά: Θα ψηφίσουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

H Φώφη Γεννηματά έκανε γνωστό ότι το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.Αυτό ανέφερε η κα. Γεννηματά, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σε σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

undefinedΟι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι:

Γιάννης Μαγκριώτης : Γιατί οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι χάνουν την μνήμη τους, όταν εγκαινιάζουν μεγάλα έργα;

Σε χώρες δημοκρατικές, όπου υπάρχει μετά από εκλογές συχνά αλλαγή κομμάτων στην κυβέρνηση, είναι σημαντικό να υπάρχει και συνέχεια του προγραμματισμού, ειδικά για μεγάλα έργα, για να φθάσουμε στην ολοκλήρωσή τους.