Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Απόφαση Φώφης Γεννηματά : Ο Κώστας Τριαντάφυλλος Γραμματέας του Τομέα Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος



Με απόφαση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, ο πρώην βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος εντάσσεται στον εκλογικό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ και αναλαμβάνει Γραμματέας του Τομέα

ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ... 2020 ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
Σε δηλώσεις σχετικά με τις προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και τα τεχνικά προβλήματα
του TAXIS NET, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ζητούσαν 3.000 ευρώ για να σβήσουν ονόματα από τον Τερεσία -Το κόλπο δύο γυναικών

Το Ζ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου επικύρωσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία επιβλήθηκε η ποινή της κάθειρξης των 5 ετών αφενός σε μια αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε στον Πειραιά και αφετέρου σε μια δικηγόρο των Αθηνών, καθώς οι δύο γυναίκες έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ, έσβησαν από την «μαύρη λίστα» του «Τειρεσίας» 13 ονόματα που

Βενιζέλος: Τώρα κανείς δεν δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε

Με παρέμβασή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναλύει το περιβάλλον μέσα στο οποίο διεξάγονται και αυτές οι «βλαπτικές» για τη χώρα εκλογές, μιλάει για τα μεγάλα ψέματα του παρελθόντος που πλεόν έχουν τελειώσει και απευθύνεται σε όσους πάτησαν στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ, όσο αυτό σήκωνε τη κρίση.
αναλυτικά η δήλωση: 

Μιχάλης Καρχιμάκης: Η πιο χυδαία αποστασία και εκτροπή

Για χυδαία αποστασία σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο ο Μιχάλης Καρχιμάκης σε ανακοίνωσή του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη: 

Υποδοχή με Αυγά και Μπουκάλια στον Πάνο Καμμένο στη Κω

Με ύβρεις, συνθήματα ,αυγά αλλά και με μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα οι Κώοι τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Κω.
Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στο πρόσωπο του Π. Καμμένου. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον Υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε

Κωνσταντινόπουλος: Στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί το ψέμα

Σε σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Online» της Μαρίας Αναστασοπούλου και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως «οι εκλογές είναι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά ο κ.Τσίπρας: μέσα σε εννέα μήνες θα έχει προκαλέσει τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Η Κoμματική Δημοκρατία Ως Πρόσχημα στην Ελλάδα

-Έχω πει πολλές φορές, ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε και δεν έχουμε δημοκρατικά κόμματα. Στην καλύτερη περίπτωση είχαμε δημοκρατικές διαδικασίες, όταν ευνουσαν τον αρχηγό και την ηγετική του ομάδα.
-Αυτό δεν παραβιάζει τυπικά την εφαρμογή του Συντάγματος και τους νόμους, γιατί ποτέ δεν ενσωματωθηκαν σε αυτούς τα βασικά σημεία των καταστατικων τους .

Κωνσταντοπούλου: Θεσμικό ατόπημα η ανάθεση των διερευνητικών εντολών

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό επιτέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα και θεσμικά για την παραίτηση της κυβέρνηση και την έναρξη των διερευνητικών εντολών. Έκανε λόγο θα θεσμικό ατόπημα.
Απάντηση στις θέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου έδωσαν κύκλοι της

Οι 25 βουλευτές της «Λαϊκής Ενότητας» του Λαφαζάνη

Από εχθές η Αριστερή Πλατφόρμα επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα και την απόφαση να προχωρήσει σε εκλογές. Σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι θα προχωρήσει σε «συγκρότηση ενός πλατιού, αντιμνημονιακού, προοδευτικού, δημοκρατικού μετώπου που θα κατέλθει αποφασιστικά στις εκλογές για να επιβάλλει την ακύρωση όλων των μνημονίων».
Αναλυτικά:

Γιάννης Κυανίδης : Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση, σταθερότητα και όχι εκλογές.

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η ανευθυνότητα του κ Τσίπρα συνεχίζονται…
Για να λύσει το εσωκομματικό του πρόβλημα διαπραγματεύτηκε έξι μήνες με ψέματα και ανευθυνότητα, βάζοντας το συμφέρον της Ελλάδας σε δεύτερη μοίρα, ανεβάζοντας το λογαριασμό της συμφωνίας…
Για να λύσει το εσωκομματικό του πρόβλημα έκανε το δημοψήφισμα

Νέα ανατροπή: Εκλογές 27 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου

Ανατροπή των δεδομένων στους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου προκαλεί η στάση των πολιτικών δυνάμεων με αποτέλεσμα οι νέες – εφικτές χρονικά - ημερομηνίες που συζητούνται να είναι η 27η Σεπτεμβρίου ή η Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Στόχος του παραιτηθέντος πλέον Πρωθυπουργού ήταν να

ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ Γεννηματά για Τσίπρα: Δραπετεύει πάλι από την ευθύνη

«Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά γίνεται δραπέτης της ευθύνης», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την προαναγγελία πρόωρων εκλογών.

«Δυστυχώς κάθε φορά που είναι ώρα για δράση, επιλέγει την απόδραση! Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Την πρώτη

Kυριάκος Πιερρακάκης : Η Ελλάδα μιλάει με όρους 1985, ο πλανήτης είναι στο 2015

Οι εκλογές κατήντησαν βαρετές ακόμα και για τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Κάνουμε εκλογές όπως ένας σκύλος που κυνηγάει ένα αυτοκίνητο - και να το πίασει δε θα ξέρει τι να κάνει με αυτό.
Η Ελλάδα μιλάει με όρους

Του Γ. Λακόπουλου : Εκλογές: τελευταία ευκαιρία – για όλους

Η απόφαση για  εκλογές εδώ και τώρα δεν είναι καλή  ή κακή. Είναι αναπόφευκτη και αναγκαία.  Η χώρα θα ήταν αδύνατο να κυβερνηθεί πλέον από ένα σχήμα που παραπαίει στη Βουλή και ασκεί πολιτική διαφορετική από εκείνη για την οποία εξελέγη.  Όσες φορές συνέβη αυτό στο παρελθόν απέληξε σε τραγωδία.