Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Εντοπίστηκε κορονοϊός σε κλιματιστικά

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως επιστημονικές ομάδες στην Ελλάδα, έχουν βρει παρουσία του κορονοϊού σε κλιματιστικά, οταν υπήρχε κρούσμα στον χώρο.

Τσίπρας: Η κρίση να μην αποτελέσει ευκαιρία σε βάρος δικαιωμάτων εργαζομένων και πολιτών

Στην διαδικτυακή εκδήλωση «Αλληλέγγυα Ευρώπη» συμμετέχει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να σημειώσει ότι τα νέα προγράμματα λιτότητας θα φερουν νέα κρίση χρέους και κλονισμό της συνοχής της ΕΕ.

Κορονοϊός-Κρανίδι: Καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας - Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 μμ έως τις 8 πμ στο Κρανίδι για τις επόμενες 14 ημέρες και στεγανοποίηση της δομής της περιοχής αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης ύστερα από την εμφάνιση 150 κρουσμάτων κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Κορωνοϊός: 121 νεκροί, 156 νέα κρούσματα, τα 150 στο Κρανίδι -59 σε ΜΕΘ

Σωτήρης ΤσιόδραςΣε εξέλιξη βρίσκεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το υπουργείο Υγείας και τον λοιμοξιωλόγο Σωτήρη Τσιόδρα.Ο κ.Τσιόδρας ενημέρωσε ότι οι νεκροί είναι πλέον 121, ενώ 59 συμπολίτες μας είναι σε ΜΕΘ. Επίσης, ενημέρωσε

Θεοχάρης: Με υγειονομικό διαβατήριο θα έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης περιέγραψε σε τηλεοπτική του παρέμβαση τους άξονες για την επανεκκίνηση του τουρισμού, σημειώνοντας ότι προέχει ότι είναι η ασφάλεια και για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και για τους τουρίστες ενώ έκανε λόγο για τουριστική περίοδο τριών μηνών.

Φιάσκο που προσβάλλει ευθέως τον επιστημονικό κόσμο της χώρας

"Φιάσκο που προσβάλλει ευθέως τον επιστημονικό κόσμο της χώρας. Το βασικό ζήτημα που δεν έχει απαντήσει η κυβέρνηση είναι το εξής: η κυβέρνηση είχε τη δυνατότητα να ενισχύσει απευθείας με απευθείας επίδομα τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυταπασχολούμενους και το επιστημονικό προσωπικό. 

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό σχετικά με προγράμματα κατάρτισης επιστημόνων. "Ξοδέψατε άσκοπα 80 εκατ. σε ΚΕΚ, αντί να δώσετε απευθείας επίδομα 800 ευρώ", σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ΠΟΥ απαντά στον Ντόναλντ Τραμπ: Από νυχτερίδες προήλθε ο κορωνοϊός και όχι από κάποιο εργαστήριο



Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί να καθορίσει αν ο ιός SARS- CoV-2 προήλθε από ένα εργαστήριο στην Ουχάν, στην κεντρική Κίνα, πόλη από την οποία ξεκίνησε η επιδημία.

Πετρέλαιο: Οι Έλληνες εφοπλιστές μπροστά στην ευκαιρία της ζωής τους λόγω κατάρρευσης της τιμής

Πώς και γιατί οι Έλληνες εφοπλιστές μπορούν να "εκμεταλλευτούν" την κατακόρυφη πτώση στην τιμή του πετρελαίου στην περίοδο του κορονοϊού.
Οι πετρελαϊκές κρίσεις έχουν "φτιάξει" ουκ ολίγες φορές Έλληνες εφοπλιστές στο

Πρωτοφανές: Κάτω από μηδέν δολάρια η τιμή του αμερικανικού πετρελαίου





Το αμερικανικό πετρέλαιο είναι τόσο φθηνό που οι παραγωγοί πληρώνουν αυτούς που το συγκεντρώνουν για να πάρουν τα βαρέλια, όπως γράφει χαρακτηριστικά το CNN.