Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

«Έχουμε ακριβώς την ίδια στάση με την κ. Γεννηματά στο θέμα της διακυβέρνησης του τόπου»

Την πρόθεση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ασκήσει προγραμματική εποικοδομητική αντιπολίτευση, «με στόχο να μπορέσουν να προωθηθούν δημοκρατικές αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας» εξέφρασε ο βουλευτής Επικρατείας Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε, ότι

Εντονο φλερτ στη Φώφη -Τι ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

Προσκλητήριο στην Φώφη Γεννηματά απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου. 
Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στο τετ α τετ με τον

Το νέο υπουργικό συμβούλιο ποια ονόματα ακούγονται για υπουργοί

Τα ονόματα των...υποψήφιων υπουργών έχουν αρχίσει και συζητούνται στα κομματικά επιτελεία, με δεδομένο ότι ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και ως αύριο το βράδυ θα πρέπει να έχει ορκιστεί το νέο υπουργικό σχήμα.
Ο Αλέξης Τσίπρας, -μετά το επιθυμητό αποτέλεσμα- ξεκαθάρισε ότι τον συνδέουν πια με τον Πάνο Καμμένο "συντροφικές

Συνέδριο στο Ποτάμι στις 4-6 Δεκεμβρίου – Θα τεθεί θέμα εκλογής νέου προέδρου

Το χαμηλό ποσοστό του Ποταμιού, σύμφωνα με τις προσδοκίες που υπήρχαν, έχει διαμορφώσει ένα αρνητικό κλίμα εντός του κόμματος για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του επικεφαλής

Ο Τσίπρας πρότεινε στη Φώφη Γεννηματά να μπει στην κυβέρνηση -Τι απάντησε

Τον Αλέξη Τσίπρα «πολιόρκησαν» στο γραφείο του οι δημοσιογράφοι –όπως ήταν φυσικό– αργά το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να αποσπάσουν... ειδήσεις και το κατάφεραν.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους απέφυγε και είχε μια φιλική κουβέντα μαζί τους, αποφεύγοντας ωστόσο να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Aναστοχαστείτε

Η αλαζονεία, η έπαρση και η ασέβεια κάποιων της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ δυστυχώς απέτρεψαν την δυνατότητα μαζί με την ΔΗΜΑΡ να συγκεντρώσει ο χώρος πάνω από 10%.
Απέτρεψαν την ευκαιρία με την προσβλητική στάση απέναντι στον Παπανδρέου της επανασυγκρότησης του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και του

Αυτοί είναι οι 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Με το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) εκλέγονται συνολικά 17 βουλευτές από 13 που είχε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Πρόκειται για τους:

Αυτοί είναι οι 300 της νέας Βουλής

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξασφάλισαν από 4 έδρες στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, ενώ όσον αφορά στη Β' Αθηνών, εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφάλισε 17 και η ΝΔ 12 έδρες.
Παράλληλα, στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 5 έδρες, ενώ η ΝΔ 4.
Παρακάτω ακολουθεί η διαμόρφωση της νέας Βουλής με τους 300 βουλευτές που θα την απαρτίζουν:

Θεοδωράκης: Εγω έχω το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης

Το Ποτάμι είναι πολύ μακριά από τους στόχους και αυτό μας δημιουργεί τους αναγκαίους προβληματισμούς για τα λάθη. Οταν κάτι δεν πάει καλά σε ένα κόμμα η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον επικεφαλής. Φοβούμαστε ότι δεν μπορεί να είμαστε

Τσίπρας: Με τον Πάνο Καμμένο θα κάνουμε κυβέρνηση τετραετίας

Ομιλία στην πλατεία Κλαυθμώνος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
 Σημεία από την ομιλία του: