Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γίνονται προσπάθειες να μπει η Εκκλησία στο περιθώριο δήλωσε ο Ιερώνυμος

Γίνονται προσπάθειες να μπει η Εκκλησία στο περιθώριο δήλωσε ο Ιερώνυμος«Σε μια εποχή δύσκολη, που ως Εκκλησία ήδη το γευόμαστε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από κάθε μέρος να μπούμε στο περιθώριο, στηρίξου στην Εκκλησία και πάρε δύναμη από αυτήν», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προς τον νέο μητροπολίτη Καρπενησίου κατά τη χειροτονία του, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Του Βαγγέλη Βενιζέλου : Υπάρχουν δύο υπουργοί Δικαιοσύνης

Η διάκριση των εξουσιών είναι στη θεωρία του κράτους ό,τι το τριαδικό δόγμα στη θεολογία. Ενας απλοϊκός και άρα αιρετικός θεολόγος μπορεί να ισχυριστεί ότι η πίστη στον Θεό καθιστά περιττή τη διάκριση των προσώπων της Αγίας Τριάδος. Ενας δήθεν δημοκράτης αριστερός που δεν αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς τις

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γλιτώνει, θα καταρρεύσει και θα διασπαστεί

koutsoumpas-o-suriza-den-glitwnei-tha-katarreusei-kai-tha-diaspasteiΓεμάτη αντιφατικά αδιέξοδα θεωρεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, εκτιμώντας πως το κυβερνών κόμμα«δεν θα γλιτώσει τη μοίρα των προκατόχων του στη Σοσιαλδημοκρατία- αφού άλλωστε αυτόν τον χώρο

Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστική αριστερά καφενείου που τάζει προσλήψεις

Νέα δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του στο Δημόσιο, τη δημιουργία πελατειακού κράτους και την υπόσχεση για χιλιάδες προσλήψεις, εξαπολύει το Ποτάμι.
«Μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο αρμόδιος υπουργός Χ. Βερναρδάκης, μαζί με τον

Ξαφνική αλλαγή: 22 Μαρτίου η συζήτηση των αρχηγών για την Δικαιοσύνη

Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης, αντί της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2016, θα  διεξαχθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, ώρα 19:00, όπως ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου το γραφείο Τύπου του Κοινοβουλίου.
Yπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 9 Μαρτίου ζήτησε από τον

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων στέλνουν εξώδικο στον Λεβέντη

Εξώδικο στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων αναμένεται να στείλουν εντός της επόμενης εβδομάδας δύο πολιτευτές του κόμματος, καλώντας τον να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση του ότι κάθε έξι μήνες θα εναλάσσονται οι βουλευτές του κόμματος.

Ομπάμα: Κάμερον και Σαρκοζί τα έκαναν «μαντάρα» στη Λιβύη

(φωτο: The Atlantic)Με δηκτικά σχόλια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επέκρινε τη στάση των Ευρωπαίων ηγετών στην κρίση της Λιβύης, το 2011, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέβιντ Κάμερον ήταν απορροφημένος σε άλλα θέματα ενώ ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ήθελε να προβληθεί, με αποτέλεσμα η Λιβύη να είναι σήμερα βυθισμένη στο χάος.

Μανιάτης: Το κοστούμι του Σοσιαλδημοκράτη δεν ταιριάζει στον Τσίπρα

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο βουλευτής της Δημοκρατικής ΣυμπαράταξηςΓιάννης Μανιάτης με αφορμή τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στη συνάντηση των ευρωπαίων σοσιαλιστών στο Παρίσι.
«Ο κ. Τσίπρας φοράει κάθε φορά το κοστούμι που

Θεσσαλονίκη: Κλειστό έως την Καθαρά Δευτέρα το πέρασμα του Γαλλικού ποταμού

Θεσσαλονίκη: Κλειστό έως την Καθαρά Δευτέρα το πέρασμα του Γαλλικού ποταμού Κλειστό, από σήμερα έως και την Καθαρά Δευτέρα, θα είναι το πέρασμα του Γαλλικού ποταμού, στην περιοχή της Σίνδου, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ροής υδάτων που προκλήθηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις
Στην περιοχή αυτή και συγκεκριμένα στο ανάχωμα του Γαλλικού, το πρωί, ένα αυτοκίνητο

Νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΣτο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν για ακόμα μία φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.
Ομάδα αγνώστων πέταξε αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ έξω από το κτίριο.

Μητσοτάκης: Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός Τσίπρα

Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την πολιτική της κυβέρνησης για το προσφυγικό. «Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα. Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού» τονίζει.