Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 10-11 Οκτωβρίου εκλέγουν γραμματέα

Άμεσος είναι ο στόχος της οργανωτικής και πολιτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του επικείμενου συνεδρίου.
Όπως επισημαίνουν κύκλοι της Κουμουνδούρου, στη σημερινή συνεδρίαση του κεντρικού πολιτικού οργάνου, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τις κατευθυντήριες γραμμές, τονίζοντας την αναγκαιότητα της

Αντιδρούν οι Κρητικοί για τον φόρο στη ρακή

Η ρακή και το τσίπουρο έχουν μπει στο "στόχαστρο" της Κομισιόν, η οποία ζητά την επιβολή φόρου 50% στο ποτό, του συντελεστή φόρου κατανάλωσης που εφαρμόζεται στην αιθυλική αλκοόλη. 
"Για τους αποσταγματοποιούς η φορολογία που έρχεται δεν είναι νέο θέμα αλλά τώρα έρχεται πιο πιεστικά καθώς το ζητά η Κομισιόν. Η φορολογία έχει ψηφιστεί ως μέτρο από το καλοκαίρι με

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ

-Ο Τσιπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο κατήγγειλε ακόμη μια φορά το πολιτικό σύστημα της Μεταπολιτευσης, αφού ομως πρωτα ειχε θεσει ως προτεραιοτητα ,την επανάκτηση των κεκτημενων της. 
-Έθεσε , σωστά και πάλι ως βασικους στόχους, την εξαφανιση της διαπλοκής μεταξυ πολιτικης εξουσίας και ισχυρων οικονομικων συμφεροντων και της διαφθοράς , αλλά την συνεδεσε με ένα μεταφυσικό τρόπο , μόνο με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αν ερμηνεύσουμε τις δηλώσεις με την κοινή λογική,

Προσλήψεις αναπληρωτών α' φάσης: Δείτε όλα τα ονόματα

ΒΓΗΚΑΝ οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε όταν αναρτηθούν παρακάτω στους ενεργούς συνδέσμους τους πίνακες με όλα τα ονόματα των αναπληρωτών. Συγχαρητήρια σε όλους!

Λεβέντης: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη!

Η οικονομική κρίση απελευθέρωσε το εκλογικό σώμα , ώστε να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι για τον διορισμό και την "εξασφάλιση των τέκνων", δηλώνει σε συνέντευξή του  ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, ερμηνεύοντας την επιτυχία του κόμματός του να μπει στη Βουλή μετά από 27 χρόνια πολιτικού

Ποτάμι: «Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με παλιά κόμματα»

Το Ποτάμι δεν συνομιλεί με παλιά κόμματα, είτε είναι η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν με κατηγορηματικό τρόπο στελέχη του, με αφορμή δημοσιεύματα για συνεργασίες.

Τσίπρας σε υπουργούς: Δεν έχετε χρόνο, δεν είστε μόνιμοι στις θέσεις σας

Με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση (ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00) ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τις προτεραιότητες στην κυβερνητική «ατζέντα».
«Η εντολή που λάβαμε μεταφράζεται σε μία και μόνο λέξη: δουλειά», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.